Talerlisten
Adrian Lund

Adrian Lund

Motivator, komfortsone-ekspert, kjent fra 71° Nord | Nordland

Pris / 45 min

NOK 35.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 65.000,- (eks. mva)

Veldedighet

30% rabatt

Engelsk

Nei

Proff

Talerlisten Proff er håndplukkede foredragsholdere med lang erfaring og svært gode vurderinger. De er alle evaluert og anbefalt av Talerlistens ledelse, og vil være et trygt valg til ditt seminar. Ta gjerne kontakt med på nils@talerlisten.no hvis du har spesielle behov du vil diskutere.

Beskrivelse

Foredragsholderen Adrian Lund kommer du i kontakt med på Talerlisten! Du har kanskje sett ham på 71° nord? Han er en unik foredragsholder, og en av Norges mest populære for tiden – brukt over hele landet. Adrian er hardt rammet av Tourettes, men han har lært seg å snu de negative hendelsene til noe positivt. På scenen tar Adrian for seg hvordan man skal tøye de grensene som bygger de komfortsonene man etablerer seg innenfor, for få muligheten til å kjenne på den fantastiske mestringsfølelsen. Du får i foredraget til Adrian presentert verktøyene du trenger for å finne denne mestringsfølelsen, i en morsom, rørende og tøff historie fra hans liv med Tourettes syndrom. Adrian foretrekker å snakke i 65 eller 90 minutter, og tilbakemeldingene på hans foredrag tyder på at det fungerer. Ta kontakt med Sarah hos Talerlisten på tlf. 938 65 370 eller sarah@talerlisten.no for å diskutere hvordan dere kan bruke Adrian Lund på best mulig måte på deres arrangement.

Se video av Adrian Lund

Foredrag

Et stk. Tourettes syndrom - Nøkkelen til suksess

Her får du påfyll av motivasjon til videre arbeid både på personlig plan og på jobb. Adrian forteller hvordan han har snudd de negative erfaringene sine til noe positivt, ved å stadig vekk utfordre komfortsonene sine på jakt etter mestringsfølelse. I løpet av "Nøkkelen til suksess" tas du med på en følelsesmessig berg og dalbane, hvor du sammen med et solid budskap får oppleve triste tårer og krampetakende latter i skjønn forening. Pågår fortrinnsvis over 75 minutter, med innlagte avbrekk.

Et stk. Tourettes syndrom - Annerledeshet som ressurs

Adrian har mye erfaring med hvordan det er å være "annerledes" i arbeidslivet. Han har Tourettes med veldig synlige tics, men har på tross av det jobbet 10 år på i serviceyrket, blant annet Rema 1000. I foredraget forteller han om de store ringvirkningene denne jobben har hatt for hans liv, samt morsomme, flaue og mindre heldige episoder som har oppstått. Her får du mye latter, glede og tårer, og lærer hvordan du skal utnytte alle delene av arbeidsstokken din.

Å leve med Tourettes syndrom

Dette foredraget passer bra for personer som er i stillinger hvor de bør utstråle trygghet og sikkerhet ovenfor personene de har "ansvar" for. Trygghet i omgivelsene er viktig for alle, og da er det en stor fordel om kontaktlæreren vet hvilke knapper som bør trykkes på og hvordan man tar tak i situasjoner som måtte oppstå. Her tar Adrian seg tid til spørsmål i etterkant, hvor man kan drøfte både egne og andres problemstillinger. Her kan også fagpersoner engasjeres til å belyse utvalgte tema.

Lys i enden av tunnelen

Med en følelsesladd opptreden og kraftfulle skildringer fra situasjoner hvor Adrian selv har opplevd mobbing, er det lett å kjenne seg igjen og ta til tårene. Her kan elever fra ungdomsskole og oppover få seg en skikkelig vekker på hva mobbing kan gjøre med et individ, samtidig som de både får se og høre at det faktisk ikke pågår for alltid. Adrian serverer i tillegg til en sterk historie mye humor som ufarliggjør det å være "annerledes" i ung alder.

Skreddersydde foredrag

Her kan oppdrag skreddersys etter oppdragsgivers ønske. Tema kan være: Komfortsoner Mestringsfølelse Initiativ til endring ved hjelp av positive tankesett Selvtillit Arbeidsmoral

Talerlisten mener

Adrian Lund er en av Norges mest attraktive foredragsholdere. Hans spesielle bakgrunn og personlighet, og energiske opptreden på scenen, gjør ham til en unik foredragsholder. I 2017 ble Adrian Lund kåret til årets foredragsholder på Talerlisten, på grunn av sin popularitet og gode vurderinger.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Adrian Lund har 23 vurderinger

Monica Westermann Evjen

22. september 2017

Handelshøgskolens Studentforening Nord

6

Handelshøgskolens Studentforening Nord arrangerte 14.september karrieredag ved Nord Universitet. I den anledningen hadde vi Adrian Lund som holdt et veldig motiverende og inspirerende foredrag. Vi hadde fullsatt sal med ca. 230 stykk og tilbakemeldingene fra studentene har vært veldig gode. Vi gir Adrian terningkast 6!

Ådne Stensland

12. september 2017

Golf Management A/S

6

Jeg har hørt Adrian Lund ved flere anledninger og også leid han inn til et eget arrangement for 200 firmakunder i Stavanger distriktet. Det er en fantastisk og inspirerende foredragsholder som på en unik måte formidler et svært viktig budskap. Vi har tidligere brukt flere av Norges mest profilerte foredragsholdere, men foredraget til Adrian er i særklasse. Om det treffer deg slik som det gjorde med meg, sitter det i kroppen veldig lenge og det vil garantert påvirke ditt tankesett.

Kirkens Bymisjon Drammen v/Jon Dahl

16. mai 2017

Kirkens Bymisjon Drammen

6

Næringsforeningen i Drammen og Kirkens Bymisjon arrangerte et frokostmøte for næringslivet 25.4. med Adrian Lund som foredragsholder. Full sal, og de 200 fremmøtte fikk gjennom Adrian sitt foredrag en sterk opplevelse, og dypere innsikt i hva det vil si å ha en diagnose som gjør deg annerledes. Det var mye alvor, tørking av tårer, men også smil og latter. Adrian fremstår som en dreven foredragsholder og alle tilbakemeldinger gir ham terningkast 6.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS