Aiman Shaqura

Det handler ikke om å få, men å få til

Fra kr 40.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel

Om Aiman Shaqura

Aiman Shaqura er en dreven og morsom inspirator, motivator og et fyrverkeri på scenen. Han ble født som flyktning i Libanon, og gikk fra å være serieflyktning i 10 år, innom 12 forskjellige land til å bli en seriegründer med base på Toten.

Han gikk fra å pusse sko og vaske vinduer til å få over 100 ansatte og omsatte for over 100 millioner kroner. Han har fått flere Gaselle-diplomer og opplevd stor suksess. I dag er han siviløkonom og gründer med flere start-up suksesser bak seg.

Innovasjon og sosial bærekraft er Aimans hjertesaker og gjennom initiativet ‘Give a Job’ har han bygget Norges største inkluderingsarena. Give a Job har bidratt til flere hundre koblinger/mentor forhold mellom flyktninger og norsk næringsliv. Han var også med å starte «Charge Inclubator» en inkludering og gründerinkubator for førstegenerasjons innvandrere som har ambisjoner om å skape fremtidens vekstbedrifter.

Et foredrag med Aiman Shaqura er innsiktsfullt, morsomt og tankevekkende. Ta kontakt!

Inspirator
Humor
Hjemsted
Innlandet
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Aiman Shaqura

Det handler ikke om hvor mye vi har, men hvordan vi bruker det vi har:

Aiman er opptatt av å være et levende eksempel på at for å lykkes på generelt grunnlag så handler ikke om hva eller hvor mye vi har, men hvordan vi bruker det vi har både for oss og omverdenen. Fra serieflyktning til seriegründer: Aiman Shaqura er født som flyktning i Libanon, gått fra å være serieflyktning i 10 år, innom 12 land til å bli en seriegründer med base på Toten. I dag er han siviløkonom og sosial- entrepreneur med nasjonalt fokus på ‘next practice’ innenfor inkludering og forvaltning av de nye ressursene i Norge. Konseptet Give a Job hjelper nyankomne flyktninger ut i arbeid, og inkubatoren Charge utvikler mangfoldige startups sammen med norsk næringsliv. Prosjektene opplever internasjonal interesse av blant annet FN og Europarådet.

Vi bryr øss

Begge initiativene jobber nasjonalt med å hjelpe innvandrere inn i arbeidsmarkedet og med norsk næringsliv mer inkluderende og kvalifisert til å dra nytte av mangfoldet i Norge. Aiman vokste opp med slagordet, ‘Vi bryr øss’ på Toten og krediterer både moren og Toten for hans suksess, moren har anerkjent hans stå på vilje og Toten har gitt han mulighet til å jobbe og bli en del av lokalsamfunnet. Han brenner for inkludering, mangfold og satser selv på de med størst potensiale vs. penest cv. Denne brennende flammen ville han gjøre på fulltid så han solgte sine suksessbedrifter for å drive 2 nasjonale initiativ ‘Give a Job’ og ‘Charge’! Målet til initiativene er å gjøre norsk næringsliv mer inkluderende og kvalifisert til å dra nytte av mangfoldet i Norge. Begge prosjektene har lykkes med å forandre livet til 100 talls flyktninger hjemme i Norge med jobb og nettverk og har vakt interesse internasjonalt av blant annet FN og Europarådet som ønsker å implementere disse modellene i andre land i Europa. Tross manglende skolegang i barndommen utdannet han seg til siviløkonom i England og NLP/Meta Coach i Norge. Det handler ikke om å få, men å få til.

2024 © Talerlisten AS