Talerlisten
Tom Georg Olsen

Hvordan skape økt arbeidsglede?

Hva kan ledere gjøre for å skape større arbeidsglede på jobben, hvordan kan ansatte skape arbeidsglede for seg selv og hvordan påvirker arbeidsglede egentlig resultatene til bedriften? Fire av Talerlistens flinke foredragsholdere deler sin kunnskap om nettopp dette temaet.

Fem grep mot digital gjesping

Har du vært på seminar og opplevd øyeblikket når den som presenterer mister tilhørernes oppmerksomhet, og folk fisker opp mobilen? Jeg kaller fenomenet for digital gjesping og det er ikke noe du ønsker.

– Våg å være tydelig

Godt lederskap avhenger av lederens evne til å være klar i sin tale og tilpasse sin kommunikasjon. Dette var hovedbudskapet fra flere foredragsholdere under Talerlistens Vinterseminar med temaet ”Ledelse = Kommunikasjon”.

Vendela Kirsebok

Fra TV til foredrag

Flere foredragsholdere kjent fra TV er nå på Talerlisten: Christian Borch, Hans-Wilhelm Steinfeld, Kathrine Sørland og Synnøve Skarbø. I tillegg kommer to av folkets yndlinger fra «Farmen Kjendis».

Over 400 foredragsholdere

Talerlisten.no kan etter bare fire måneder tilby over 400 flinke foredragsholdere. Det har vært en stor trafikk og pågang siden Talerlisten ble lansert med over 100 sprudlende gjester til stede.

Lag mer engasjerende konferanser

Konferanser er betydelige investeringer i tid og penger for arrangøren. Og både kortsiktig og langsiktig avkastning på investeringen er et spørsmål om hvor engasjerende konferansen er for hver enkelt deltaker.