Talerlisten

Alain Fassotte

Salgsnerd, ultraløper og inspirator | Rogaland

Pris / 45 min

NOK 25.000,- (eks. mva)

Pris / hel dag

NOK 40.000,- (eks. mva)

Veldedighet

20% rabatt

Engelsk

Ja

Beskrivelse

Alain Fassotte er selverklært salgsnerd, inspirator og ultraløper. Han har en unik kombinasjon bestående av å kunne mye om salg og har formidlingsevnen til å dele denne kunnskapen. Alain har bakgrunn som blant annet salgsdirektør i Creuna, TV Vest og Lyse AS. Han er blogger, konsulent, fotballtrener og inspirator for talent/nådegave utvikling. Han gjesteforeleser på BI og Universitetet i Stavanger. Alain er genuint opptatt av å forstå og videreformidle hvordan ting henger sammen. Hans foredrag er inspirerende og engasjerende, men først og fremst lærerike og fulle av verktøy som kan brukes i hverdagen. Ønsker du et foredrag som skaper permanent endring og engasjement? Da er Alain noe for deg.

Foredrag

Veikart til salg

Å være selger i 2018 er en stor utfordring. Kundene er mer og mer digitale og nære kunderelasjoner er vanskelige. Under dette foredraget vil du få en innføring og verktøy i de nye kundereisene og god innføring i Alains veikart for salg. Et veikart som har gitt Alain 100% budsjettoppnåelse gjennom hele karrieren. Foredraget gir både selgere og ledelsen innsikt, verktøy og knagger for å nå sine mål. Et foredrag som engasjerer, skaper positiv endring og varige resultater.

Salg for ikke selgere

Kundesenter, konsulenter og andre ikke-selgere får ofte beskjed om at nå må de selge mer. Høye skuldre, usikkerhet og frustrasjon er som regel resultatet. Dette foredraget gir verktøy, kunnskap og trygghet til ikke-selgere som er nødvendig for at de skal bli trygge nok til å selge. Det handler om å kjenne prosessene, gjenkjenne kjøpssignaler og vite når man kan selge til kunde.

Digitalisert salg. Selgeren er ikke død!

Et foredrag som tar oss gjennom digitalisering av salg. Digitalisering har berørt de fleste deler av samfunnet, også salg. Mange mener at den tradisjonelle selgeren er på vei ut. Sannheten er mye mer nyansert en dette. Dette foredraget ser på hvilke prosesser som er blitt digitalisert og hvilke som krever en selger. Videre gir foredraget en introduksjon i hvilke digitale verktøy og prosesser som kan gjøre deg til en bedre selger.

Closing!

Vet du når du skal close et salg? Er du trygg på at du har tatt kunden gjennom hele kjøpsprosessen? Identifiserer du kjøssignaler? Dette er et foredrag om nettopp de kristiske fasene av salget. Alain bruker sitt veikart for salg for å vise hvilke 8 punkter man må ha stålkontroll over hvis man skal close med suksess. Igjen et foredrag fullt med kunnskap, verktøy og knagger som kan brukes i salgsarbeidet.

Talentdødaren nr. 1

Talentdødaren nr.1; er et inspirasjonsforedrag som handler om å verdsette/finne/leve ut sitt sanne talent, sine evner, nådegaver, mål, mm. Mennesket har få begrensinger utenom de vi lager selv. Dette foredraget handler om å se og fjerne den største begrensingen av de alle. Begrensingen som hemmer oss i å leve fullbårne liv.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Alain Fassotte har 4 vurderinger

Camilla Schutz

27. november 2016

Salgs- og Reklameforreningen i Bergen

6

Du har dyktige fagpersoner som ikke nødvendigvis er gode foredragsholdere. Så har du gode foredragsholdere som nødvendigvis ikke kommer med så mye nytt. Alain har den fine kombinasjonen av å både være en dyktig foredragsholder samtidig som han er faglig dyktig.

Jeg hadde gleden av å samarbeide med Alain i forbindelse med Salgssymposiet 2014 i Bergen i regi av Salgs- og Reklameforreningen. Han oppleves som en tvers igjennom faglig sterk person. Salgssymposiet samler rundt 180 selgere og fagpersoner innen salgsfaget. Alain var foredragsholder med temaet: Kommunikasjon som gir resultater med utgangspunkt i selgeren. Han evner å fange salen og sine tilhørere fra første stund samtidig som temaet var meget relevant. Han fikk svært gode tilbakemeldinger fra salens tilhørere på evalueringen. Jeg kan på det sterkeste anbefale Alain som foredragsholder.

Vibeke Holtskog

24. oktober 2016

Holtskog AS

6

Alain holdt et energisk og tankevekkende foredrag på Holtskogkonferansen 2015 – «Vanens makt» i Konserthuset i Oslo. Alain tok utfordringen på strak arm, og lagde foredraget «Fra vanetenking til nytenking» spesielt til dette arrangementet. Det ble mottatt med stormende jubel og levert med trygghet, entusiasme og overbevisning. Dette viste meg at Alain har evnen til å tilpasse seg, gå utenfor sine vanlige titler, og levere kvalitet over forventning – uansett. Jeg kan trygt anbefale ham varmt videre.

David Kollsete

24. oktober 2016

Trondheim Markedsforening

6

Trondheim Markedsforening har hatt gleden av å ha Alain som foredragsholder til et av våre frokostmøter. Med engasjement og lidenskap for faget tok Alain oss gjennom den nye kundereisen med fokus på hvordan man kan tilnærme seg den for å skape den totale kundeopplevelsen. Et inspirerende foredrag som høstet god kritikk blant foreningens medlemmer.

Erlenn Stavnås Ingebrigtsen

24. oktober 2016

Meglerhuset Nylander AS

6

Alain er en faglig dyktig foredragsholder. Hans metode er godt egnet som grunnlag til å kunne foreta varige endringer i salgskorpsetes holdninger. Et nyttig alternativ til litt for svulstige motivasjonsforedrag som vi har benyttet tidligere.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS