Pellegrino Riccardi beste foredragsholder – kåret til «Årets taler 2020»

Publisert i Tips og råd av

Pellegrino Riccardi er kåret til «Årets taler 2020» blant over 600 foredragsholdere på Talerlisten.

– Jeg ble helt målløs, og på gråten da jeg fikk vite det. Denne anerkjennelsen betyr veldig mye for meg nå, sier prisvinneren, som har levd av å holde foredrag i over 20 år.

– Pellegrino Riccardi er en av Norges aller beste foredragsholdere. Han leverer svært gode foredrag hver gang, og under pandemien har han vist en imponerende evne til å omstille seg. Blant annet har han holdt en rekke vellykkede digitale inspirasjonsforedrag fra sitt nybygde hjemmestudio, sier juryleder og toastmaster i Talerlisten, Nils Apeland.

De nominerte foredragsholderne foruten Pellegrino Riccardi, var Vigdis Austrheim, Eirik Normann Hansen, Arman Vestad og Jan-Martin Berge. Antall foredrag, kundenes vurdering og foredragsholders engasjement ligger til grunn for kåringen.

Fikk hjemmebesøk

Normalt deles prisen ut på en stor middag med foredragsholdere fra Talerlisten, men i år ble dette arrangementet avlyst. Pellegrino Riccardi ble derfor overrasket hjemme av teamet fra Talerlisten, som stilte med diplom og blomster.

HJEMMEBESØK: Se prisvinner Pellegrino Riccardi bli overrasket hjemme i Lommedalen når han får vite at han er «Årets taler 2020»

Får folk til å le og gråte

Juryen sier blant annet dette om Pellegrino Riccardi:
– Årets taler berører mange med sine foredrag. Med populærvitenskap, humor og en fargerik bukett av personlige historier, skaper denne foredragsholderen unike opplevelser. Publikum lærer noe nytt, reflekterer over egne handlinger og ser ofte på livet og jobben sin med nye øyne etterpå. Som regel blir det også både latter og tårer. Det er bra, for følelser fremmer læring.

GLADE: Team Talerlisten, minus fotograf Sindre Brekke, gleder seg sammen med prisvinneren. Fra venstre: Toastmaster Nils Apeland, Årets taler Pellegrino Riccardi, salgsansvarlig Vedis Gjestemoen og bookingansvarlig Sarah Emilie Mørch.

Det er fjerde gangen prisen til årets beste foredragsholdere deles ut. Tidligere prisvinnere er Adrian Lund, Eirik Norman Hansen, Solfrid Flateby og Jan-Martin Berge.

Priser også til Enstad-Karlsen og Petter Gulli

Talerlisten delte også ut to andre priser. Petter Gulli, som brenner for og holder foredrag om bærekraftig markedsføring, fikk prisen «Årets ildsjel». Her skriver juryen: Årets ildsjel spruter smittende energi når han formidler, og får førsteklasses tilbakemeldinger fra kunder og deltakere. Verden trenger flere formidlere med samme flammende engasjement.

ILDSJEL: Foredragsholder Petter Gulli ble kåret til «Årets ildsjel 2020» på Talerlisten, for sitt store engasjement for å formidle kunnskap om bærekraftig markedsføring.
ILDSJEL: Foredragsholder Petter Gulli ble kåret til «Årets ildsjel 2020» på Talerlisten, for sitt store engasjement for å formidle kunnskap om bærekraftig markedsføring.

Rita Enstad-Karlsen, som holder foredrag om tilbakemeldinger ble tildelt prisen «Årets rakett».

– Dette var veldig overraskende, veldig rørende og en veldig motiverende tilbakemelding, sier Rita Enstad-Karlsen.

Om Enstad-Karlsen sier juryen: Årets rakett har siden hun valgte å satse på foredrag, hatt en fin utvikling både i antall oppdrag og i tilbakemeldingene fra kundene. Hun lever som hun lærer bort, og er derfor en rollemodell for andre som ønsker å bli flinkere til å gi tilbakemeldinger.

RAKETT: Rita Enstad-Karlsen fikk prisen «Årets rakett 2020» på Talerlisten. Hun har hatt en fin vekst som foredragsholder i året som gikk.
RAKETT: Rita Enstad-Karlsen fikk prisen «Årets rakett 2020» på Talerlisten. Hun har hatt en fin vekst som foredragsholder i året som gikk.

Talerlisten.no hjelper virksomheter med å finne foredragsholdere, kursholdere og konferansierer til alle formål, og er den eneste formidlingstjenesten i Norge som viser priser og vurderinger fra arrangører og publikum. Talerlisten omsatte for 10,5 millioner kroner i 2020, en nedgang på cirka 40 prosent fra 2019, på grunn av alle avlyste seminarer og konferanser under koronapandemien.

Vil du ha hjelp?

Fyll ut skjemaet og vi kontakter deg raskt!

2024 © Talerlisten AS