Alain Fassotte

Salgsnerd, ultraløper og inspirator

NOK 30.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Alain Fassotte

Alain lever godt med én fot hver leir. Han er salgsnerd og fagmann i den ene og inspirator og seg selv i den andre. Som CEO i Sometier, spesialister innenfor salg, lever han daglig med salgsutfordringene til dagens bedrifter. Han har en unik kombinasjon bestående av å kunne mye om salg og har formidlingsevnen til å dele denne kunnskapen. Alain har bakgrunn som blant annet salgsdirektør i Creuna, TV Vest og Lyse AS. Han er blogger, konsulent, fotballtrener og inspirator for talent/nådegave utvikling. Han gjesteforeleser på BI og Universitetet i Stavanger. Alain er genuint opptatt av å forstå og videreformidle hvordan ting henger sammen. Hans foredrag er inspirerende og engasjerende, men først og fremst lærerike og fulle av verktøy som kan brukes i hverdagen. Ønsker du et foredrag som skaper permanent endring og engasjement? Da er Alain noe for deg.

Foredrag

Alain og robotarmen

Et inspirasjonsforedrag om det som frarøver oss muligheten til å leve ut våre talenter, nådegaver og det å bryte negative tankemønster. Foredraget er personlig, inspirerende, humoristisk og alvorlig. Helt ribbet for tekniske hjelpemidler, utenom lyd, ønsker han formidle noe nært, personlig og inspirerende. Passer for næringsliv, organisasjonsliv, seminarer, konferanser og menigheter.

Veikart til salg i 8 deler

Å være selger i 2018 er en stor utfordring. Kundene er mer og mer digitale og nære kunderelasjoner er vanskelige. Under dette foredraget vil du få en innføring og verktøy i de nye kundereisene og god innføring i Alains veikart for salg. Et veikart som har gitt Alain 100% budsjettoppnåelse gjennom hele karrieren. Foredraget gir både selgere og ledelsen innsikt, verktøy og knagger for å nå sine mål. Et foredrag som engasjerer, skaper positiv endring og varige resultater.

Salg for ikke selgere

Kundesenter, konsulenter og andre ikke-selgere får ofte beskjed om at nå må de selge mer. Høye skuldre, usikkerhet og frustrasjon er som regel resultatet. Dette foredraget gir verktøy, kunnskap og trygghet til ikke-selgere som er nødvendig for at de skal bli trygge nok til å selge. Det handler om å kjenne prosessene, gjenkjenne kjøpssignaler og vite når man kan selge til kunde.

Hva betyr digitalisering for salg?

Et foredrag som tar oss gjennom digitalisering av salg. Digitalisering har berørt de fleste deler av samfunnet, også salg. Mange mener at den tradisjonelle selgeren er på vei ut. Sannheten er mye mer nyansert en dette. Dette foredraget ser på hvilke prosesser som er blitt digitalisert og hvilke som krever en selger. Videre gir foredraget en introduksjon i hvilke digitale verktøy og prosesser som kan gjøre deg til en bedre selger.

Skreddersøm

Alain kan skreddersy et unikt foredrag for dere. Tema kan være det meste mellom himmel og jord. Enten faglig, personlig, utviklende, motiverende, engasjerende eller inspirerende. Alt er opp til deg. Vi finner ut sammen hva dere ønsker og Alain leverer.

Alain Fassotte har 5 vurderinger

Ola Barkved

28. august 2018

Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger

6

Jeg har brukt Alain som gjesteforeleser i kurset Entrepreneurship and Business Plan i flere år (mens jeg hadde ansvar for kurset). Temaet hans var sosiale medier og han gjorde en alldeles utmerket jobb. Han er kunnskapsrik, erfaren og hadde en veldig god kontakt med studentene. De både lyttet og deltok engasjert i diskusjonene som han la opp til. Han bidro sterkt til at sudentene forsto viktigheten av å ha en strategi for bruk av sosiale medier.

Camilla Schutz

27. november 2016

Salgs- og Reklameforreningen i Bergen

6

Du har dyktige fagpersoner som ikke nødvendigvis er gode foredragsholdere. Så har du gode foredragsholdere som nødvendigvis ikke kommer med så mye nytt. Alain har den fine kombinasjonen av å både være en dyktig foredragsholder samtidig som han er faglig dyktig.

Jeg hadde gleden av å samarbeide med Alain i forbindelse med Salgssymposiet 2014 i Bergen i regi av Salgs- og Reklameforreningen. Han oppleves som en tvers igjennom faglig sterk person. Salgssymposiet samler rundt 180 selgere og fagpersoner innen salgsfaget. Alain var foredragsholder med temaet: Kommunikasjon som gir resultater med utgangspunkt i selgeren. Han evner å fange salen og sine tilhørere fra første stund samtidig som temaet var meget relevant. Han fikk svært gode tilbakemeldinger fra salens tilhørere på evalueringen. Jeg kan på det sterkeste anbefale Alain som foredragsholder.

Vibeke Holtskog

24. oktober 2016

Holtskog AS

6

Alain holdt et energisk og tankevekkende foredrag på Holtskogkonferansen 2015 – «Vanens makt» i Konserthuset i Oslo. Alain tok utfordringen på strak arm, og lagde foredraget «Fra vanetenking til nytenking» spesielt til dette arrangementet. Det ble mottatt med stormende jubel og levert med trygghet, entusiasme og overbevisning. Dette viste meg at Alain har evnen til å tilpasse seg, gå utenfor sine vanlige titler, og levere kvalitet over forventning – uansett. Jeg kan trygt anbefale ham varmt videre.

David Kollsete

24. oktober 2016

Trondheim Markedsforening

6

Trondheim Markedsforening har hatt gleden av å ha Alain som foredragsholder til et av våre frokostmøter. Med engasjement og lidenskap for faget tok Alain oss gjennom den nye kundereisen med fokus på hvordan man kan tilnærme seg den for å skape den totale kundeopplevelsen. Et inspirerende foredrag som høstet god kritikk blant foreningens medlemmer.

Erlenn Stavnås Ingebrigtsen

24. oktober 2016

Meglerhuset Nylander AS

6

Alain er en faglig dyktig foredragsholder. Hans metode er godt egnet som grunnlag til å kunne foreta varige endringer i salgskorpsetes holdninger. Et nyttig alternativ til litt for svulstige motivasjonsforedrag som vi har benyttet tidligere.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS

Vi benytter cookies på talerlisten.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. OK, jeg forstår.