7 foredragsholdere innen motivasjon du kanskje ikke har hørt om

Publisert i Tips og råd av

Mange arrangører er på jakt etter foredrag om motivasjon. Men det kan være vanskelig å holde seg orientert om nye, inspirerende foredragsholdere. Talerlisten presenterer syv mindre kjente, men talentfulle foredragsholdere. Kan en av dem passe til ditt neste arrangement?

Cecilie Lone – holder foredrag om ledelse og mentaltrening

Cecilie Lone er gründer, rådgiver og mentaltrener, samt skaperen av Tankesettet AS. Hun holder motiverende foredrag med en sterk tilstedeværelse, mye energi og faglig tyngde. Hun har en lidenskap for en fremtid som stadig er i endring, og forteller om hvordan du kan utvikle deg for å tilpasse deg dette. Cecilie er en inspirerende foredragsholder, med klare, gode poenger og konkrete råd til hvordan å finne balanse i hverdagen. Les mer om Cecilie her.

Se video med Cecilie Lone

Lars Zachariassen – holder foredrag om motivasjon og helse

Lars Zachariassen er utdannet fysioterapeut og kognitiv terapeut, og deler mye kunnskap gjennom sosiale medier. Han har en lidenskap for både fysisk og psykisk helse, samt motivasjon- og endringsarbeid. Lars forteller historier og gir av seg selv for å informere og påvirke. Gjennom sine foredrag ønsker han å engasjere og oppfordre til handling, og han får alltid gode vurderinger. Han er en populær foredragsholder som får gode vurderinger.

Les mer om Lars Zachariassen her

Magnus Ingebrigtsen – holder foredrag om anvendt psykologi, meta-læring og prestasjon

Magnus Ingebrigtsen er en gründer med lederutdannelse fra Forsvaret og master i psykologi fra Universitetet i Tromsø. Han underviser i anvendt psykologi og meta-læring, og forsøker å formidle sine budskap så lettfattelig som mulig. Han er svært opptatt av ny forskning på hjernen og psykologi, og presenterer sine temaer på en enkel og forståelig måte. Magnus brukes mye av høyskoler og universitet som ønsker å inspirere studentene til bedre læring, men holder også foredrag og kurs for næringslivet.

Les mer om Magnus Ingebrigtsen her

Elisa Røtterud – holder foredrag om egenutvikling og målbevissthet

Elisa Røtterud er en eventyrlysten foredragsholder, kjent fra TV og media. Elisa bobler av energi og ønsker å skape entusiasme og nysgjerrighet gjennom sine foredrag. Hun har reist jorda rundt, og besteget fjell fra Norge til Himalaya. Reisene dokumenteres gjennom blant annet blogg, TV og foredrag. Elisa er friluftentusiast, og ønsker å motivere andre til å oppsøke bærekraftige kortreiste- som langreiste eventyr. «Veien blir til mens du går deg vill», liker hun å si.

Se video med Elisa Røtterud her

Jimmy Westerheim – holder foredrag om ledelsesutvikling og psykisk helse

Jimmy Westerheim har en unik evnen til å fange sitt publikum. Gjennom personlige historier og livserfaringer gir han konkrete og enkle tips om hvordan du kan bruke din bakgrunn, både for å håndtere psykisk helse på jobben, men også som leder. Jimmy er mannen bak verdens første livserfaringsbibliotek: The Human Aspect. Han har jobbet i over 50 land, og har brukt sin erfaring blant annet til å bygge opp multikulturelle team for Leger Uten Grenser.

Les mer om Jimmy Westerheim her

Adrian Lund – holder motivasjons- og inspirasjonsforedrag

Adrian Lund er en unik og motiverende foredragsholder. Til tross for at han er rammet av Tourettes, har han likevel blitt en av Norges mest populære foredragsholdere. Adrian ble kåret til Årets Foredragsholder av Talerlisten i 2017. I sine foredrag tar han for seg hvordan du kan utvide din komfortsone, og kjenne på mestringsfølelsen det bringer. Han gjør dette ved å fortelle morsomme, rørende og tøffe historier fra sitt eget liv.

Se video med Adrian Lund her

Gjyri Helén Werp – holder foredrag om ledelse, kommunikasjon og merkevarebygging

Gjyri Helén Werp har lang erfaring som leder i mediebransjen. Hun har jobbet for blant annet Aller Media, NRK-TV og mediehuset ELLE. Gjyri har blitt kåret til «Årets redaktør og nyskaper» og vunnet flere internasjonale mediepriser for sitt arbeid med digitaliseringen av merkevaren KK. Hennes foredrag har målgruppe alle som trenger påfyll og inspirasjon. Hun deler personlige erfaringer og historier, og inspirerer sitt publikum.

Les mer om Gjyri Helén Werp her

Du finner flere motiverende foredragsholdere her. Du kan også enkelt sende en e-post til Talerlisten, så hjelper vi deg å finne en foredragsholder tilpasset ditt tema og budsjett.

Ønsker du hjelp med å finne foredragsholder?

Fyll ut skjemaet under og vi tar kontakt med deg innen 24 timer.

2019 © Talerlisten AS