Hvordan bli synlig på LinkedIn?

27. januar 2023

Hva kommer du til å lære på kurset?

Hvor lenge varer arrangementet?
27.01.23 – kl 12:00 – 15:30

Hvor holdes kurset?
Indekshuset, Henrik Ibsens gate 100.

På 3,5 timer vil du lære hvordan du kan bruke LinkedIn som kanal for å skape et større (relevant) nettverk, kunder eller følgere. Det dreier seg om å finne din «verdi og personlige merkevare» og å tørre å skinne.

Vi kommer til å starte med din personlige merkevare og målgruppe, før vi jobber med profiloppbygging, og avslutningsvis hvordan skrive gode innlegg, og promotere/bygge verdi for å bli mer synlig.

Cathrine har sett igjennom alle profiler i forkant for å spisse der det er behov. Du får en opplæringsvideo i forkant, og noen enkle oppskrifter. Det er ingen forutsetning å ha sett i forkant, men om du vil være litt forberedt, så har du muligheten for det.

Du vil kunne bli med i en lukket gruppe på LinkedIn. Der er det lov å stille alle mulige spørsmål, trene på salgspitch, be om hjelp til å få fart på innlegg, feedback, eller noe du er stolt av og vil feire. I etterkant av kurset kan du sende Cathine en melding på LinkedIn når du har gjort klar din profil, og du vil få tilbakemelding fra henne.

Hvorfor skal du melde deg på dette kurset?

  • Finn frem til din personlige merkevare med nyttige coaching øvelser og guiding.
  • Forstå bedre hvem henvender du deg til.
  • Personlig profil er din merkevare, bygg troverdighet og integritet, gjør jobben og få en toppklasseprofil du er stolt av.
  • Hvordan skape verdi på LinkedIn? Når du vet hvem du skriver til og kjenner din målgruppe, så vet du hva du skal fokusere på.
  • Hvordan finne «guts» til å forbedre og fortsette? Når du har verktøyene og forståelsen, og har satt dine mål, så er det opp til deg å fortsette. Bli med i nettverket og hold din kunnskap og forståelse oppdatert.

2023 © Talerlisten AS