10 foredragsholdere til julebordet

Publisert i Tips og råd av

Julebordsesongen nærmer seg, og mange velger å ha et faglig foredrag før festen. Her er 10 underholdende foredrag du bør vurdere til ditt julebord.

John Lauring Pedersen – holder foredrag om jul, juletradisjon og markedsanalyse

John sitt fagfelt er markedsanalyse, men han er også selvutnevnt jule-entusiast. Han er engasjert i Facebook-gruppen «For deg som gleder deg til jul hele året», og har de siste årene vært ansvarlig for det prisbelønnede innsiktsprosjektet Norsk Juleindeks. Her måles nordmenns julestemning i førjulstiden. John er en entusiastisk foredragsholder, spesielt rundt juletider. I foredraget forteller John om funnene fra denne jule-studien, som alle kan le av og kjenne seg igjen i.

Les mer om John Lauring Pedersen her.

Rowegians – holder energiske foredrag om samarbeid og lagånd

Cornelia, Sophie, Hege og Camilla er jentene som rodde over Atlanteren på 36 dager i 2018. Mange var skeptiske til prosjektet, og de er derfor stolte av at de kom i havn som planlagt. I foredraget «Der ingen skulle tro at noen kunne ro» forteller de entusiastisk om opplevelsene de hadde før, under og etter den opplevelsesrike turen over havet – i sol, regn, vind og mørke. Dette er fire inspirerende kvinner som løfter stemningen før julebordet. Se deres gode vurderinger på Talerlisten – så forstår du at dette vil flyte!

Se video med Rowegians her.

Kyrre Texnæs – holder morsomme foredrag om bevegelse og kroppsspråk

Kyrre Texnæs har bevegelse som utgangspunkt for sine foredrag. Han vokste opp i en skobutikk og er i dag en anerkjent danser og koreograf. Kyrre er også entreprenør og eier av Kyrre Texnæs Studio der han hjelper alle som vil lære å beherske kroppen bedre. Gjennom sitt selskap Creator of Movements beveger Kyrre individer, organisasjoner og samfunnet mot en bærekraftig verden. Han tilbyr en dynamisk og litt annerledes type foredrag, der et av høydepunktene kan være at han demonstrerer nordmenns ulike danse-stiler på julebordet…

Se video med Kyrre Texnæs her.

Labib Malik – tilbyr magiske show der alle gjestene blir forbløffet

Labib Malik er magiker og mentalist med over 10 års erfaring i show-bransjen. I sine opptredener utfordrer han menneskesinnet, tankegang og logikk. Han er en mester i kommunikasjon og har en spesiell evne til å fange publikums oppmerksomhet. Han har underholdt på scener i over 15 land. Den siste tiden har Labib hatt egne show på The Thief i Oslo og opptrådd på en rekke events. Labib tilbyr en magisk forestilling for å sparke i gang julebordet, og kan også tilby nær-magi, der han går fra bord til bord og fascinerer gjestene med små tricks…

Se video med Labib Malik her.

Kathrine Aspaas

Kathrine Aspaas – snakker om at vi trenger mer emosjonell styrketrening

Kathrine Aspaas er siviløkonomen og journalisten som under et konferansier-oppdrag ble oppmerksom på at hun var sjalu og misunnelig på sin egen søster. Dette ledet henne til å utforske fenomenet sårbarhet, som hun endte opp å skrive bok om. Hun innførte også begrepet «feiltastisk», for å understreke at vår u-perfekthet er en verdi. I hennes foredrag viser hun hvorfor emosjonell intelligens kommer til på bli viktigere enn både vanlig intelligens og kunstig intelligens framover og utfordrer deltakerne til å vise mer sårbarhet og raushet overfor hverandre for å få det bedre sammen på jobben. Hvordan skru opp pågangsmotet? Hva har sårbarhet med innovasjon å gjøre? Hvorfor er raushet bra for business? Få styrket bedriftens emosjonelle muskler! Et viktig, morsomt og engasjerende foredrag.

