Lag liv på julebordet – se våre tips her!

Publisert i Tips av

I år skal vi endelig samles til hyggelige julebord og juleavslutninger. Mange ønsker å starte med et foredrag eller noe morsomt før eller under middagen. Her kan Talerlisten hjelpe. Under får du ideer og forslag til foredrag og underholdning på juleavslutningen.

Å kombinere fag med underholdning er noe mange velger for å skape en fin ramme ramme rundt julebordet. Da blir både hjernen og lattermusklene stimulert, samtidig som de ansatte får noe å snakke om rundt bordet.

Julebord med faglig innhold

Faglige innhold rundt arbeidsglede og motivasjon er alltid aktuelle og våre foredragsholdere er dyktige til å tilpasse seg. De kan ta for seg deres bransje eller utfordringer spesielt.

Humørspredere og motivasjonsskapere

Er du på jakt etter et foredrag for å skape ny glede og motivasjon på slutten av året, anbefaler vi foredragsholderne Solfrid Flateby og Jan-Martin Berge.

Jan-Martin Berge ble Årets Taler i 2019. Psykologspesialisten bruker humor og selvironi til å få frem viktige og faglige budskap innen motivasjon og arbeidsglede. Jan-Martin snakker blant annet om hvordan kolleger kan bli vitaminer for hverandre, og forklarer innholdet i kjente og ukjente begrep og teorier fra psykologien.

Solfrid Flateby har lang erfaring som leder i store selskaper hvor hun har jobbet både med kommunikasjon og HR. Med mye energi og en humor som alltid slår an, er hun er hun en sikker vinner når hun kombinerer fag og folkelighet. Solfrid er en av dem som alltid skaper godt humør i salen, og som kundene booker igjen og igjen.

Underholdning for enhver smak

Ønsker du mer underholdning eksempelvis på kveldstid eller i forbindelse med en middag har vi flere foredragsholdere som kan levere både forbløffende og morsomme opplevelser.

Fortryllende magiker

Labib Malik kan omvende den mest innbitte skeptikeren til å la seg underholde og glede over magi. Ved å bruke magi på nært hold og interaksjon skaper Labib underholdning alle vil snakke om.

Edutainment på høyt nivå

Francois Sibbald er Norges mest erfarne «edutainer» med flere vinnende konsepter. Han kan både holde foredrag eller være konferansier som seg selv, og opptre i en av sine roller. Kokken Pablo Iglesias er en morsom spanjol med litt for stor selvtillit. Han presenterer maten og underholder gjestene, gjerne etter å ha intervjuet sjefen eller oppsummert fagdagen. Dr. Thierry Dupont er en fransk trend-ekspert med klare meninger om nordmenn og norsk kultur, og som gjerne holder foredrag på begynnelsen eller slutten av dagen, før julemiddagen. Steven Powers er DJ og programleder, som vet å underholde sine gjester.

Ta kontakt for å høre hva Francois kan gjøre for dere.

Musikalsk toastmaster

Jacob Conradi er en entertainer som kan skape unike opplevelser med bruk av interaksjon og musikk. Han har blant annet to korte foredrag om hva vi kan lære av Elvis Presley når det gjelder innovasjon og merkevarebygging. Som musikalsk toastmaster kan han lage et unikt opplegg hvor gjestene deles inn i bord etter musikksmak, konkurrerer. Sammen med Jacob, eller alene, får alle synge sine favoritter, og det blir god stemning og mange overraskelser.

Humoristiske foredrag

Freddy Kjensmo har underhold på norske scener i årevis. Han har lang erfaring som stand-up komiker og skaper latter og hevede øyebryn når han holder et av sine humorforedrag. Hvis du skal skape en spesielt minneverdig kveld er Freddy også dyktig på såkalt skjult teater. Da spiller han for eksempel jobbens nye HR-sjef som ingen har møtt ennå, eller den nye lederen. Kokken Bruce, en av Freddy Kjensmo sine karakterer, kan også guide dere gjennom kvelden med humoristiske innslag innimellom måltidene.

Ønsker du hjelp til å finne riktig innhold til deres juleavslutning, kan du sende en mail til Sarah, eller ring oss på +47 400 600 35.

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2021 © Talerlisten AS