Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

10 konferansierer du kanskje ikke kjenner til

Publisert i Tips og råd av

Et proft arrangement trenger en god konferansier til å binde alt sammen. Men hvem skal du velge? Talerlisten presenterer 10 konferansierer du kanskje ikke har tenkt på.

Vigdis Jordal

Vigdis Jordal – en varm inspirator og historieforteller, som skriver egne tekster

Vigdis er en profesjonell formidler, med stort engasjement og en kraftfull stemme. Hun har en spesiell tilstedeværelse som bidrar til god stemning blant publikum. Hun skaper en kunstnerisk dimensjon når hun bruker med poesi, humor og menneskelig varme. Vigdis har erfaring som produktsjef, markedssjef og kommunikasjonssjef i legemiddelindustrien. Et originalt og engasjerende valg til ditt neste arrangement.

Se video med Vigdis Jordal her.

Daniel Kumar

Daniel Kumar – inspirerende konferansier med morsomme innslag

Daniel startet å jobbe allerede som 15-åring som daglig leder i ungdomsbedriften Solutions UB. Deretter gikk han videre på Gründerskolen i Silicon Valley, ble siviløkonom og startet digitalbyrået Soulful Communication. Siden har han vært manager for et band, en kunstner og vært innvolvert i flere tech-startups. Han er alltid godt forberedt før et oppdrag, og har en spesiell evne til å opprette god kontakt med publikum. Daniel har også flere unike innslag som han bruker for å engasjere publikum mellom foredragene.

Se video med Daniel Kumar her.

Yrja Oftedahl – inspirerende og oppløftende konferansier med lidenskap for teknologi

Yrja er en allsidig konferansier. Hun er både podcaster, gründer og journalist. Hun brenner for å løfte frem kvinnelige rollemodeller, og skriver blant annet om dette i Det Nye og Shape Up-magasinene. Yrja er en tilstedeværende og engasjert konferansier, og tar gjerne i mot oppdrag med «live fireside-chats» og intervjuer. Hun har tidligere ledet DNB NXT og Social Media Days, og har en spesiell evne til å løfte opp de hun snakker om og med.

Les mer om Yrja Oftedahl her.

Hans-Petter Nygård-Hansen – et godt valg til teknologikonferansen

Hans-Petter er ofte å se på TV og i avisene, og de siste tre årene har han blitt stemt frem som en av mediebransjens viktigste stemmer. Han har også blitt pekt ut som en av Norges mest innflytelsesrike på internett. Hans-Petter har kjennskap til det aller siste innen digitalisering og ny teknologi, og blander inn en god dose humor når han er konferansier.

Se video med Hans-Petter Nygård-Hansen her.

Synneva Erland

Synneva Erland – en proff konferansier som skaper en trygg og fin ramme

Synneva har bakgrunn som skuespiller og sanger. Det gjør henne til en svært engasjerende foredragsholder og konferansier. Synneva er god til å se alle i en fullsatt sal, og aktiverer som regel sitt publikum gjennom spørsmål, diskusjon og øvelser. Hun har gjort mange oppdrag i mange ulike bransjer. Synneva tar gjerne konferansieroppdrag på engelsk.

Se video med Synneva Erland her.

Nina Hanssen

Nina Hanssen – energisk og tydelig med bakgrunn fra politikk og organisasjonsliv

Nina er en nærværende og profesjonell konferansier som har lang fartstid fra politikk og organisasjonsliv. Hun kan binde sammen et arrangement med intervjuer, eksempler og personlige historier. Nina har skrevet 7 bøker og har holdt foredrag på store internasjonale konferanser om FNs bærekraftmål og likestilling. Hun er morsom og behagelig på scenen

Les mer om Nina Hanssen her.

Erik Aasheim – journalisten som kan stille de gode spørsmålene underveis

Erik er tidligere programleder for Dagsnytt 18 og er en engasjert debattleder og konferansier. Han har over 30 års erfaring fra media, og erfaring som kommunikasjons-rådgiver og leder. Erik bidrar hele veien, og assisterer gjerne med oppsett av program og dramaturgi. Han hjelper deg å utforme ditt arrangement på best mulig måte.

Les mer om Erik Aasheim her.

Hans-Christian Vadseth

Hans-Christian Vadseth – mediemannen med et skarpt øye og en god replikk

Hans-Christian er en av Norges mest erfarne konferansierer. Han var journalist og redaktør i 25 år før han ble seniorrådgiver i First House. Hans-Christian er god til å sy sammen store fagkonferanser og kombinerer dyp faglig innsikt med humor, noe som lar publikum sitte igjen med både latter og ettertanke. Han er også god til å lede samtaler og debatter.

Les mer om Hans-Christian Vadseth her.

Louise Fuchs

Louise Fuchs – norsk-dansk dynamitt med ferske digitale erfaringer

Louise er kommunikasjonsdirektør i Kolonial.no og er en entusiastisk og dyktig foredragsholder og konferansier. Hun er engasjert i temaer som digitale trender og kommunikasjon, og ble kåret til årets digitale superprofil i 2016. Louise er engasjert, morsom og kunnskapsrik, og løfter stemningen til ditt neste arrangement.

Les mer om Louise Fuchs her.

Christian Borch – sjarmerende og stødig konferansier med lang bakgrunn i media

En som du sikkert kjenner, men kanskje ikke tenker på er Christian Borch. Han har nærmere 40 års erfaring i mediebransjen, som utenriksmedarbeider og nyhetsanker i NRK, Dagsrevyen og Urix. Han er også forfatter og har skrevet 13 bøker. Christian har en dyp innsikt i verdensbildet, og hans erfaringer gir ham kompetanse innenfor et bredt spekter av ulike emner. Han er en erfaren og profesjonell konferansier med en eksepsjonell formidlingsevne.

Ler mer om Christian Borch her.

Om disse 10 ikke skulle passe, har Talerlisten mange flere konferansierer her.

Ønsker du hjelp med å finne foredragsholder?

Fyll ut skjemaet under og vi tar kontakt med deg innen 24 timer.

2020 © Talerlisten AS