Les mer om og se film med Kathrine her.

Ole André Sivertsen – holder foredrag om fylla og om det å feile

Ole Andre Sivertsen er sivilingeniør og kjent blant annet fra Robinson-ekspedisjonen på TV3 og Newton på NRK. Etter TV-tiden har han jobbet i og med media – som vitenskapsformidler, forfatter og redaktør. TV-programmet «Fylla» ble en stor suksess med to sesonger på NRK, salg til utlandet, to bokutgivelser og som foredrag. Siste nytt fra Ole er #mislykka, et konsept som handler om behovet for å tørre å mislykkes for å lykkes. #Mislykka er et humoristisk og underholdende foredrag med mål om å gi publikum en positiv holdning til det å feile. Et arbeidsmiljø hvor det å gjøre feil og mislykkes er akseptert som en del av utviklingsarbeidet, har større mulighet til å oppdage sammenhenger og innovative løsninger man ellers kunne oversett.

Klikk her for å se video av Ole Andre Sivertsen

Kris Kon – holder foredrag om endring, omstilling og motivasjon

Kris Kon er entertainer og inspirator. Han bryter barrierer ved å fortrylle og inspirere både store og små grupper. Han engasjerer til å oppnå dine mål og å se livet fra et nytt perspektiv, og bruker sin egen historie som utgangspunkt. Kris er den første, og hittil eneste nordmannen som har opptrådt på Amsterdam Magic Show. Han har også jobbet med blant annet The Human Aspect og Fearless-prosjektet. La Kris underholde og inspirere ved ditt neste julebord.

Les mer om Kris Kon her.

Nils og Ronny – holder foredrag om inspirasjon og verdensbildet

Nils Wærstad og Ronny Kristoffersen er barndomsvennene som tilfeldigvis møttes igjen etter mange år, og fikk en idé. De satset alt de hadde og skapte programmet «Walkabout», som ble en kjempesuksess på NRK. De har reist til over 99 land, og har opplevd kulturer, steder og møter få andre har. De ville bevise at verden tross alt er bedre enn sitt rykte, og fikk ni Gullrute-nominasjoner for sitt arbeid. Med en god blanding av humor og alvor underholder Nils og Ronny sitt publikum med fantastiske historier fra hele verden.

Les mer om Nils og Ronny her.

Vidar Hansen – mentalist som holder foredrag om kroppsspråk og kommunikasjon

Vidar Hansen er tidligere politimann og ekspert på kroppsspråk. Etter en traumatisk hendelse i politiarbeidet, innså han hvor verdifullt det er å kunne lese og bruke kroppsspråk. I 2010 fikk han og hans makker politiprisen for å ha pågrepet flest kriminelle i Norge. Vidar har senere vært programleder for «Den nakne sannhet» på TV2, og fungerte som ekspert på serien «Kroppsspråk» på NRK1. Ring julen inn med et foredrag med en god blanding av humor og forbløffelse.

Les mer om Vidar Hansen her.

Ragnhild Nilsen – holder foredrag om ledelse og arbeidsglede

Ragnhild Nilsen kalles ofte coachingens mor i Norge. Hun har hjulpet toppledere, advokater og programledere. Hun har også vært med å bygge opp flere store selskaper og har skrevet 12 bøker. Ragnhild er i dag leder for det grønne skiftet i Nortura. Hun er en strålende formidler og historieforteller, og holder foredrag publikum kan relatere seg til. Hun har en spesiell evne til å «lytte» til tilskuerne, og kan skape god førjulsstemning med sitt foredrag på din arbeidsplass.

Se video med Ragnhild Nilsen her.

Skulle ingen av disse passe, har Talerlisten over 600 foredragsholdere til. Ta kontakt med oss, så tar vi en uforpliktende prat eller sender deg noen flere forslag.

Ønsker du hjelp med å finne foredragsholder?

Fyll ut skjemaet under og vi tar kontakt med deg innen 24 timer.

2019 © Talerlisten AS