Alf Bendik Bendixen

Alf Bendik Bendixen

Ekspert innen analyse, merkevare og reklame.

NOK 25.000,- per time

Send forespørsel

Om Alf Bendik Bendixen

Alf Bendik Bendixen har vært en av de ledende rådgiverne innen analyse, merkevarestrategi og reklame siden 1990-tallet. De siste åtte årene har han gjort prosjekter i over 20 land, og skaffet seg en betydelig internasjonal erfaring. Foredragene hans blir omtalt som utfordrende på etablerte sannheter, innsiktsfulle og forskningsbaserte og med mange gode, relevante og ikke minst morsomme eksempler. Grunntemaet i alle hans foredrag er hvordan skape vekst. Vekst er viktig for alle virksomheter og organisasjoner, enten det er for en kjede, en nettside, givere til en veldedig organisasjon, medlemmer i en fagforening, kunder til en restaurant eller salg av et konkret produkt / tjeneste innen B2C eller B2B. Etter et foredrag om posisjonering i regi av bladet Kampanje der det var mer enn 200 tilhørere fikk Alf Bendixen på en skala fra 1 til 6 skåren 5,4. Det sier mye om det faglige innholdet i hans foredrag og ikke minst underholdningsverdien og den enkle og pedagogiske presentasjonsformen.

Foredrag

Merkevarebygging er et virkemiddel for vekst

Merkevarebygging er noe av det viktigste en bedrift eller organisasjon gjør for å skape vekst.

Reklame kan være effektivt, men er det langt fra alltid

De fleste sliter med å få effekt av reklamen. Årsaken ligger både i innholdet / posisjonen og medievalget. Gjort riktig kan reklame skape svært gode resultater, men det krever gode prosesser og at en legger bort mange av mytene om hva som er god reklame.

Butikken er en fantastisk kanal for økt salg

De fleste kjeder er dårlige på å utnytte den muligheten en har for å påvirke shopperne til økt salg. En av hovedårsakene er at mange tror den eksterne reklamen og butikkreklamen må være lik. Det som påvirker forbrukerens preferanse er noe annet enn det som påvirker shopperen til å ta med seg enda et produkt. Butikken har en helt egen verktøykasse for økt salg. Og det er ikke bare butikkreklame.

2018 © Talerlisten AS