Talerlisten
Adrian Søbyskogen

Adrian Søbyskogen

Salgstrener

Pris / 45 min

NOK 9.500,- (eks. mva)

Beskrivelse

Adrian Søbyskogen endrer måten du tilnærmer deg dine kunder på. Tid er det mest verdifulle vi har i livet og ingen av oss ønsker å kaste den bort. Hvordan er dagens selgere relevante for profesjonelle innkjøpere? Der andre salgstrenere forteller at du skal ringe flere kunder, ikke være redd for telefonen og takle ordet «nei»; gir Adrian innsikt og håndfaste detaljer på hvordan vi kan demonstrere at vi er verdt å bruke tid på og går rett i strupen på anerkjente salgstrenere. «Be Relevant. Now.» er en metodikk utviklet for selgere og salgsledere som ønsker å øke sin salgsaktivitet gjennom telefon, e-post, sosiale medier og video som hjelpemidler – alt supportert med harde fakta og forskningsdata.

Foredrag

Møtebooking handler om så mye mer enn å bare ringe flere

Selskaper som engasjerer meg har lyst til å endre seg, og ta i bruk nye metoder, plattformer og kanaler for å booke møter med eksisterende og potensielle kunder. Jeg har tilfeldigvis knekt koden på hvordan du demonstrerer at du er relevant i løpet av 30 sekunder. Jeg kaller metodikken Be Relevant. Now.™; en enkel struktur på hvordan du bygger et budskap og skaper en kobling med mindre enn 100 ord.

Salg og møtebooking i en #digitalverden

I foredraget mitt forteller jeg hvordan vi er digitale og fremstår som ”Innovatører og Nytenkere” når vi selv skal gjøre et innkjøp – men det paradoxale er at vi er på helt motsatt ende når vi kommer på jobben og skal selge. Da henger vi etter – ganske fasinerende og faktisk skremmende.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS