Anders Waage Nilsen

Anders Waage Nilsen

Kreativ leder i Netlife Research Bergen

Fra 15.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Anders Waage Nilsen

Anders Waage Nilsen er kreativ leder i Netlife Research Bergen. Den tidligere journalisten jobber i dag med digitale brukeropplevelser, forretningsutvikling og strategi. Han er i tillegg uavhengig skribent innen temaer som teknologi, klima, samfunn og ledelse. Waage Nilsen har fortid som gründer av Fri Flyt og Fjellfilmfestivalen. Han er initiativtaker til Stormkastkonferansen i Bergen, og har høy kjennskap til teknologiske drivkrefter. Han har gjentatte ganger fått gode evalueringer på foredagene sine, hvor han legger vekt på viktige budskap som utfordrer og inspirerer.

Foredrag

Grafitasjonskraften

Det er ikke olje, stål eller gull som har drevet veksten til verdens største selskaper det siste tiåret, men metadata. I dette foredraget får du en pedagogisk, lett-å-forstå gjennomgang av hvordan plattformenes forretningsmodellene fungerer, sånn under panseret. Hvorfor har aktører som Facebook, Apple og Google erobret så mye makt? Hva er i ferd med å skje i andre bransjer? Og hvordan bør strategier utformes i grafenes tid?

Digital omstilling i praksis

Mange etablerte virksomheter utfordres av digitalisering. I dette foredraget får du tips til hvordan du bør går i gang med arbeidet med å bli mer brukerorientert og lettere på foten. Ærlige, gode og konkrete tips til hvordan du unngår å bli bondefanget av byrået, får nakketak på den digitale strategien, legger grunnlaget til en forbedringskultur og unngår et tungrodd prosjekt med stor fallhøyde.

Trojansk strategi

Gode strategier handler om å bygge og utnytte momentum. I dette ukonvensjonelle foredraget lærer du et knippe gatesmarte tankemodeller som gjør veien til målet smartere og mindre forutsigbar. Et av de sentrale begrepene er trojanske hester. Når du først er i bevegelse bør du utnytte situasjonen slik at du når flere mål på en gang, skaper gunstige feedback-effekter og endrer dine egne rammebetingelser til det bedre.

Anders Waage Nilsen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS