Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Foredragsholder til Arendalsuka? 12 gode valg

Publisert i Tips og råd av

Arendalsuka nærmer seg, og forhåpentligvis er verden friskmeldt i august. Arrangementet i Sørlandets hjerte tiltrekker seg over 75 000 deltakere, som skal diskutere, lytte og lære.

Den politiske møteplassen innerst i Pollen huser spennende debatter og foredrag. Derfor har Talerlisten samlet et knippe foredragsholdere og konferansierer som skal til Arendalsuka og kan delta i eller lede ditt arrangement.

Hanne-Lene er forfatteren bak suksessen «En skikkelig digg kokebok», som lå lengst på bestselgerlistene i 2019

Hanne-Lene Dahlgren 

Klima og miljø var det mest diskuterte temaet under Arendalsuka i fjor, og temaet er minst like aktuelt i år. Hanne-Lene Dahlgren holder inspirerende foredrag om hvordan mat påvirker klimautfordringene. Hun er forfatter av bestselgeren «En skikkelig digg kokebok» og formidler det viktige budskapet om bærekraft på en morsom og lærerik måte. Hanne-Lene er tidligere analytiker fra blant annet Google, og stiller også i debatter om kjøttforbruk og klimapåvirkning. Hanne-Lene passer godt når du vil ha en folkelig og underholdende foredragsholder, med faglig tyngde.

Se video med Hanne-Lene her!

Dana Manouchehri 

Dana er en samfunnsengasjert borger fra Iran. Hun holder foredrag om likestilling, inkludering og mangfold. Hva skal til for å gjøre gapet mindre mellom minoriteter i Norge, og majoriteten? Dana har en uredd væremåte og taler der andre tier. Et foredrag med Dana er følelsesladd, ekte og motiverende.

Eirik Normann Hansen 

Eirik er teknologiekspert. Han ånder for digitalisering, og er svært optimistisk til den teknologiske utviklingen. Eirik byr på mye energi og engasjement. Noen av temaene han snakker om er roboter, kunstig intelligens, nyskapning og digitalisering. Eirik har også en stor lidenskap for avanserte droner, og kan integrere dronekjøring i sitt foredrag. Foredragene er en god blanding mellom underholdning og læring.

Se video med Eirik Norman Hansen her

Siri Abrahamsen 

Siri snakker om kultur og kommunikasjon. Hun forteller om hvordan relasjoner på arbeidsplassen påvirker resultater og utvikling. Siri er tidligere norgesmester i tennis og gründer. Hun møter publikum med mye entusiasme, og deler egne erfaringer, eksempler og råd fra et variert liv. Et foredrag med Siri er inspirerende, konkret og lærerikt.

Se video med Siri Abrahamsen her.

Petter Gulli 

Klimaoptimisten Petter er en populær foredragsholder som med brennende engasjement snakker om bærekraft, klimakommunikasjon og markedsføring. Petter er ekspert på skjæringspunktet mellom markedsføring og bærekraft, med over 30 år i reklamebransjen. Hvordan skal bedrifter ta en tydelig og troverdig rolle i det grønne skiftet? 

Se video med Petter Gulli her

Marianne Melfald 

Hvordan håndterer du en krise? Marianne er utdannet beredskapsleder, og har lang erfaring med krisekommunikasjon og krisehåndtering i ulike rådgivningsbyråer. Hun deler erfaringer og tips til hvordan man opptrer når krisen inntreffer. Hva sier du og hvordan opptrer bedriften når det stormer som verst? 

Jan Tore Gjøby  

Jan Tore holder foredrag om elektrisk mobilitet. I takt med det grønne skiftet, stilles det høye krav til bærekraftige transportmidler. Jan Tore har mye erfaring og innsikt innenfor emne. Han snakker lettfattelig om framtidens mobilitet, dagens ladeløsninger og ladestandarder. Et foredrag med Jan Tore er både fremtidsrettet og innholdsrikt.

Susanne Kaluza 

Susanne er leder for Litteraturhuset i Oslo, tidligere redaktør og en kjent stemme i temaer knyttet til likestilling, kvinner og ledelse. I tillegg har hun lang erfaring med å lage kampanjer som skaper endring, og er ofte brukt i panelsamtaler om samfunnsansvar, aktivisme og ytringsfrihet. Foredragene hennes er engasjerende og fylt med konkrete eksempler og oppdatert kunnskap.

Eirik Bergesen 

Eirik er politisk kommentator og satiriker. Han tar oppdrag som konferansier eller debattleder, og styrer debatten stødig, kombinert med gode spørsmål og humor. Eirik har skrevet humormateriale for kjente komikere som Harald Eia og Bård Tufte Johansen, og er ofte kommentator på TV2 nyhetskanalen.

Nina Hanssen 

Nina er en dyktig konferansier og debattleder. Hun har lang erfaring fra politikk og organisasjonsliv. Nina kan binde arrangementet sammen med både intervjuer, historier og eksempler. Hvis du er på jakt etter en autentisk og morsom konferansier, er Nina rett person.

Loni Bjerkholt-Pedersen 

Loni holder foredrag om angstmestring, nervøsitet og presentasjonsteknikk. Ved å knytte erfaringer fra hennes diagnose innenfor bipolarspekteret, viser hun publikum hvordan de fleste av oss er hverken syke eller friske, men begge deler. Loni kan også benyttes som konferansier. Oppdragsgiverne beskriver Loni som varm, morsom og god til å involvere sitt publikum.

Lise Arvesen 

Lise har over 20 års erfaring som gründer i evig omstilling. Hun bruker all sin tid på å bistå nysgjerrige og modige kommuner som våger å tenke nytt. Med erfaring som forretningsutvikler for et utall innovative sosiale entreprenører kobler hun skaperkraften fra entreprenørene med nye kommunale behov og ny tjenestedesign.

Se video med Lise Arvesen her

Ønsker du å sjekke om noen talerne er tilgjengelige for ditt arrangement under Arendalsuka 2020, send en e-post så får du raskt svar!

Ønsker du hjelp med å finne foredragsholder?

Fyll ut skjemaet under og vi tar kontakt med deg innen 24 timer.

2020 © Talerlisten AS