Arne Krokan

Arne Krokan

Professor i teknologi, digital økonomi og forretningsutvikling

Fra 40.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Arne Krokan

Arne Krokan er en av Norges dyktigste og mest ettertraktede foredragsholdere innen digitalisering. Krokan er professor i teknologi, kommunikasjon, organisasjon og ledelse ved NTNU, og i digital markedsføring / digital økonomi og forretningsutvikling ved Høyskolen Kristiania. Han har utdanning i psykologi, statistikk, sosiologi og medievitenskap. Hans siste bøker heter: «Det friksjonsfrie samfunn», «Nettverksøkonomi», «Smart læring» og «Den digitale økonomien». Krokan holder 50-80 foredrag pr år for ulike grupper og på konferanser. Anita Krohn Traaseth, administrerende direktør i Innovasjon Norge, skrev følgende på sin Instagram-profil 9. januar 2017: «Er det en ting som burde stå på TO DO lista til enhver ledergruppe i 2017, så er det å invitere professor Arne Krokan fra NTNU». Arne Krokan er en travel mann, så det lønner seg å være tidlig ute med å bestille ham til ditt seminar.

Foredrag med Arne Krokan

Fremtiden står foran deg som en mur av muligheter

Om hvordan nye digitale tjenester endrer samfunnets måte å produsere på, kommunisere, forholde oss til hverandre, og hvilke konsekvenser dette har for ulike typer organisasjoner og ledere.

Smart læring

Om hvordan nye tjenester gjør det mulig å lære på andre måter enn tidligere, gjør det mulig å lære av andre aktører enn før og ikke minst; hvilke konsekvenser denne utviklingen har for ulike typer organisasjoner.

Dra meg baklengs inn i fuglekassa

Hva betyr de store endringene i teknologi for din organisasjon (jeg tilpasser) og hva kan du gjøre med det? Skal du være som Solan (som vil ligge innerst i senga) eller Ludvik? Foredraget tar opp utvikling innen 3D-print, kunstig intelligens, robotikk, delingsøkonomi og ser på utfordringer mht kompetanse og hva ledere må kunne for å være proaktiv i endringsprosesser.

Spesialtilpasset din problemstilling eller organisatoriske utfordringer

De fleste foredragene jeg holder er spesialtilpasset organisasjonene jeg arbeider for / leverer til. Dette gjelder form (event, strategisamling, kundekonferanse etc) og innhold. Eksempler velges på en måte som gjør at deltakerne vil kjenne seg igjen.

Talerlisten mener

Arne er ikke bare en av Norges mest kunnskapsrike når det gjelder digitalisering. Han er også en av de beste til å gjøre mulighetene som digitaliseringen gir levende og konkrete. Hans lune humor bidrar også til å gjøre foredragene morsomme og verdt å lytte til.

Arne Krokan har 4 vurderinger

Anette Wiborg

28. mai 2018

Acos

5

Vi ba deltagerne gi Arne terningkast fra 1-6, etter hans foredrag og hans snittkarakter ble da: 5,4. Det er VELDIG bra, og jeg har hørt så mange lovord om foredraget internt og fra kunder. Snittkarakteren på alle foredragene var 4.7. Igjen, tusen takk!

Arne Thorud

28. mars 2017

Nets Branch Norway

6

Arne Krokan var en av våre hovedtalere under ett større kundearrangement. Hans foredrag «Vil du være med så heng på – hvordan teknologi endrer samfunnet» ble svært godt mottatt av våre kunder, som ga foredraget en gjennomsnittsscore på 4,8 i nytteverdi og 4,9 i fremføring, på en fempunkts skala. Krokan holdt et utrolig engasjerende foredrag som satte den teknologiske utviklingen i et samfunnsmessig og organisasjonsmessig perspektiv. Han viste gjennom dette foredraget svært god fagkompetanse og formidlingsevne. Innlegget hans ble også referert til av flere av de andre foredragsholderne senere under konferansen. Vi har gjennom årene hatt en rekke internasjonale og nasjonale foredragsholdere, der Arne Krokan plasserer seg i det helt øverste sjiktet blant disse. Vi gir våre aller beste anbefalinger av ham som foredragsholder!

Ben Marius Lundberg

27. mars 2017

Rælingen kommune

6

Arne Krokans holdt foredrag, for lederne i Rælingen kommune, om hva digitalisering egentlig innebærer, hvor vi har kommet på ulike områder og hva det har å si for fremtidig tjenesteyting og arbeidsformer i kommuner. Arne har en fremragende fremstillingsevne, og «hoppet bakken ned til 20 i stil». Han fikk med seg publikum på en glimrende måte. Arne sitt foredrag ble snakket om i flere dager blant ansatte i Rælingen. En skikkelig inspirasjon og tankevekker, og noen ble nok litt skremt for hvordan digitalisering vil endre samfunnet. Alt i alt en fantastisk kick-off til arbeid med digitalisering i Rælingen kommune. Anbefales!

Hege Bongard

17. mars 2017

Fredrikstad Næringsforening

6

Arne Krokans foredrag er noe av det mest overbevisende jeg har hørt. Med kunnskap, fantastisk formidlingsevne og engasjerende stil, hadde han salen i sin hule hånd. Hans foredrag om digitaliseringens påvirkning av samfunns- og arbeidsliv burde gå nasjonalt. Terningkast 7.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS