Talerlisten

Alain Fassotte

Salgsnerd og ultraløper | Rogaland

Pris / 45 min

NOK 25.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 35.000,- (eks. mva)

Veldedighet

20% rabatt

Engelsk

Ja

Beskrivelse

Alain Fassotte, tidligere kjent som Selgeren i sosiale media og selverklært salgsnerd. Han har en unik kombinasjon bestående av selger og merkevarebygger. Alain har bakgrunn som blant annet salgsdirektør i Creuna, TV Vest og Lyse AS. Han blogger om salg, gründerskap og digitalisering pluss er gjesteforeleser på BI og Universitetet i Stavanger. Alain er genuint opptatt av å forstå og videreformidle hvordan ting henger sammen. Hans foredrag er inspirerende og engasjerende, men først og fremst lærerike og fulle av verktøy som kan brukes i hverdagen. Ønsker du et foredrag som skaper permanent endring og engasjement? Da er Alain noe for deg.

Foredrag

Salg og kjøpsutløsende kommunikasjon

Å være selger i anno 2017 er en stor utfordring. Relasjonssalg er på vei ut og en ny type selger, en versjon 2.0, er den som lykkes i vår nye digitale hverdag. Under dette foredraget vil du få en innføring og verktøy i den nye kundereisen og hvordan du bør kommunisere og handle for å få salget ditt. Foredraget gir både selgere og markedsmedarbeidere innsikt og knagger de kan bruke i sin hverdag for å nå sine mål. Et foredrag som engasjerer og skaper bedre resulater.

Fra dørselger til salgsdirektør

Et foredrag om en selgers reise fra dørselger til direktør. Foredraget er inspirerende og gir innsikt i Alain sin salgsfilosofi. Med 100% budsjettoppnåelse både personlig og på team, gir dette foredraget en innføring i en salgsmetodikk basert på ekspertsalg. Foredraget er inspirerende, lærerikt og gir trygghet til selgere og salgsledere som ønsker en karriere innenfor salg.

Alt som kan digitaliseres, vil bli digitalisert

Et foredrag som tar oss gjennom den digitaliseringen vi lever i og ser på mulighetsbildene dette gir. Foredraget handler om å forstå og se at digitalisering ikke er så kompleks som mange mener pluss inspirer og engasjere til å skape mye muligheter. Dette er et inspirasjon- og mulighetsforedrag som gir innsikt i tiden vi lever i og hvilke kommersielle muligeter digitaliseringen legger til rette for.

Den digitale selgeren

Flere salgsledere ser store utfordringer med digitalisering. Noen ser muligheter. Et foredrag om hvilke unike muligheter og verktøy det ligger for en salgsorganisasjon i disse digitale tider. Hvordan data øker salgsmulighetene og kan hjelpe selgeren til å treffe bedre både på timing, kundebehov og kjøpsprosess. Selgeren blir nok ikke bli 100% digitalisert, men det er den digitale selgeren som vil lykkes i fremtiden.

Konferansier og skreddersøm

Konferansier er noe Alain også tar seg tid til. Her er skreddersøm, latter, inspirasjon og engasjement sentralt.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Alain Fassotte har 4 vurderinger

Camilla Schutz

27. november 2016

Salgs- og Reklameforreningen i Bergen

6

Du har dyktige fagpersoner som ikke nødvendigvis er gode foredragsholdere. Så har du gode foredragsholdere som nødvendigvis ikke kommer med så mye nytt. Alain har den fine kombinasjonen av å både være en dyktig foredragsholder samtidig som han er faglig dyktig.

Jeg hadde gleden av å samarbeide med Alain i forbindelse med Salgssymposiet 2014 i Bergen i regi av Salgs- og Reklameforreningen. Han oppleves som en tvers igjennom faglig sterk person. Salgssymposiet samler rundt 180 selgere og fagpersoner innen salgsfaget. Alain var foredragsholder med temaet: Kommunikasjon som gir resultater med utgangspunkt i selgeren. Han evner å fange salen og sine tilhørere fra første stund samtidig som temaet var meget relevant. Han fikk svært gode tilbakemeldinger fra salens tilhørere på evalueringen. Jeg kan på det sterkeste anbefale Alain som foredragsholder.

Vibeke Holtskog

24. oktober 2016

Holtskog AS

6

Alain holdt et energisk og tankevekkende foredrag på Holtskogkonferansen 2015 – «Vanens makt» i Konserthuset i Oslo. Alain tok utfordringen på strak arm, og lagde foredraget «Fra vanetenking til nytenking» spesielt til dette arrangementet. Det ble mottatt med stormende jubel og levert med trygghet, entusiasme og overbevisning. Dette viste meg at Alain har evnen til å tilpasse seg, gå utenfor sine vanlige titler, og levere kvalitet over forventning – uansett. Jeg kan trygt anbefale ham varmt videre.

David Kollsete

24. oktober 2016

Trondheim Markedsforening

6

Trondheim Markedsforening har hatt gleden av å ha Alain som foredragsholder til et av våre frokostmøter. Med engasjement og lidenskap for faget tok Alain oss gjennom den nye kundereisen med fokus på hvordan man kan tilnærme seg den for å skape den totale kundeopplevelsen. Et inspirerende foredrag som høstet god kritikk blant foreningens medlemmer.

Erlenn Stavnås Ingebrigtsen

24. oktober 2016

Meglerhuset Nylander AS

6

Alain er en faglig dyktig foredragsholder. Hans metode er godt egnet som grunnlag til å kunne foreta varige endringer i salgskorpsetes holdninger. Et nyttig alternativ til litt for svulstige motivasjonsforedrag som vi har benyttet tidligere.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2018 Talerlisten AS