Talerlisten
Anders Gottlieb-Nygaard

Anders Gottlieb-Nygaard

Byråleder, entreprenør & pappa

Pris / 45 min

NOK 25.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

Anders er entreprenør, rådgiver, problemløser, småbarnspappa og grunnlegger av POCKET. Før han fylte 30 år gjorde han rakettkarriere i London og jobbet frem globale kampanjer for NIKE, Sony Champions League og Coca-Cola. I løpet av de syv årene vokste selskapet fra ett kontor og 13 ansatte til ti kontorer globalt og mer enn 200 ansatte – og ble kåret til et av «The Most Innovative Company in the World» av magasinet Fast Company. I 2009 flyttet han med kjæresten tilbake til Oslo og startet eget firma. POCKET er kreativt konsulentselskap som jobber i grenselandet mellom strategisk businessutvikling, kreativ kommunikasjon og design. Anders bruker sin erfaring og faglig tyngde til å gi ærlige ord for pengene UTEN buzz-ord-bullshit-bonanza.

Foredrag

Feil fort.

I USA må du ha vært gjennom minst én konkurs for å bli vurdert som toppleder til et Fortune500-selskap. I Norge, derimot, er feil og feiling farlig. Vi er redd for å gjøre feil, og si feil ting. Vi ser på feil som personlige nederlag, istedenfor en mulighet til å lære mer og pushe seg selv og firmaet et steg videre. «Feil fort.» er en personlig, brutal og inspirerende presentasjon om gründerliv, entreprenørskap og firmaet som ikke vokste like fort som det stod i business-planen.

NOK 150.000.000 på 16 måneder uten markedsføring

Hvordan hjalp vi en av våre kunder øke topplinja med 150M på 16 måneder uten å bruke én eneste krone på media eller markedsføring? Et foredrag som handler om å bli mindre oppslukt av å nå ’perfeksjon’ før vi deler vårt arbeid med resten av verden, og mer opptatt av å finne den smarteste veien til det beste resultatet.

Jeg vet ikke hvor reklamen er på vei, og jeg bryr meg ikke!

Reklame- og kommunikasjonsbransjen har blitt fanget i sin egen buzz-ord-bullshit-bonanza. Vi er mer opptatt av å nå egne mål enn kundens. Kreatører vet svaret på briefen før de har lest den. Og, mediebyråene pusher ferdigutfylte Excel-ark med tomme GRP’er. Hva gjør det med markedet – og hvordan bør kundene fokusere for å få det beste ut av sitt byrå? Om foredraget skrev Hans-Petter Nygård-Hansen «Sjeldent har jeg hørt et mer ærlig og oppriktig foredrag.»

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Anders Gottlieb-Nygaard har 1 vurdering

Rickard Lawson

12. april 2018

Strossle Norge AS

6

Anders er skarp, vittig og dyktig!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS