Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

10 gode, unge kvinnelige foredragsholdere

Publisert i Tips og råd av

Voksne menn har vært i flertall som foredragsholdere på norske scener. Det er det ingen grunn til lenger. Talerlisten har mange gode kvinnelige foredragsholdere. Her er 10 flinke foredragsholdere under 40 år. Kan én av dem passe for din neste konferanse?

Cilia Holmes Indahl  – holder foredrag om bærekraft og innovative forretningsmodeller

Cilia Holmes Indahl (30) gir et kræsjkurs i hvordan selskaper kan lykkes med bærekraft, og formidler kunnskap om dette med stor troverdighet og synlig energi. Som tidligere bærekraftsdirektør i Aker Biomarine og med en mastergrad i bærekraftige forretningsmodeller, vet hun godt hva hun snakker om. Hennes foredrag oppfattes som forfriskende og innholdsrike, og hun er flink til å bruke eksempler som kan inspirere til handling og innovasjon. 

Se video med Cila Holmes Indahl her.

Christine Spiten – holder foredrag om hav, teknologi og innovasjon

En annen dyktig kvinne med et interessant budskap er Christine Spiten (29). Hun er en av grunnleggerne av Blueye robotics. Selskapet har utviklet en undervannsdrone som kan gå ned til 150 meter og opereres enkelt fra en smarttelefon. Christine er tidligere Norgesmester i seiling, medlem av Explorers Club, bor i egen seilbåt og jobber med å ta vare på havet med bruk av teknologi. Spiten har blitt kåret av Forbes Magazine til en av verdens 30 fremste teknologigründere under 30 og har snakket på NHOs Årskonferanse. Christine Spiten holder foredrag om temaer knyttet til bærekraft, hav, teknologi og entreprenørskap.

Du kan lese mer om Christine Spiten her.

Isabelle Ringnes

Isabelle Ringnes – anerkjent og engasjert foredragsholder innen teknologi og likestilling

Isabelle Ringnes (30) er en kjent profil i det norske teknologimiljøet. Med utdanning fra The New School i New York og Singularity University samt erfaring fra Silicon Valley, Stockholm og London, har hun variert erfaring både med teknologi, start-ups og mangfold. Isabelle er grunnlegger av TENK-nettverket, og i 2019 ga hun ut boka ”Hvem spanderer?” sammen med Marie Louise Sunde. Hun produserer podcasten Future Forecast for Oslo Business Forum og driver selskapet Equality Check. I 2017 ble hun kåret til en av seks nordmenn blant de mest innflytelsesrike menneskene i Nordic Tech av Slush. Et foredrag med Isabelle Ringnes har både høyt energinivå og inspirerende innhold, og hun snakker like gjerne på engelsk som på norsk.

Send en forespørsel til Isabelle Ringnes.

Sophie Elise Isachsen – holder foredrag om psykisk helse, markedsføring, sosiale medier

Sophie Elise Isachsen (24) er et kjent navn for mange. Som en av Norges mest leste og omdiskuterte bloggere og influencere har Sophie gjort mange erfaringer som hun snakker om i sine foredrag. Hennes foredrag faller i to kategorier: Den ene handler om hvordan å bygge et publikum i sosiale medier, hvordan bygge en personlig merkevare og hvordan å produsere innhold som en influencer. Disse foredragene passer best for grupper som jobber med markedsføring. Den andre kategorien foredrag handler om psykisk helse, seksuelle krenkelser på nett og andre temaer knyttet til det å være ung. Sophie snakker gjerne for skoler og grupper av ungdom.

Se Sophie Elise holde foredrag her.

Sunniva Rose – holder foredrag om jenter og realfag

En annen av Talerlistens gode foredragsholdere som snakker engasjert om teknologi, er Sunniva Rose (35). Hun har doktorgrad i kjernefysikk, og brenner blant annet for at jenter skal bli glad i realfag. Hun har jobbet som forsker, og skriver også en blogg om temaer knyttet til fysikk, teknologi og forskning. Sunniva holder både foredrag om hvorfor teknologi og realfag er spennende, men også om temaer knyttet til mangfold og det å være både opptatt av tunge tekniske ting og samtidig like å gå med rosa leppestift…

Les mer om Sunniva Rose her.

Ingrid Bruun

Ingrid Bruun – holder foredrag om livsmestring, selvfølelse og medvirkning

Som 12-åring lovet Ingrid Bruun (25) seg selv at hun aldri skulle bli eldre enn 16. I en alder av 17 prøvde hun seg på sitt fjerde selvmordsforsøk – men døden var ikke noe for henne. Det er hun takknemlig for i dag. Ingrid Bruun har jobbet som foredragsholder siden 2012, og er allerede en anerkjent person på scenen. Med en ekte sertifisering i positiv psykologi, og som selvutnevnt ekspert på tørr humor, trekker hun inn humor og selvironi for å ufarliggjøre tabubelagte temaer om og rundt psykisk helse. Hun snakker om ungdomstid, selvmordsforsøk og ikke minst livsmestring. Fornøyde oppdragsgivere trekker særlig frem hennes evne til å engasjere og inspirere både unge og eldre med innlevelse, troverdighet og god struktur.

Send en forespørsel til Ingrid Bruun.

Vikki N. Walle-Hansen

Vikki N. Walle-Hansen – holder foredrag om hvordan å nå Gen Z og Millennials

Hvem er dagens unge og hva er de opptatt av? Hvordan sjonglerer de en hverdag hvor de skal redde kloden, og samtidig ha det perfekte liv på Instagram? Og hva har dette å si for dem som ønsker å markedsføre seg mot unge? Vikki N. Walle-Hansen (34) forteller deg hvordan du kan holde deg relevant hos de unge, og gir deg innsikt i hva de unge er opptatt av, hvilke medier de bruker, hvordan de shopper, og hvorfor de snapper så mye og sover så lite… Vikki har bakgrunn som markedsanalytiker, men jobber nå som manager i Bekk. Hennes foredrag beskrives som inspirerende, innsiktsfulle og engasjerende, med en leveranse som har glimt i øyet. 
 
Les mer om Vikki N. Walle-Hansen her.

Marie Louise Sunde

Marie Louise Sunde – holder foredrag om skjult diskriminering

Marie Louise Sunde (31) er lege med spesialisering innen kirurgi, og har en doktorgrad i medisin. Hun var invitert til FN da Emma Watson holdt sin berømte likestillingstale, og ble inspirert til å starte HunSpanderer sammen med Isabelle Ringnes. HunSpanderer adresserer ubevisste kjønns-stereotyper, og har i løpet av de siste årene blitt en viktig aktør i likestillingsarbeidet i Norge. Gjennom sosiale medier-kampanjer har organisasjonen nådd mange millioner. Erfaringene deler hun i boken «Hvem Spanderer?» som hun har skrevet sammen med Isabelle Ringnes. De to har også startet et selskap sammen og bruker teknologi, forskning og data for å hjelpe bedrifter å bli mer likestilte.

Du kan lese mer om Marie Louise Sunde her.

Sanda Zahirovic

Sanda Zahirovic – morsom foredragsholder som snakker om å være god nok

Sanda Zahirovic (34) har jobbet i kreativ bransje i London og Oslo og har både talent og erfaring. Likevel har hun ofte kjent på tvilen og stilt seg selv spørsmålet: Er jeg god nok? Derfor snakker hun i sine foredrag om frykt og mot, og om usikkerhet og selvtillit. Videre gir hun konkrete råd om å få bedre selvtillit og selvfølelse. Sanda jobber nå som strategisk rådgiver i Snøhetta, men holder fortsatt foredrag om det å være god nok. I foredragene byr hun på seg selv og setter i gang mange tankeprosesser hos sitt publikum.

Les mer om Sanda Zahirovic her.

Sigrun Stenseth

Sigrun Stenseth – holder innsiktsfulle foredrag om generasjon Z

Generasjon Z er de unge som er født etter 1995, og den første generasjonen som har hatt tilgang til internett i hele sitt liv. Hva tenker disse om jobb, karriere, forbruk og media.? Hvordan bør de behandles og kommuniseres med, og hvordan bør de ledes? Dette snakker Sigrun Stenseth (26) om. Sigrun jobber i kommunikasjonsbyrået Trigger, der hun gir råd om å utvikle budskap og kampanjer som engasjerer. Sigrun tilpasser sine foredrag til ulike publikum, og har med både råd, eksempler og meninger.

Du kan lese mer om Sigrun Stenseth her.

Dette var 10 dyktige, unge kvinnelige foredragsholdere. Leter du etter andre profiler eller temaer, kan du søke og bestille fra vår katalog på over 600 foredragsholdere. Vil du ha hjelp til å finne en foredragsholder til ditt arrangement? Ta kontakt.

Ønsker du hjelp med å finne foredragsholder?

Fyll ut skjemaet under og vi tar kontakt med deg innen 24 timer.

2020 © Talerlisten AS