Kickoff 2023

Fem aktuelle temaer for vinterens kick-off

Publisert i Tips og råd av

Planlegger dere kick-off, ledersamling eller seminar for de ansatte i 2023? Da trenger dere en foredragsholder som kan inspirere og tilføre nye perspektiv. Her er 12 flinke foredragsholdere som kan sette fyr på deres kick off.

En ekstern foredragsholder bidrar med noe annet en det dere selv kan. På starten eller slutten av en fagdag, er det både nyttig og inspirerende å oppleve noen utenfra.

Talerlisten har eksperter innen alle fagområder og kan tilby foredrag om alt fra arbeidsglede, salg og selvledelse til bærekraft og mangold.

Her er noen av våre beste foredragsholdere innen fem aktuelle temaer.

Inspiratorer innen arbeidsglede og kultur

En god kultur på jobben er noe de fleste vil ha. Kulturen bygges av alle i fellesskap, og påvirkes i stor grad av hvordan vi behandler hverandre, hvordan vi snakker sammen og hvordan vi skaper en lagfølelse gjennom felles opplevelser. Her er tre flinke foredragsholdere som holder motiverende foredrag om arbeidsglede:

BERØRER: Et foredrag med Siri Abrahamsen er engasjerende og nyttig når arbeidsglede og kollegial kommunikasjon skal forbedres. Hun får salen til å le og gråte, og har et aktuelt budskap.

Siri Abrahamsen er en erfaren og engasjerende foredragsholder som får frem de sterke følelsene når hun snakker om hva som skaper arbeidsglede, psykologisk trygghet og gode relasjoner på jobben. Hun holder foredrag for både medarbeidere og ledere, deler konkrete verktøy dere kan bruke i hverdagen og holder gjerne foredrag på engelsk.

Send Siri Abrahamsen en uforpliktende forespørsel her.

Rune Semundseth er spesialist på arbeidsglede og en inspirerende foredragsholder innen kulturbygging. Rune har lang erfaring som rådgiver for virksomheter som ønsker å bygge en sterk kultur, og har skrevet bøkene «Kulturkoden» og «Medarbeiderkoden». Rune krydrer sine foredrag med humor og personlige historier, og berører alle i salen.

Se video fra foredrag med Rune Semundseth her.

Solfrid Flateby er en av Norges aller beste foredragsholdere. Hun har mange lederjobber bak seg, og ble kåret til “Årets taler” i 2020. Solfrid er humoristisk, varm og konkret når hun snakker om hvordan hver av oss kan være en bedre utgave av oss selv. Hun holder også foredrag om ledelse, med råd basert på forskning og beste praksis.

Motiverende foredrag om bærekraft

Står bærekraft på agendaen hos dere? Alle er enige om at livet og klimaet på jorden er truet, og at det er viktig å gjøre noe. Men hva skal vi gjøre? Og hvordan snakker vi egentlig om bærekraft? Talerlisten har flere gode foredragsholdere innen bærekraft. Her er tre vi vil trekke fram:

ENGASJERT: Petter Gulli er en ener når det gjelder bærekraft, og hans engasjerende foredrag om bærekraft-kommunikasjon er en opplevelse. Alltid oppdatert og fremoverlent.

Petter Gulli er en energisk og engasjert bærekraft-ambassadør som holder meget proffe foredrag om bærekraft og hvordan å kommunisere rundt klima og miljø. Petter har bakgrunn fra reklame og kommunikasjon og har viktige budskap med visuelle og konkrete eksempler.

Les mer om Petter Gulli her.

Anne Therese Gullberg har bakgrunn fra forskning og politikk og har god oversikt over hvordan bærekraft, klima og miljø og politikk henger sammen. Hun formidler oppdatert kunnskap på en oversiktlig måte, og kan tilføre nyttig kunnskap og nye perspektiv.

Ragnhild Nilsen er klimapsykolog og bærekraft-entusiast med lang fartstid i faget. Hun er en engasjerende historieforteller som både forklarer hvorfor bærekraft er viktig, hvordan vi kan få til mer bærekraftige løsninger og hva som holder oss tilbake.

Se alle Talerlistens talere som holder foredrag om bærekraft.

Mangfold og inkludering blir et av de store temaene i 2023

Mangfold og inkludering er temaer mange har på agendaen nå, og det handler om mer enn kjønn og hudfarge. Å være opptatt av mangfold betyr å rekruttere og bruke personer med ulik erfaringsbakgrunn, som også kan handle om språk, seksuell legning eller manglende yrkeserfaring. Også her har Talerlisten flere gode profiler. Her er tre av dem:

TROVERDIG: Kimiya Sajjadi er et godt valg hvis dere ønsker et foredrag om mangfold og inkludering. Ung, engasjert og med tydelige og konkrete budskap som mange har nytte av å høre.

Kimiya Sajjadi er en ung og engasjerende foredragsholder, som du kanskje har sett på LinkedIn. Hun holder inspirerende foredrag om hvordan å få til mangfold og inkludering i praksis. Kimiya forteller på en forfriskende og konkret måte hva som forhindrer og hva som fremmer mangfold på jobben.

Sjekk om Kimiya Sajjadi er ledig på deres dato her.

Arman Vestad sitt foredrag treffer publikum rett i magen og skaper gåsehud og tårer. Arman gikk fra en idyllisk oppvekst i Molde til et liv som kriminell og rusmisbruker. Snart sto han tiltalt for å ha levert våpnene i Norges mest omtalte drapssak. Takket være en håndfull personer som brydde seg, har han nå et normalt liv uten rus og kriminalitet, men med familie og givende jobb. En fascinerende historie illustrert med lyd, bilder og spennende historier – og et viktig budskap om inkludering og å være der for hverandre.

Bli bedre kjent med Arman Vestad her.

Javad Mushtaq er en kunnskapsrik og energisk foredragsholder som viser hvordan mangfold påvirker resultatene positivt og kan skape økt vekst og trivsel. Javad har erfaring fra fem kontinenter. Han kombinerer historier fra sin oppvekst og møtet med norske fordommer med å fortelle om valg han har gjort i livet. Å se Javad på scenen er en fengende forestilling som du ikke glemmer eller går upåvirket ut fra. Han er nestleder i Gunhild Stordalens EAT, og har blant annet holdt foredrag for NHO.

Disse profilene holder også foredrag om mangfold og inkludering.

Nye muligheter innen salg og service

Nytt år betyr også nye mål og muligheter innen salg. Hvordan kan dere få til vekst og gi kundene eller brukerne enda bedre service? Det kan disse tre foredragsholderne snakke om:

TIL TJENESTE: Katarina Lalander Hamnes har 35 års-jubileum som foredragsholder i 2023, og er et godt valg for inspirerende foredrag og kurs innen service, salg og kundebehandling.

Kundeservice og begeistring er Katarina Lalander Hamnes sine spesialområder. Hun har en varm og morsom stil, og er god til å fortelle underholdende historier om god og dårlig og kundeservice. Katarina har lang erfaring fra norske scener og er flink til å motivere store grupper til bedre innsats.

Salg er Line Blomlie sin spesialitet. Og om det er økt salg eller bedre salgsprosesser som er temaet for deres kick-off, kan Line Blomlie være den rette å booke inn. Hun har flere tiårs erfaring fra salg og salgsledelse og går grundig til verks når hun forbereder hvert foredrag. Det lages spesielt for dere, så utbyttet blir best mulig.

Bli kontaktet om et foredrag med Line Blomlie.

Morten Brandt er et fyrverkeri på scenen, og full av morsomme og treffende eksempler og anekdoter. Morten er god til å forklare hvordan kunder tenker og hva som skaper salg på kort og lang sikt, samt riste litt i gamle vaner og antakelser om hvordan saker og ting fungerer. Perfekt valg hvis dere skal ha salgs-kick off!

Å lede seg selv i krevende tider

Nytt år betyr også nye muligheter til å jobbe smartere. Det er bra både for den enkeltes livsbalanse og for jobben. Men hvordan gå fram for få en mer effektiv hverdag med mindre stress og bedre tidsstyring. Disse tre foredragsholderne kan bidra:

TIDSEKSPERT: Cecilie Thunem-Saanum deler raust av sine erfaringer rundt selvledelse og tidsstyring. En flink og behagelig formidler som gir dere mange konkrete råd og verktøy.

Cecilie Thunem-Saanum er Norges ledende ekspert på tidsstyring. Hun er forfatter av boka “Tid til alt”. Cecilie er en dreven formidler som deler helt konkrete verktøy til hvordan å være mer effektiv i arbeidshverdagen. Hun har en behagelig form og hennes foredrag har høy nytteverdi.

Ida Holo er psykologspesialist. Hun holder foredrag om selvledelse og hvordan å håndtere stress og usikkerhet i hverdagen. Tilpasser sine foredrag til deres arbeidshverdag og byr på både historier, eksempler og verktøy.

Se video med Ida Holo her.

Bjørne Bjørnson er konsulenten som ble fanget i hamsterhjulet og ble fullstendig utbrent. Etter 13 måneders sykdom kom han ut, og lever nå normalt. Han deler kunnskap om hvordan å lede seg selv og oppnå balanse i livet.

Fortsatt usikker på hva som kan passe for dere? Send noen ord om hva dere planlegger til bestilling@talerlisten.no, så hjelper vi deg videre. Du kan også ringe oss på 400 600 35.

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2024 © Talerlisten AS