Alain Fassotte

Medmenneske

Fra 20.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Alain Fassotte

Alain er relasjonsforedragsholder. Hva det betyr? Han holder foredrag om det å se, lytte, utvikle og motivere. Alt handler om å få seg et godt liv, samliv, familieliv og arbeidsliv. Det handler om deg som menneske midt i livet. Alain sine foredrag er følelsesladet engasjerende og tankevekkende. Først og fremst lærerike og fulle av verktøy som kan brukes i livet. Ønsker du et foredrag som skaper bedre relasjoner med deg selv, omverden og kollegaer? Da er Alain noe for deg.

Foredrag

Alain og robotarmen

Et inspirasjonsforedrag om det som frarøver oss muligheten til å leve ut våre talenter, nådegaver og det å bryte negative tankemønster. Foredraget er personlig, inspirerende, humoristisk og alvorlig. Helt ribbet for tekniske hjelpemidler, utenom lyd, ønsker han formidle noe nært, personlig og inspirerende. Passer for næringsliv, organisasjonsliv, seminarer, konferanser og menigheter.

Hei, her er jeg!

Et inspirasjons- og motivasjonsforedrag om kunsten om å se andre. Hvordan kan en se-kultur endre hele trivselen på en arbeidsplass? Endre utfordrende relasjoner og ditt egent første inntrykk?

Hva er kuren mot en negativ prestasjonskultur?

Å prestere er et sterkt iboende ønske i de fleste mennesker. I dag ser vi at flere og flere opplever angst, depresjon og negative tanker rundt det å prestere. Hvorfor er det slik og hva er kuren mot en giftig prestasjonskultur? Alain sitt motivasjonsforedrag forklarer og peker på kuren på en negativ prestasjonskultur.

5 enkle relasjonsverktøy som vil bedre din arbeidsplass

En god arbeidsplass handler ikke bare om kultur. Den handler også om de uskrevne normene. Hva kan felles forståelse rundt relasjoner gjøre for din arbeidsplass? I dette foredraget deles det 5 verktøy som vil bedre relasjonene på din arbeidplass og som vil kunne skape en felles forståelse på hvordan man ønsker ha det i sin arbeidshverdag.

Skreddersøm og konferansier

Alain kan skreddersy et unikt foredrag for dere. Tema kan være det meste mellom himmel og jord. Enten faglig, personlig, utviklende, motiverende, engasjerende eller inspirerende. Alt er opp til deg. Vi finner ut sammen hva dere ønsker og Alain leverer.

Alain Fassotte har 5 vurderinger

Ola Barkved

28. august 2018

Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger

6

Jeg har brukt Alain som gjesteforeleser i kurset Entrepreneurship and Business Plan i flere år (mens jeg hadde ansvar for kurset). Temaet hans var sosiale medier og han gjorde en alldeles utmerket jobb. Han er kunnskapsrik, erfaren og hadde en veldig god kontakt med studentene. De både lyttet og deltok engasjert i diskusjonene som han la opp til. Han bidro sterkt til at sudentene forsto viktigheten av å ha en strategi for bruk av sosiale medier.

Camilla Schutz

27. november 2016

Salgs- og Reklameforreningen i Bergen

6

Du har dyktige fagpersoner som ikke nødvendigvis er gode foredragsholdere. Så har du gode foredragsholdere som nødvendigvis ikke kommer med så mye nytt. Alain har den fine kombinasjonen av å både være en dyktig foredragsholder samtidig som han er faglig dyktig.

Jeg hadde gleden av å samarbeide med Alain i forbindelse med Salgssymposiet 2014 i Bergen i regi av Salgs- og Reklameforreningen. Han oppleves som en tvers igjennom faglig sterk person. Salgssymposiet samler rundt 180 selgere og fagpersoner innen salgsfaget. Alain var foredragsholder med temaet: Kommunikasjon som gir resultater med utgangspunkt i selgeren. Han evner å fange salen og sine tilhørere fra første stund samtidig som temaet var meget relevant. Han fikk svært gode tilbakemeldinger fra salens tilhørere på evalueringen. Jeg kan på det sterkeste anbefale Alain som foredragsholder.

Vibeke Holtskog

24. oktober 2016

Holtskog AS

6

Alain holdt et energisk og tankevekkende foredrag på Holtskogkonferansen 2015 – «Vanens makt» i Konserthuset i Oslo. Alain tok utfordringen på strak arm, og lagde foredraget «Fra vanetenking til nytenking» spesielt til dette arrangementet. Det ble mottatt med stormende jubel og levert med trygghet, entusiasme og overbevisning. Dette viste meg at Alain har evnen til å tilpasse seg, gå utenfor sine vanlige titler, og levere kvalitet over forventning – uansett. Jeg kan trygt anbefale ham varmt videre.

David Kollsete

24. oktober 2016

Trondheim Markedsforening

6

Trondheim Markedsforening har hatt gleden av å ha Alain som foredragsholder til et av våre frokostmøter. Med engasjement og lidenskap for faget tok Alain oss gjennom den nye kundereisen med fokus på hvordan man kan tilnærme seg den for å skape den totale kundeopplevelsen. Et inspirerende foredrag som høstet god kritikk blant foreningens medlemmer.

Erlenn Stavnås Ingebrigtsen

24. oktober 2016

Meglerhuset Nylander AS

6

Alain er en faglig dyktig foredragsholder. Hans metode er godt egnet som grunnlag til å kunne foreta varige endringer i salgskorpsetes holdninger. Et nyttig alternativ til litt for svulstige motivasjonsforedrag som vi har benyttet tidligere.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS