Adrian Søbyskogen

Adrian Søbyskogen

Gründer

NOK 25.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Adrian Søbyskogen

Adrian bygger det han kaller Norges Råeste Markedsbyrå og har de siste 12 månedene bygd selskapet han nå leder fra èn til 12 ansatte og fra 0 til 10 millioner i omsetning gjennom en ukentlig videoserie. Han er lidenskapelig opptatt av storytelling og innovative salgs- og markedsaktiviteter.

Foredrag

Dokumarketing: Det Nye Fenomenet

Målet er ikke å selge nå, men å bli husket senere - og det må vi ikke glemme dersom vi skal være enestående markedsførere. I foredraget så forteller Adrian om sin reise med å dokumentere hvordan han har bygget selskapet sitt gjennom videoserien Norges Råeste Markedsbyrå og annet innhold med artikler og podcaster. Foredraget egner seg veldig bra for et publikum som er interessert i gründervirksomhet, markedsføring og storytelling.

Salg og møtebooking i en #digitalverden

I foredraget mitt forteller jeg hvordan vi er digitale og fremstår som ”Innovatører og Nytenkere” når vi selv skal gjøre et innkjøp – men det paradoxale er at vi er på helt motsatt ende når vi kommer på jobben og skal selge. Da henger vi etter – ganske fasinerende og faktisk skremmende.

Adrian Søbyskogen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS

Vi benytter cookies på talerlisten.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. OK, jeg forstår.