Andreas Thorsheim

Andreas Thorsheim

Gründer og leder av solenergiselskapet Otovo

Fra 24.500,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Andreas Thorsheim

Andreas Thorsheim holder foredrag om bærekraftig innovasjon og forretningsutvikling. Han er administrerende direktør og én av grunnleggerne av solenergiselskapet Otovo. Han har 12 års erfaring fra teknologi- og mediesektoren, blant annet som produktdirektør i Opera Software, administrerende direktør i Bergens Tidende, finansdirektør i Schibsted Norge og prosjektdirektør for Media Norge-fusjonen. Han deltar aktivt i ordskiftet om teknologiomstilling i energisektoren og digitalisering av etablert virksomhet. Kronikken hans «Desentral og disruptiv: Energisektoren rives i fillebiter» har fått mye oppmerksomhet i kraftbransjen, og det samme gjelder Otovos raske vekst som utfordrer i denne sektoren.

Foredrag med Andreas Thorsheim

Desentral og disruptiv

Andreas beskriver hvordan teknologi rev mediesektoren i fillebiter og hvilke konsekvenser det fikk, hvilke nye selskaper og hvilken ny teknolgi som kommer og hva dette vil gjøre med andre bransjer, som energi, transport, bank og dagligvare. Han trekker frem personlige erfaringer og historier fra topplederroller i Schibsted og Opera Software. Til slutt viser han hvordan endringskreftene nå fjerner konkurransefordelene for de etablerte aktørene i kraftbransjen og åpner opp for helt nye aktører.

Dette er Otovo - strømbransjens utfordrer

Otovo er fremtidens energiselskap. Dette er en startup som bruker softwareløsninger for å selge, planlegge og drifte solcelleanlegg - og utfordrer den etablerte kraftbransjen med sine lettvinte løsninger for å la kundene ta grep om egen strømregning. Otovo har nylig lansert "Nabostrøm", som gir folk bedre betalt for strøm de ikke bruker selv og selger til naboen. Foredraget viser innovasjon og produktutvikling i praksis. Andreas deler tanker og erfaringer om utviklingsprosessen.

Talerlisten mener

Stand-up om disrupsjon! Med eksempler fra sin imponerende yrkeskarriere forteller Andreas om det alle selskaper frykter: disrupsjon. Andreas er en foredragsholder som ser publikum, kan stoffet sitt - og får menn i dress til å le.

Andreas Thorsheim har 3 vurderinger

Trond Øines

23. juni 2017

Solar Technologies Scandinavia As

5

Andreas har en fengslende evne til å prate om temaer som vanligvis blir ansett som litt tørre. Han har en innsikt som vil forbløffe de fleste og en egen evne til å se det store bildet.

Marit Kristine Vea

19. juni 2017

ZERO

6

Andreas Thorsheim er engasjert, presis og profesjonell som foredragsholder. Han snakker med stor troverdighet om det grønne skiftet og forretningsmulighetene i fornybar energi og ny teknologi. ZERO brukte ham senest som foredragsholder på Bislettkonferansen 2017, og nøler ikke med å anbefale ham til andre!

Tonje Haugsgjerd A. Nordan

6. mars 2017

Dagens Næringsliv

5

Jeg erfarte Andreas Thorsheim som en profesjonell og engasjerende foredragsholder. God visuell presentasjon og fin tilstedeværelse på scenen.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS