Digitale foredrag til ansatte på hjemmekontor: Disse motiverer via skjermen

Publisert i Tips og råd av

Digitale foredrag til ansatte på hjemmekontor er trenden i foredragsmarkedet nå. Talerlisten har foredragsholdere som kan inspirere ansatte på hjemmekontor.

– Kundene våre forteller at mange av deres ansatte er slitne av hjemmejobbing,  Zoom og Teams-møter. De trenger noe mer, og vil gjerne «møte noen» utenfra. Folk er jo vant til å gå på kurs og konferanser ellers, men det er borte nå. Derfor bestiller mange digitale inspirasjonsforedrag, forteller Nils Apeland, toastmaster i Talerlisten.

– Antall digitale foredrag i november og desember var like høyt som antallet fysiske foredrag i januar, årets beste måned for oss, sier han.

Prisavslaget i den begrensede perioden er satt for å få ledere fra tanke til handling. Rabatten gjelder både digitale og fysiske foredrag.

– Det virker som alle ledere innser at de bør gjøre noe for medarbeiderne på hjemmekontor nå, og vi vil hjelpe dem å gjøre noe konkret.

Pellegrino Riccardi sine foredrag er populære

En av de mest populære foredragsholderne nå er Pellegrino Riccardi, med foredraget «We are humans – not Zoomans!». Her snakker den anerkjente foredragsholderen om hvordan vi mennesker er knyttet til hverandre og hvordan hjernen vår reagerer på ulike stimuli. 

Foredraget holdes fra Pellegrino Riccardi sitt eget studio hjemme i Lommedalen, og han kobler seg gjerne på ditt Teams- eller Zoom-møte.

PROFT: Pellegrino bruker lys, lyd og video i sitt foredrag for å engasjere det digitale publikummet

– Grunnen til at Pellegrino er så populær, er at han leverer prima kvalitet gjennom skjermen. Pellegrino Riccardi er poengtert, morsom, relevant og nær – og en utmerket historieforteller. Han var allerede en av Norges beste foredragsholdere før pandemien, men da som regel fysisk fra scenen. Nå er han en av de aller beste på skjerm, og det er gøy, sier Apeland.

Se hva Pellegrino Riccardi snakker om her

PsykologBerge hjelper ansatte å bygge mentale muskler

En annen digital stjerne er psykologspesialist Jan-Martin Berge. Berges foredragsvirksomhet har også tatt av under korona-pandemien, og han har holdt flere digitale foredrag hver uke.

– 2020 har vært et veldig spesielt år, sier Jan-Martin Berge. Jeg har fått lov til å møte titusenvis av mer eller mindre frustrerte mennesker, ikke ansikt-til-ansikt, men via kamera og skjerm. Selv om fysiske møter er best, er tilbakemeldingene at et digitalt foredrag til hjemmekontoret også er verdifullt og nyttig, sier Berge.

Berges suksessoppskrift består av to deler forskning, én del humor og en god porsjon enkle og forståelige råd som alle ansatte kan bruke for å bygge mentale muskler i krevende tider. 

Bli kontaktet om Jan-Martin Berge for å snakke om dato og pris

HEKTISK: Hundrevis har fått verdifulle råd fra Jan-Martin under Koronakrisen. Den dyktige psykologen kombinerer fag, humor og godt humør til stor glede for publikum.

Foredrags-trio som inspirerer medarbeiderne

Tre andre som også holder inspirasjonsforedrag for ansatte på hjemmekontor, og som er med i kampanjen, er Solfrid Flateby, Siri Abrahamsen og Cecilie Ystenes Myhre

– Disse tre er alle sterke formidlere som har tatt steget over i det digitale, der de deler erfaringer, verktøy og teknikker bygget på vitenskap og forskning. Dette serveres med varme, humor og gode eksempler, sier Nils Apeland. 

Les mer om deres foredrag og se video her

GLEDING: Siri Abrahamsen er ekspert på hvordan medarbeidere sikrer arbeidsglede og gir konkrete råd.

Foredrag om avstandsledelse er Vigdis Austrheim sin spesialitet

Også ledere kjenner på frustrasjon under pandemien, spesielt fordi det er krevende å lede på avstand. En dyktig foredragsholder som har mye erfaring med dette, er Vigdis Austrheim

Som leder i internasjonale selskaper som Microsoft og Cisco, hadde Austrheim erfaring med avstandsledelse lenge før covid19. Denne erfaringen bruker hun nå til å hjelpe andre ledere med å utøve god ledelse overfor ansatte som sitter én og én på hvert sitt hjemmekontor.

– Også Vigdis Austrheim har hatt et travelt år. Hun er god til å inspirere og lære bort teknikker for god avstandsledelse, sier Apeland. 

Bli kontaktet om Vigdis Austrheim

Tilbyr også foredrag om «alt mulig annet»

Apeland forteller også at mange kunder vil ha foredrag om «noe helt annet», altså ikke temaer som først og fremst har med jobb å gjøre.

– Det kan handle om nabokrangler, fjellturer, sykling, matlaging eller hvordan å fortelle historier. Sang, musikk og diktopplesning kan også leveres. Vi har over 600 formidlere, og er glad i en utfordring. Det er gratis å bruke oss, og du får raskt svar, avslutter han.

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2024 © Talerlisten AS