Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Adrian Lund

Motivator, komfortsone-ekspert, kjent fra 71° Nord

Fra 33.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Adrian Lund

Adrian Lund er en unik foredragsholder. Ikke bare fordi han har en helt spesiell energi og formidlingsevne, eller fordi hans energi smitter over på alle i det øyeblikket han entrer rommet på en uventet måte. Men også fordi Adrian er rammet av Tourettes, og likevel har blitt en av Norges mest populære foredragsholdere. Adrian har nemlig overkommet dette og andre hindre i livet sitt, ved å snu de negative hendelsene til noe positivt. Dette kan alle lære av, enten det er på en skole, en arbeidsplass eller i en forening. På scenen tar Adrian for seg hvordan man kan tøye de grensene som bygger de komfortsonene man etablerer seg innenfor, for få muligheten til å kjenne på den fantastiske mestringsfølelsen. Du får i foredraget til Adrian presentert verktøyene du trenger for å finne denne mestringsfølelsen, i en morsom, rørende og tøff historie fra hans liv. Adrian foretrekker å snakke i 65 eller 90 minutter, og tilbakemeldingene på hans foredrag tyder på at det fungerer. Adrian ble kåret til Årets foredragsholder på Talerlisten i 2017. Les mer om det her.

Foredrag med Adrian Lund

Motivasjonsforedrag: Nøkkelen til suksess

Her får du påfyll av motivasjon til videre arbeid både på personlig plan og på jobb. Adrian forteller hvordan han har snudd de negative erfaringene sine til noe positivt, ved å stadig vekk utfordre komfortsonene sine på jakt etter mestringsfølelse. I løpet av "Nøkkelen til suksess" tas du med på en følelsesmessig berg og dalbane, hvor du sammen med et solid budskap får oppleve triste tårer og krampetakende latter i skjønn forening. Pågår fortrinnsvis over 75 minutter, med innlagte avbrekk.

Inspirasjonsforedrag: Annerledeshet som ressurs

Adrian har mye erfaring med hvordan det er å være "annerledes" i arbeidslivet. Han har Tourettes med veldig synlige tics, men har på tross av det jobbet 10 år på i serviceyrket, blant annet Rema 1000. I foredraget forteller han om de store ringvirkningene denne jobben har hatt for hans liv, samt morsomme, flaue og mindre heldige episoder som har oppstått. Her får du mye latter, glede og tårer, og lærer hvordan du skal utnytte alle delene av arbeidsstokken din.

Å leve med Tourettes syndrom

Dette foredraget passer bra for personer som er i stillinger hvor de bør utstråle trygghet og sikkerhet ovenfor personene de har "ansvar" for. Trygghet i omgivelsene er viktig for alle, og da er det en stor fordel om kontaktlæreren vet hvilke knapper som bør trykkes på og hvordan man tar tak i situasjoner som måtte oppstå. Her tar Adrian seg tid til spørsmål i etterkant, hvor man kan drøfte både egne og andres problemstillinger. Her kan også fagpersoner engasjeres til å belyse utvalgte tema.

Lys i enden av tunnelen

Med en følelsesladd opptreden og kraftfulle skildringer fra situasjoner hvor Adrian selv har opplevd mobbing, er det lett å kjenne seg igjen og ta til tårene. Her kan elever fra ungdomsskole og oppover få seg en skikkelig vekker på hva mobbing kan gjøre med et individ, samtidig som de både får se og høre at det faktisk ikke pågår for alltid. Adrian serverer i tillegg til en sterk historie mye humor som ufarliggjør det å være "annerledes" i ung alder.

Skreddersydde foredrag

Her kan oppdrag skreddersys etter oppdragsgivers ønske. Tema kan være: Komfortsoner Mestringsfølelse Initiativ til endring ved hjelp av positive tankesett Selvtillit Arbeidsmoral

Talerlisten mener

Adrian Lund er en av Norges mest attraktive foredragsholdere. Hans spesielle bakgrunn og personlighet, og energiske opptreden på scenen, gjør ham til en unik foredragsholder. I 2017 ble Adrian Lund kåret til årets foredragsholder på Talerlisten, på grunn av sin popularitet og gode vurderinger.

Adrian Lund har 29 vurderinger

Regine Oen Hatten

25. oktober 2019

Organisasjonen MOT

Adrian hadde foredrag på MOTs Ildsjelsamling, og det gjorde et sterkt inntrykk på hele forsamlingen. Han fanget oss og fikk oss både til å reflektere og kjenne på hvordan det kan føles å være ung og annerledes. Hans gode formidlingsevne og bruk av humor rundt et så alvorlig tema var rett og slett veldig virkningsfullt.
Adrian er et sannhetsvitne på at «ingen er bare det du ser» og passet perfekt inn med MOTs prinsipp, som var tema for denne samlingen: Å se hele mennesket.

Tove Beate Malvik

8. oktober 2019

Danske Bank Norge

6

I forbindelse med Kick-off for Customer Relations i Danske Bank var Adrian Lund tilstede med sitt motiverende og inspirerende foredrag, som var over all forventning.  Adrian er en foredragsholder som fanger publikums oppmerksomhet på en unik og spennende måte gjennom sin energirike fremføring. Han får oss til å reflektere underveis og gjør oss mer bevisst på viktige tema som empati, egenverd og vår egen mulighet til å forme verden rundt oss.

Gry Brækmo

3. oktober 2019

IMDi

Adrian er unik. Han formidler et viktig budskap med stor troverdighet. Vi har benyttet ham som foredragsholder ved flere anledninger og han «leverer» hver gang. Vi gir ham vår beste anbefaling.

Kristine Lier

7. februar 2019

NAV Grünerløkka

6

Adrian Lund engasjerte salen med over 200 ansatte med sitt inspirerende og tankevekkende foredrag. Han gir viktige innspill på hvordan vi alle kan jobbe med å utfordre oss selv og hvordan vi tenker. Hans energiske og ærlige tilstedeværelse kombinert med flott grafikk på presentasjonen gjorde foredraget ekstra gripende.

Renate Løvli

21. september 2018

Løten kommune/Flyktningtjenesten

6

Helt fantastisk! Jeg syns jeg hadde sett han før, men kobla ikke hvor. Godt å kjenne at det ikke var tanker som: «og der er han fra 71’ nord som har Tourette» som kom opp, bare at han virka kjent. Han hadde en formidlingsevne, åpenhet og selvironi som er beundringsverdig. Og selve den grafiske presentasjonen var virkelig også i en klasse for seg selv!

Hanne Steen

8. mai 2018

SNU - nasjonalt nettverk for bedre skolemiljø

6

Fin fyr. Viktig i vårt arbeid for innsikt og bedre møter med liv som kan fortone seg vanskelige å leve i perioder. Takk, Adian! Godt å høre på deg!

Monica Westermann Evjen

22. september 2017

Handelshøgskolens Studentforening Nord

6

Handelshøgskolens Studentforening Nord arrangerte 14.september karrieredag ved Nord Universitet. I den anledningen hadde vi Adrian Lund som holdt et veldig motiverende og inspirerende foredrag. Vi hadde fullsatt sal med ca. 230 stykk og tilbakemeldingene fra studentene har vært veldig gode. Vi gir Adrian terningkast 6!

Ådne Stensland

12. september 2017

Golf Management A/S

6

Jeg har hørt Adrian Lund ved flere anledninger og også leid han inn til et eget arrangement for 200 firmakunder i Stavanger distriktet. Det er en fantastisk og inspirerende foredragsholder som på en unik måte formidler et svært viktig budskap. Vi har tidligere brukt flere av Norges mest profilerte foredragsholdere, men foredraget til Adrian er i særklasse. Om det treffer deg slik som det gjorde med meg, sitter det i kroppen veldig lenge og det vil garantert påvirke ditt tankesett.

Kirkens Bymisjon Drammen v/Jon Dahl

16. mai 2017

Kirkens Bymisjon Drammen

6

Næringsforeningen i Drammen og Kirkens Bymisjon arrangerte et frokostmøte for næringslivet 25.4. med Adrian Lund som foredragsholder. Full sal, og de 200 fremmøtte fikk gjennom Adrian sitt foredrag en sterk opplevelse, og dypere innsikt i hva det vil si å ha en diagnose som gjør deg annerledes. Det var mye alvor, tørking av tårer, men også smil og latter. Adrian fremstår som en dreven foredragsholder og alle tilbakemeldinger gir ham terningkast 6.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS