Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Alain Fassotte

Medmenneske, nesten-prest, taler og forfatter

Fra 12.500,- per foredrag

Fra 30.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Alain Fassotte

Alain er en annerledes foredragsholder. Etter 23 år innen salg og markedsføring, endret han kurs og satt seg i forelesningssalen for å fullføre sin Cand. theol grad. Alain snakker om, og er opptatt av, hele mennesket. Hvis vi skulle satt et stempel på Alain, så er han en relasjons-foredragsholder. Han ønsker berør og skape følelser. Ettertanke og perspektiver. Han holder foredrag om det å se mennesker, se seg selv, om å prestere, om talenter, kultur og nådegaver. Hvis det er lov å le under ett foredrag så er det lov å grine litt også. Alt handler om å få seg et godt liv, samliv og arbeidsliv. Det handler om du som helt menneske, midt i ditt egent liv. Alain sine foredrag er følelsesladet, engasjerende og tankevekkende. Ønsker du å skape forundring, tanker, livsendringer hos lytterne? Da er Alain noe for deg.

Foredrag med Alain Fassotte

Det finnes ikke medarbeidere, det finnes bare medmennesker

Gir vi bare rom til utvalgte sider av mennesket i vårt moderne arbeidsliv? Alain sitt foredrag er et engasjerende, tankevekkende og følelsesladd foredrag om det å være helt mennesket, også på arbeidsplassen. Målet er å inspirer og gi mot til at både lønnstaker og arbeidsgiver, til å se verdien av hele mennesker på sin arbeidsplass. Foredraget skreddersys ved behov for din bedrift.

Prestasjons-ukultur

Vi lever i et samfunn som dyrker prestasjon og oppmerksomhet. Samtidig så har vi et samfunn som sliter med angst, depresjon og umenneskelig prestasjonspress. Er vi på feil vei? Alain sitt foredrag ser på konsekvensene og løsningen på den umulige ligningen, Prestasjon=Oppmerksomhet=Kjærlighet. Hva kan dette bety i din hverdag, arbeidshverdag og i livet generelt? Et tankevekkende foredrag som berører mange av lytterne.

Alain og robotarmen

Et foredrag om det som frarøver oss muligheten til å leve ut våre talenter, nådegaver og det å bryte negative tankemønster. Om hvorfor det å prestere er så vanskelig og personlig. Foredraget er personlig, inspirerende, humoristisk og alvorlig. Helt ribbet for tekniske hjelpemidler, utenom lyd, ønsker han formidle noe nært, personlig og inspirerende. Passer for næringsliv, organisasjonsliv, seminarer, konferanser og menigheter.

Skreddersøm

Alain tar i mot bestilling for foredrag tilrettelagt din bedrift eller organisasjon. Vennlig ta kontakt for pris og avtale

Kurs med Alain Fassotte

Presentasjonsteknikk kurs

Ektehet og troverdighet er solide verdier i vårt samfunn. Under dette kurset vil Alain lære deg hvordan fremstå som en troverdig formidler. Ta kontakt for skreddersøm og mer informasjon

Alain Fassotte har 8 vurderinger

Cecilie Refsnes Milenkovic

15. mars 2019

BI Næringslivsdagene Stavanger

6

Etter å ha sett Alain i aksjon på scenen under Næringslivsdagene Stavanger i fjor var det ingen tvil om at jeg skulle ha han med som foredragsholder i år da jeg ble leder. Alain fikk ganske frie tøyler og holdt et personlig, jordnært, morsomt og alvorlig foredrag som til og med rørte noen i salen til tårer. Han er en person som gir utrolig mye av seg selv, både på og av «scenen», noe som jeg finner både inspirerende og motiverende. Med en unik personlighet, erfaring og kunnskap anbefaler jeg Alain på det varmeste.

Lars Petter Mongstad

6. mars 2019

SK Brann

5

En foredragsholder som virkelig gir av seg selv. Alain formidler både naturlig og ekte. Han fikk testet ut foredraget «Alain og robotarmen» på en litt annen målgruppe enn den kanskje er ment til. Det fungerte godt! Med bakgrunn i hans kompetanse, formidlingsevne og fine personlighet, vil jeg varmt anbefale Alain som foredragsholder.

Hans Martin Opsal

5. mars 2019

Salgs- og Reklameforeningen i Bergen

6

Vi kan så absolutt anbefale Alain som konferansier. Deltakerne på Bergen Salgskonferanse i 2018 ga han toppscore for sin innsats som konferansier. Alain er en meget kunnskapsrik person, dyktig på scenen, flink til å finne balansen mellom det å introdusere neste foredragsholder og selv komme med sine faglige innspill, og ikke minst er han ryddig å forholde seg til. Vi kommer til å bruke han som konferansier igjen i 2019.

Ola Barkved

28. august 2018

Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger

6

Jeg har brukt Alain som gjesteforeleser i kurset Entrepreneurship and Business Plan i flere år (mens jeg hadde ansvar for kurset). Temaet hans var sosiale medier og han gjorde en alldeles utmerket jobb. Han er kunnskapsrik, erfaren og hadde en veldig god kontakt med studentene. De både lyttet og deltok engasjert i diskusjonene som han la opp til. Han bidro sterkt til at sudentene forsto viktigheten av å ha en strategi for bruk av sosiale medier.

Camilla Schutz

27. november 2016

Salgs- og Reklameforreningen i Bergen

6

Du har dyktige fagpersoner som ikke nødvendigvis er gode foredragsholdere. Så har du gode foredragsholdere som nødvendigvis ikke kommer med så mye nytt. Alain har den fine kombinasjonen av å både være en dyktig foredragsholder samtidig som han er faglig dyktig.

Jeg hadde gleden av å samarbeide med Alain i forbindelse med Salgssymposiet 2014 i Bergen i regi av Salgs- og Reklameforreningen. Han oppleves som en tvers igjennom faglig sterk person. Salgssymposiet samler rundt 180 selgere og fagpersoner innen salgsfaget. Alain var foredragsholder med temaet: Kommunikasjon som gir resultater med utgangspunkt i selgeren. Han evner å fange salen og sine tilhørere fra første stund samtidig som temaet var meget relevant. Han fikk svært gode tilbakemeldinger fra salens tilhørere på evalueringen. Jeg kan på det sterkeste anbefale Alain som foredragsholder.

Vibeke Holtskog

24. oktober 2016

Holtskog AS

6

Alain holdt et energisk og tankevekkende foredrag på Holtskogkonferansen 2015 – «Vanens makt» i Konserthuset i Oslo. Alain tok utfordringen på strak arm, og lagde foredraget «Fra vanetenking til nytenking» spesielt til dette arrangementet. Det ble mottatt med stormende jubel og levert med trygghet, entusiasme og overbevisning. Dette viste meg at Alain har evnen til å tilpasse seg, gå utenfor sine vanlige titler, og levere kvalitet over forventning – uansett. Jeg kan trygt anbefale ham varmt videre.

David Kollsete

24. oktober 2016

Trondheim Markedsforening

6

Trondheim Markedsforening har hatt gleden av å ha Alain som foredragsholder til et av våre frokostmøter. Med engasjement og lidenskap for faget tok Alain oss gjennom den nye kundereisen med fokus på hvordan man kan tilnærme seg den for å skape den totale kundeopplevelsen. Et inspirerende foredrag som høstet god kritikk blant foreningens medlemmer.

Erlenn Stavnås Ingebrigtsen

24. oktober 2016

Meglerhuset Nylander AS

6

Alain er en faglig dyktig foredragsholder. Hans metode er godt egnet som grunnlag til å kunne foreta varige endringer i salgskorpsetes holdninger. Et nyttig alternativ til litt for svulstige motivasjonsforedrag som vi har benyttet tidligere.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS