Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Aksel Kolstad

Pianist, komponist, gründer, entertainer

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Aksel Kolstad

Aksel er en banebrytende og kreativ forretningsmann, genierklært komponist og konsertpianist, og ikke minst en uredd, humoristisk og kunnskapsrik foredragsholder. Han holder inspirerende og originale foredrag om temaer som markedsføring, PR, salg, innovasjon, gründervirksomhet, branding, lederskap og samarbeid – alltid med en god dose latter underveis! (Book ham også som konferansier / spillende konferansier!) Aksel Kolstad, pianist and composer – he had his debut in Carnegie Hall in 2010. Now he is touring much in Asia and Europe. He completed his bachelor degree under Prof. Sigurd Slåttebrekk at The Norwegian Academy of Music in Oslo in 2006. He completed his master degree at the same adacemy and also with Prof Slåttebrekk, performing George Gershwin´s piano concertos. – The Franz Liszt of our time (Gothenburg Post) – The Quentin Tarantino of classical music (TIME Magazine) – One of few that blends out with a remarkable way of presenting classical music (NYTimes).

Foredrag med Aksel Kolstad

DARE TO BE DIFFERENT

Hvordan tørre, hvordan ville, hvordan kunne. Aksel Kolstad har alltid vært annerledes, og det har han måttet blø og slåss for. Og han vant. Mentalt. Fysisk. Få innblikk i hvordan en som var ulik alle, endte opp med å være en som alle ønsker å være. Det ønsket de vel også den gang … Nå er han omtalt som “The Quentin Tarantino of classical music” av TIME Magazine.

SETT STIGEN OPP MOT MÅNEN SÅ NÅR DU FAKTISK OPP

Eksentrikeren, musikeren og den uvanlig kreative businessmannen Aksel Kolstad får ofte høre “hvordan i alle dager fikk du til det DER!?” Hvordan fikk han for eksempel til en eventyrlig Mozart-festival i det Karibiske hav som purung student? Aksel gir innblikk i hvordan man kan få mer kreativitet og fantasi på arbeidsplassen. Det handler om å sette seg høye mål og strekke seg etter dem. Om å ikke være redd for å drømme. Om å tenke nytt og innovativt. Kan en tanke ha fysisk kraft?

KUNSTEN Å SELGE = KUNSTEN Å GI

Han har gjort det ingen trodde var mulig, å gjøre klassisk musikk til populærmusikk blant en yngre generasjon. Samtidig har han helt siden han var student omsatt for grassalt mye, men alt vi ser er at han bare gir og gir og gir. Ingen betaler billettpris. Hvordan får han ligningen til å gå opp? Noen kaller det magi. Aksel kaller det urban alkymi.

ORIGINALITET FOR ORIGINALITETENS SKYLD ER UORGINALT

Aksel Kolstad er ledende i innovasjon i sin generasjon. Han har foredratt for de største gankene, de største shippingfirmaene, de største kunstinstitusjonene, til og med for topppolitikere har denne unge, klassiske pianisten sprengt alle grenser for hvordan være innovativ i dette samfunnet. Han har plassert et piano på toalettet i sitt galleri på Tjuvholmen. Der holder han intimkonserter, sier han. Og dette trekker CNN, TIME Magazine, France 5, Deutce Welle for å nevne noen …

Aksel Kolstad har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS