Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Ble kåret til årets foredragsholder på Talerlisten

Publisert i Tips og råd av

– Det er ikke ofte kjeften min står stille, men da jeg ble kåret til Årets taler ble jeg både målløs og rørt til tårer.

Det sier foredragsholder Adrian Lund. Under Talerlistens 1 års-markering 13. oktober ble han kåret til Årets taler 2017 av Talerlisten.

Toastmaster for Talerlisten, Nils M. Apeland, er imponert over Adrian og mener han er unik.
– Adrian er en unik foredragsholder. Han er mye etterspurt og får gode vurderinger. At han er svært hardt rammet av Tourettes syndrom, noe han spiller aktivt på i sine foredrag, gjør at det er enda mer imponerende at han kan leve av foredrag og formidling, sier Apeland.

Juryens begrunnelse: ”Årets taler beveger. Fra et utgangspunkt mange ville beskrevet som umulig, har han på kort tid jobbet seg til toppen i det norske foredragsmarkedet. Med pågangsmot, energi og en unik historie har han rørt tusenvis av nordmenn fra sør til nord – og skapt varige, sterke inntrykk i mange sinn. Årets taler har smittende entusiasme og solid selvinnsikt. Han er en opplevelse på scenen og en stor inspirasjon for andre foredragsholdere”.

Juryen besto av Nils M. Apeland og Sarah Emilie Mørch i Talerlisten, og en kombinasjon av antall forespørsler, vurderinger fra kundene og foredragets og foredragsholderens unikhet, ble vurdert.

De andre nominerte foredragsholderne var Arne Krokan, Lise Tangen-Hansen, Lars Rinnan, Cecilie Lone og Ole Petter Hjelle – fem foredragsholdere som også er populære og får solide vurderinger på talerlisten.no.

På scenen tar foredragsholderen Adrian Lund for seg hvordan man skal tøye de grensene som bygger de komfortsonene man etablerer seg innenfor, for få muligheten til å kjenne på den fantastiske mestringsfølelsen. I foredraget til Adrian presenterer han verktøy for å finne denne mestringsfølelsen, i en morsom, rørende og tøff historie fra hans liv med Tourettes syndrom.

Ønsker du hjelp med å finne foredragsholder?

Fyll ut skjemaet under og vi tar kontakt med deg innen 24 timer.

2020 © Talerlisten AS