Anita Fevang

Sosiolog, lektor, leder

Fra kr 13.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Anita Fevang

Anita er sosiolog og lektor, samt leder av den ideelle organisasjonen «Verdifaktor». Pga. overraskende god effekt, tross enkelhet, har hun med Dr. White og Appreciation at Work oversatt bok, tester og kursmateriell til norsk. Anita har mange års erfaring innen ledelse, opplæring og terapi. Tilleggsutdanning i pedagogikk, ledelse, barnevern i minoritetsperspektiv og HR Management. Hun har bred erfaring fra skole, og kan tilby kurs/foredrag, live og online, som passer for din organisasjon og familie. Anita er ekspert på hvordan få folk til å føle seg verdsatt, både på jobb, på skolen og hjemme – og hvorfor verdsettelse er vesentlig for å få frem det beste i mennesker. Deltakerne lærer hvilket “språk” som er viktigst for at andre skal føle seg sett og at noen bryr seg. De 5 språkene er: 1. Anerkjennende ord 2. Kvalitetstid 3. Tjenester 4. Fysisk berøring og 5. Gaver. Anita er en dyktig foredragsholder, som får ekstremt gode tilbakemeldinger både fra internasjonale bedrifter og små skoler.

Foredrag med Anita Fevang

Verdsatt på jobb

Visste du at 70% av ansatte ikke føler seg verdsatt? Visste du at 79% av de som slutter frivillig, sier det er fordi de ikke føler seg verdsatt? Visste du at verdens største arbeidsmiljøundersøkelse (Gallup) viser at bare 10% av norske ansatte er høyt engasjerte? Vet du hva som skjer om du mister de beste? Vi dekker følgende emner og tema: hvorfor de fleste belønninger ikke virker, hvilke forhold som må være til stede for at ansatte føler seg verdsatt, og ønsker fra leder vs. kollega.

Verdsatt på skolen, for de voksne

Skolemiljøet skal fremme helsen, trivselen og læringen til elevene. De skal ikke utsettes for krenkende ord og handlinger fra medelever eller lærere. Det finnes flere anti-mobbeprogram. «Verdsatt i klassen» er et forskningsbasert kursopplegg. Hvorfor oss? Anita tilbyr den raskeste innlæring av enkle verktøy som kan tas i bruk med en gang (Læreren vil ikke oppleve konseptet som komplisert og krevende). Dette kurset tilbyr forebyggende verktøy man har bruk for resten av livet, og er traumesensitivt.

Verdsatt på skolen, for elevene

Hvis elever føler seg verdsatt, reduseres stressproduksjon. Da vil "tenkehjernen" kunne brukes, og hukommelse, logikk og læring vil skje. Elever trenger ulike ting for å føle seg verdsatt og trygg på relasjonen. De kan utgjøre en stor forskjell med hverandre. Effektiv måte å øke selvfølelse, læring og inkludering på. Enkle verktøy som kan brukes med en gang. Forebygging av mobbing, økt sosial kompetanse og traumesensitivt.

Verdsatt hjemme: slik skaper du glade skolebarn, uten å bli utslitt

Dette er for deg som: har barn i småskolealder, er mer sliten enn du ønsker, bekymrer deg for om «du gjør det rette», har det mindre moro enn du ønsker, føler at du ikke strekker til, synes barnet er viktigst i verden. Etter foredraget, kan du forstå hvordan økt selvfølelse: minsker sannsynligheten for mobbing, minsker opplevelsen av stress, vite når barnet lærer, samt bruke kjærlighetens 5 språk.

Verdsatt i barnehagen, for de voksne

Barnehagemiljøet skal fremme helsen, trivselen og læringen til barna. De skal ikke utsettes for krenkende ord og handlinger fra barn eller voksne. Det er mange foredrag for selvfølelse, trygghet og læring. Hvorfor oss? Raskeste og mest effektive, enkle verktøy, brukes med en gang (ansatte vil ikke oppleve konseptet som komplisert og krevende). Her får man med seg kunnskap og innsikt som er nyttig resten av livet. Dette kurset er forebyggende, ikke «brannslukking» ved mobbesaker, traumesensitivt opplegg som er basert på forskning om barns tilknytning.

Anita Fevang har 61 vurderinger

Hege Nerhus

21. oktober 2021

Nav

6

Lærerikt og engasjerende foredrag!

Dana Konings

21. oktober 2021

Nav

5

Veldig engasjerende foredragsholder som får god kontakt med publikum. Forklarer fint hvordan vi formes, kommuniserer og anerkjenner andre mennesker. Sosiologi møter psykologi, veldig artig! Anbefales.

Ingunn Tyssvall

21. oktober 2021

Nav

5.5

Supert foredrag!

Emma Celine Bårdsen

7. mai 2021

Ullern

6

Anita er en kjempa varm og hyggelig dame som har mye godt og si, etter timene med henne lærte jeg mye om meg selv og hvordan man kan takle vanskelige følelser som er veldig viktig og vite i denne hverden. Have gang vi møtes blei jeg møtt med varmt smil og morsomme stunder i mellom temaet. Ser Mye opp til henne fordi hun er så smart og har en drive til og hjelpe barn i vanskelig situasjoner. Hun har levd gjenom mye og har enå et gull hjerte. Anbefaler henne virkelig!

Melita Bockaj

7. mai 2021

Privat person

6

Anita er veldig glad person og hennes kurs hjalp meg så mye! Tusen takk Anita.

Elin Vangen

25. februar 2021

Søsterlenken

6

Supert foredrag om ting jeg ikke hadde tenkt over, men som er så viktig å kunne og hjelper mye i relasjoner.

Leila Belmekki

25. februar 2021

Søsterlenken

6

Veldig lærerrikt og motiverende webinar. Gleder meg til å bruke det jeg har lært i praksis og formidle det videre til de rundt meg.

Lars Tangen

5. februar 2021

VV

6

Lærerikt og spennende. Anitas foredrag har hjulpet meg til å bli mer reflektert og effektiv på arbeidsplassen. Anbefaler foredrag med henne på det sterkeste.

Alan Tawfik

29. januar 2021

Veien videre

6

Veldig motiverende og positiv. Jeg lærte meg mye! Kjempefornøyd!

Dorentina Ndoj

11. desember 2020

Veien Videre

6

Veldig lærerik og veldig snill. Jeg gleder meg til neste gang.

Anisa Sharif Hassan

11. desember 2020

Veien videre

6

Anita er en en god foredragsholder. Hun er tydelig og formidler kunnskap på en enkel måte som gjør at vi forstår. Det er lett for meg å følge med og jeg får svar på det jeg lurer på.

AKS

21. november 2020

Haugenstua Skole AKS

6

Veldig lærerikt og viktig kurs.

Jarle Knut Hånes

6. februar 2020

Norsk fosterhjemsforening Møre og Romsdal

6

Foredraget om å bli verdsatt og om å kunne verdsette i heimen traff meg som fosterfar veldig godt. Her lærte vi om de 5 kjærlighetsspråkene som ble formidlet på en lett og engasjerende måte. Anita byr på seg selv og sin erfaring. Anbefales

Beate Øyen-Trosdahl

3. februar 2020

Privatperson

6

Tusen takk for et lærerikt og bruksnyttig kurs. Der vi gjennom å bruke enkle verktøy kan bidra til å få andre til å føle seg verdsatt. Verktøy som også kan bidra til økt forståelse mellom mennesker i relasjoner uavhengig, om det er i privatlivet eller i arbeidslivet. Nå skal det øves på å fylle opp egen tank, og så skal jeg forske på hvordan jeg kan få de rundt meg til å føle seg verdsatt og bidra til å fylle deres tank. Takk igjen. Jeg håper det blir kurs i Molde på jobb. Det hadde vært helt kanon.

Elin Pedersen

2. februar 2020

Privatperson

6

Inspirerende kurs til ettertanke, faglig påfyll, latter og gode samtaler. Gleder meg til å ta i bruk verktøyene vi fikk med oss i helga. Fosterhjemsforeningen i Møre og Romsdal traff blink med denne foredragsholderen. Anbefales!

Randi Hæggernæs

21. oktober 2019

Norsk Fosterhjemsforening, Finnmark

6

Godt faglig påfyll. Levert på en inspirerende og godt forståelig måte for en gjeng engasjerte fosterforeldre.

Sarwat

16. september 2019

Oslo Kommune

5

Noe av det mest viktigste for et jobbsted. Anbefaler sterkt. Anita er morsom og forklarer med enkle eksempler på hvordan en kan sette pris på hverandre. Jeg kjøpte boken på norsk. Gary Chapman er en utrolig begavet forfatter. Jeg er glad boken er oversatt til lettlest norsk av Anita.

Oddny Pedersen

16. september 2019

Utforskeren barnehage

6

Veldig bra! Vi er kjempefornøyd. Det var interessant.

Kristin Barlie

16. september 2019

Skole

6

Anbefaler Anita som foredragsholder! Hun er kunnskapsrik og engasjerende, og snakker rett fra levra om naturlige ting. Byr mye på seg selv og familien med mye selvironi. Morsomt og annerledes foredrag!

Torill Ajayi

16. september 2019

Gransbakken bhg.

5

Veldig lærerikt og nyttig. Gleder meg til å formidle dette videre til mine kollegaer.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS