Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Anna Jöves

Anna Jöves

Gründer av treningskonseptet VÅG

Fra 7.500,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Anna Jöves

Anna Jöves er grunnlegger av treningskonseptet VÅG, en konkurransefri arena der utrente og trente kan mestre, trene, svette og le sammen i små grupper. Erfaringen fra å bygge opp VÅG, samt hennes karriere fra ulike lederstillinger, har synliggjort Annas styrker til å få andre å lykkes og mestre. Men fremforalt det å være en «special agent» for andre. Å etterforske for å finne viljen og styrken til å ta tak i forandringer. Hva med å våge og gjøre ting på nye måter? Måter man ikke har sett eller oppdaget tidligere, eller kanskje ubevisst har «glemt» at man kan. I dag har hun skapt sin egen arbeidsplass, slik at hennes spisskompetanse kan komme til nytte for både voksne, barn og ungdom. Anna snakker med engasjement, erfaring og entusiasme om å bygge opp seg selv, bygge opp andre og å bygge opp en bærekraftig bedrift. Balanse er et nøkkelbegrep i mange av Annas foredrag og valg i livet for øvrig.

Foredrag med Anna Jöves

VÅGe gjøre noe med det!

Fra sosiale medier har vi fått begrepet - nettroll. Vi alle har "troll". Man kan forestille seg at trollet sitter i hodet og kroppen vår og fungerer temlig likt som nettrollene (å lokke inn i meningsløse og tidsløsende diskusjoner og handlinger). I løpet av foredraget vil du bli kjent med hvordan du blir kjent med dine troll, og verktøy for å inngå avtaler med trollene dine. Dette er en effektiv måte å oppnå viljestyrke for endring av vaner til det positive.

VÅGe trene uten konkurranse!

Jeg digger konkurranser! Men det kan være godt å ha noen konkurransefrie areaner, ikke minst for barn og unge. VÅG trening har drevet konkurransefri og skadeforebyggende grunn/basetrening i flere år for barn og unge. Hva skal til for å lykkes? Hvordan motiverer man unge når konkurransefokuset uteblir? Får vi fanget opp de barna og ungdommene som ikke trener ellers i uken? Hvordan får vi de som liker og ikke liker å trene til å fungere godt sammen? Svarene får du her.

Nyt livet - VÅGe puste!

Hvem er din beste venn? Jo, pusten! Uten pusten din blir det ikke mye liv. Hvorfor benytter vi ikke pusten bevisst i hverdagen, når forskning viser at pusten har så stor betydning for stresshåndtering, fysiologiske prossesser i kroppen og velvære? Må man sitte i rare meditasjonsstillinger med duftlys, eller kan man trene på den gode pusten uten. Hvilke effekter får man ved å bli mer kjent med pusten sin, i følge forskning? Konkrete råd og øvingspunkter, både for barn og voksne.

VÅGe trene i arbeidstiden!

Du har sikkert fått tilbud, eller hørt andre som har tilbud, om å trene i arbeidstiden. Flere studier viser at det ofte er de som allerede trener fra før, som benytter seg av tilbudet. Hva med å legge opp til trening som også inkluderer de som ikke trener fra før? Grunnleggende råd og tips. VÅG trening i etterkant skreddersy treningsopplegg, som da blir en separat avtale.

Anna Jöves har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS