Antoinette Botti

Antoinette Botti

Gründer og sosial entreprenør

Fra kr 15.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Antoinette Botti

Antoinette Botti er sosial entreprenør, gründer og daglig leder av Ging AS. Hun startet sitt gründereventyr på kjøkkenbenken for fem år siden med barndomsdrikken Ging. En leskedrikk inspirert av oppskriften til bestemor Mazon fra Elfenbenkysten i Vest Afrika. Antoinette er blant få kvinnelige gründere med minoritetsbakgrunn som har etablert salg av eget produkt i NorgesGruppen sine ulike utsalg. Drikken Ging selges i tillegg i profilerte delikatesseforretninger. Antoinette er tidligere grunnlegger og leder av nettverket PAWA (Panafrican Women´s Association) i Norge. I 2015 fikk hun Leadership Foundation sin pris som internasjonal rollemodell. En pris for utøvd lederskap i norsk arbeids-, samfunns- og kulturliv.

Foredrag med Antoinette Botti

Flerkulturelle ressurser, innovasjon og verdiskaping

Som kvinnelig gründer fra en annen kultur uten et etablerte nettverk og kapital står jeg overfor mange utfordringer for å lykkes i et organisasjons- og forretningsliv. Gjennom dette foredraget forteller jeg om betydningen av å skaffe seg nettverk og samarbeidspartnere for å knekke kulturelle koder. Hvordan skape muligheter i samspill med andre for å utvikle sin gründeridé og sitt forretningskonsept i et marked med stor konkurranse.

Antoinette Botti har 1 vurdering

Jankeh Njie Jamanca

30. mars 2017

Jarga Art and Fashion Weekend

6

Vi booket til Antoinette Botti til lanseringer av Jarga Art and Fashion Weekend i 2015. En plattform for å synliggjøre dyktige entreprenører med en flerkulturell bakgrunn til den yngre generasjonen. Antoinette er en sterk dame med bein i nesen som ikke bare er en dyktig entreprenør, men har en fantastisk måte å kommunisere hennes reise på. I publikum var det alt fra unge studenter til eldre foreldre og besteforeldre. Antoinette var en god match for dem alle og vi har fått svært mange positive tilbakemeldinger. Hennes historie er sterk, produktet er flott og damen i seg selv er ganske rå. Vi anbefaler Antoinette på det sterkeste og kommer absolutt til å ta kontakt igjen for fremtidig samarbeid.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS