Digitale foredrag om arbeidsglede, selvledelse og kollegastøtte

Vinterkampanje 2021/2022

Book samtale

Vinterkampanje 2021/2022

Ny smitte skaper usikkerhet. Nå er det viktig å beholde inspirasjon, disiplin og arbeidsglede.

Disse seks erfarne foredragsholdere deler erfaringer og råd i motiverende digitale foredrag.

Ved booking og gjennomføring i desember eller januar får du et digitalt foredrag med en av disse for spesialpris kr 30 000,- + mva.

Utvalgte foredragsholdere

Solfrid Flateby

Med humor, energi og entusiasme formidler Solfrid nyttige råd om hvordan du og kollegene kan lede og motivere dere selv på en god måte gjennom mørketiden.

Jan-Martin Berge

Psykologspesialist med lang erfaring med hva som skaper trygghet, mestringsfølelse og arbeidsglede på en arbeidsplass. Historier, eksempler og konkrete råd.

Siri Abrahamsen

Holder foredrag om hvordan dere kan være bedre kolleger for hverandre. Siri har en sterk tilstedeværelse, og historiene og eksemplene hennes rører og engasjerer.

Eirik Norman Hansen

Futurist som holder et energisk foredrag om hvorfor ny teknologi er viktig og nyttig, og hvordan fremtiden vil bli. Et interessant, optimistisk og morsomt foredrag.

Cecilie Ystenes Myhre

Mentaltrener og ekspert på selvledelse. Kjent for boka «Så støtt!» og podkasten GRIT. Viser hvordan dine medarbeidere kan lede og sette mål for seg selv nå.

Svein Harald Røine

Populær inspirator. I foredraget «Arbeidsglede når det Røiner på» snakker han om hvordan vi kan bevare arbeidsgleden nå og hvordan dere kan inspirere hverandre.

2022 © Talerlisten AS