Arne H. Krumsvik

Leder og forsker. Tenker utenfor boksen.

Fra kr 40.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Arne H. Krumsvik

Arne H. Krumsvik er professor og tidligere rektor ved Høyskolen Kristiania, en virksomhet som doblet antall studenter i hans rektorperiode. Krumsvik har også ledet virksomheter som Kanal24 og jobbet i VG, Dagbladet og Romerikes blad. Han forsker blant annet på innovasjon, kommunikasjon og ledelse, og har publisert en lang rekke vitenskapelige artikler i internasjonale tidsskrift. Krumsvik er en praktiker med med stor faglig tyngde som kan holde foredrag om innovasjon, endring og endringsledelse. Han kan også være paneldeltaker eller innleder i forbindelse med debatter om temaer knyttet til media, strategi, ledelse, endringledelse og innovasjon. Hans foredrag om «Spice Girls-metoden» er et innsiktsfullt og morsomt innslag som går rett i kjernen på hva som kjennetegner effektive strategier.

Foredrag med Arne H. Krumsvik

Du må stille Spice Girls-spørsmålet: What do you really, really want?

Svaret på det gjør det enklere å prioritere hva som skal gjøres for å lykkes, selv i uoversiktlige situasjoner. Et foredrag om adaptiv ledelse.

Hvordan jobbe mer systematisk med innovasjon

Mye endres rundt oss, og det er behov for at vi selv gjennomfører endringer. Foredraget gir deg noen verktøy for å lykkes bedre med innovasjonsprosesser.

Fire strategier for kunde-kontakt i digitale medier

Et foredrag som gir deg verktøyene du trenger til å løfte både aktiviteten i sosiale medier og andre typer digital kunde-interaksjon opp på et strategisk nivå.

2023 © Talerlisten AS