Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Talerlisten-Gjyri-Adina

Adina Broady Aasebø og Gjyri Helén Werp

Den nye endringsagenten

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Adina Broady Aasebø og Gjyri Helén Werp

Som toppleder, mellomleder eller medarbeider – hva stoler du mest på? Tall og fakta eller tanker og ideer? Forhåpentligvis begge deler. For vi vet at du høyst sannsynlig trenger endring og nytenkning i din organisasjon eller avdeling. At du trenger å tiltrekke deg talenter og de beste hodene. Men hvem, og hva karakteriserer dem? Bli kjent med endringsagenten du virkelig trenger. Adina Broady Aasebø er medieviter, forbrukerinnsikt- og kommunikasjonspesialist og forfatter av boken «Passionistas – Women of Influence». Gjyri Helén Werp er sosiolog, prisvinnende redaktør og nå CXO. Sammen byr deg på en inspirerende miks av ny innsikt og praktiske tips basert på over 500 dybdeintervjuer, massive data og konkrete eksempler fra over 20 års ledererfaring.

Foredrag med Adina Broady Aasebø og Gjyri Helén Werp

Hvem er hun? ENDRINGSAGENTEN du virkelig trenger!

Visste du at det finnes en sub-gruppe av høyt utdannede, heltidsarbeidende kvinner i våre nordiske storbyer, også kalt «Passionistas», som er vår tids glassklare endringsagenter? De må ikke forveksles med klassiske influencere, men de besitter store doser både formell og symbolsk makt. Og vi lover; du vil bi kjent med henne, og du vil ha henne i organisasjonen din.

Adina Broady Aasebø og Gjyri Helén Werp har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS