Andreas de Lange

Andreas de Lange

Hodejeger og karriererådgiver

Fra kr 9.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Andreas de Lange

Andreas de Lange har seks års erfaring som hodejeger i Experis og Mercuri Urval, og anslår at 60% av hans rekrutteringer kommer fra LinkedIn, eller som følge av at kandidater har kommet på radaren hans eller tipserne. Andreas har tidligere jobbet som Leankonsulent og vært leder i Forsvaret. Han er utdannet MBA fra Griffith University, Bachelor in Marketing fra Handelshøyskolen BI og Befalsskolen for Hæren. Andreas bruker erfaringer innen executive search til å gi råd til deg som vil bli headhuntet og til jobbsøkere.

Foredrag med Andreas de Lange

Aldri søk på en jobb igjen - hvordan blir headhuntet

Andreas tilbyr et foredrag på 45-60 minutter om hvordan posisjonere seg og bygge en merkevare. Å være synlig i markedet har aldri vært lettere. Andreas forteller hvorfor 60% av hans rekrutteringer er kandidater som blir headhuntet - hvordan finner han de? Hvordan kommer de opp på radaren hans eller tipsernettverket hans? Andreas forteller om hvordan de beste får drømmejobbene og hans egne erfaringer med å bli headhuntet.

Hvordan få jobben du (knapt) fortjener

Andreas beskriver teknikker og forteller eksempler på om hvordan du får drømmejobben. I en jobbsøkerprosess er det sjelden den best kvalifiserte på papiret står igjen som vinneren. Foredraget handler om hvordan selge seg selv fra du ser annonsen til finaleintervjuet. Andreas sine teknikker trekker paralleller til idrett, psykologi og salg, som i sum vil øke dine sjanser betydelig i enhver rekrutteringsprosess.

Hvordan rekrutterte de beste - hver gang

Andreas har seks års erfaring som hodejeger i Experis og Mercuri Urval. Han har som mål å kun ansette de 10% beste kandidatene i markedet og har utarbeidet teknikker for hvordan headhunte dem eller få dem til å søke. Foredraget gir deg praktiske råd og teknikker for hvordan øke kandidattilfanget, hvordan selektere i intervjuprosessen, og hvordan minimere sjansen for feilansettelser.

Andreas de Lange har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS