Ann Elin Sandhaug Moen

Ledercoach, forfatter og jurist

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Ann Elin Sandhaug Moen

Ann Elin Sandhaug Moen holder foredrag om effektiv møteledelse. Hun er kjent for å ha høy faglig integritet og får stor tillit fra sine kunder. Med mer enn 20 års erfaring som konsulent og ledercoach for ett stort spenn av virksomheter som Orkla, DNB, Kirkens Bymisjon og TV Norge vet hun hva hun snakker om. Hun har holdt mange interne kurs i coaching i ledelse og effektiv møteledelse, fagområder hun også har skrevet bøker om. Ann Elin er spesielt god på å se helheten og treffe deltakerens konkrete behov og finne enkle løsninger på sammensatte problemstillinger. Som coach mestrer hun kunsten å stille effektfulle spørsmål og skape en prosess som får andre til å prestere bedre. Derfor bruker hun mye tid på å forberede ledere på hvordan skape en positiv prestasjonskultur og kurser internt i den vanskelige samtalen. Ann Elin brenner for at kvinner skal ta mer plass og bruke ressursene sine på en smartere måte. Derfor har hun vært coach i flere karrierefremmende programmer. Hun har også skrevet bok om smart selvledelse i jobben.

Foredrag med Ann Elin Sandhaug Moen

Lederen som coach - verktøy som virker!

Medarbeidere som sees av egen leder og for sitt unike potensial presterer bedre. Foredraget gir deg svar på: Hvilken væremåte og holdninger gjør det til en god coach? Hvordan sørger du for å være en god coach i hverdagen? Hvordan gir du tilbakemeldinger som virkelig virker? Hvordan gjøre den vanskelige samtalen lettere? Hvordan maner du frem ansvarlige og selvdrevne medarbeidere? Hvordan får du størst mulig effekt av medarbeidersamtalen?

Effektiv møteledelse - så enkelt kan du bli god!

Lær deg de viktigste verktøyene for å gjennomføre møter på planlagt tid, ønsket resultat og med engasjerte deltakere. Hvordan holde inspirerende innledninger? Hvordan konkretisere ønsket resultatet? Hvordan sørge for effektiv kommunikasjon? Hvordan være en god fasilitator? Hvordan få alle til å delta og bidra med sitt beste? Hvordan sørge for nok action etter møtet?

Hvordan presterer du bedre sammen med andre?

Smart selvledelse er i dagens krevende endringstider svært viktig. Din leder ser du sjelden, men dine kollegaer er der hele tiden. Hvordan jobber du smart og har mye å gi slik at du er en kollega andre elsker å jobbe sammen med? Hvordan sørger du for å stå i styrken din og føle nok mening med det du gjør? Hvordan gjør du det lett for deg selv å prestere og få andre til å bidra med sitt? Du kan nemlig oppnå mer med mindre slit.

2023 © Talerlisten AS