Anna Jöves

Anna Jöves

Gründer av treningskonseptet VÅG

Fra kr 7.500,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Anna Jöves

Anna Jöves er grunnlegger av treningskonseptet VÅG, en konkurransefri arena der utrente og trente kan mestre, trene, svette og le sammen i små grupper. Erfaringen fra å bygge opp VÅG, samt hennes karriere fra ulike lederstillinger, har synliggjort Annas styrker til å få andre å lykkes og mestre. Men fremforalt det å være en «special agent» for andre. Å etterforske for å finne viljen og styrken til å ta tak i forandringer. Hva med å våge og gjøre ting på nye måter? Måter man ikke har sett eller oppdaget tidligere, eller kanskje ubevisst har «glemt» at man kan. I dag har hun skapt sin egen arbeidsplass, slik at hennes spisskompetanse kan komme til nytte for både voksne, barn og ungdom. Anna snakker med engasjement, erfaring og entusiasme om å bygge opp seg selv, bygge opp andre og å bygge opp en bærekraftig bedrift. Balanse er et nøkkelbegrep i mange av Annas foredrag og valg i livet for øvrig.

Hjemsted
Agder
Foredrag på engelsk
Nei

Foredrag med Anna Jöves

VÅGe gjøre noe med det!

Fra sosiale medier har vi fått begrepet - nettroll. Vi alle har "troll". Man kan forestille seg at trollet sitter i hodet og kroppen vår og fungerer temlig likt som nettrollene (å lokke inn i meningsløse og tidsløsende diskusjoner og handlinger). I løpet av foredraget vil du bli kjent med hvordan du blir kjent med dine troll, og verktøy for å inngå avtaler med trollene dine. Dette er en effektiv måte å oppnå viljestyrke for endring av vaner til det positive.

VÅGe trene uten konkurranse!

Jeg digger konkurranser! Men det kan være godt å ha noen konkurransefrie areaner, ikke minst for barn og unge. VÅG trening har drevet konkurransefri og skadeforebyggende grunn/basetrening i flere år for barn og unge. Hva skal til for å lykkes? Hvordan motiverer man unge når konkurransefokuset uteblir? Får vi fanget opp de barna og ungdommene som ikke trener ellers i uken? Hvordan får vi de som liker og ikke liker å trene til å fungere godt sammen? Svarene får du her.

Nyt livet - VÅGe puste!

Hvem er din beste venn? Jo, pusten! Uten pusten din blir det ikke mye liv. Hvorfor benytter vi ikke pusten bevisst i hverdagen, når forskning viser at pusten har så stor betydning for stresshåndtering, fysiologiske prossesser i kroppen og velvære? Må man sitte i rare meditasjonsstillinger med duftlys, eller kan man trene på den gode pusten uten. Hvilke effekter får man ved å bli mer kjent med pusten sin, i følge forskning? Konkrete råd og øvingspunkter, både for barn og voksne.

VÅGe trene i arbeidstiden!

Du har sikkert fått tilbud, eller hørt andre som har tilbud, om å trene i arbeidstiden. Flere studier viser at det ofte er de som allerede trener fra før, som benytter seg av tilbudet. Hva med å legge opp til trening som også inkluderer de som ikke trener fra før? Grunnleggende råd og tips. VÅG trening i etterkant skreddersy treningsopplegg, som da blir en separat avtale.

2023 © Talerlisten AS