Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Arne Krokan

Arne Krokan

Professor i teknologi, digital økonomi og forretningsutvikling

Fra 39.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Arne Krokan

Arne Krokan er en av Norges dyktigste og mest ettertraktede foredragsholdere om inne temaer som digitalisering, plattformøkonomi og det digitale skiftet. Krokan er professor i økonomi og ledelse ved NTNU, og i digital økonomi og forretningsutvikling ved Høyskolen Kristiania. Han har utdanning i psykologi, statistikk, sosiologi og medievitenskap, er tatt opp i Norsk Teknisk Vitenskapsakademi og utnevnt til merittert underviser ved NTNU. Hans siste bøker er: «Deling, plattform, tillit -om plattformøkonomi», «Det friksjonsfrie samfunn», «Nettverksøkonomi», «Smart læring» og «Den digitale økonomien». Krokan har den sjeldne evnen at han klarer å gjøre vanskelige temaer enkle og morsomme, og formidler med eksempler, varme og smil. Han har omfattende formidlingserfaring, og tilpasser sine foredrag etter anledning og oppdragsgiver.

Foredrag med Arne Krokan

Skreddersøm - forstå hva digital transformasjon innebærer

Vi står midt i endringer drevet av ytre omstendigheter (covid ++), nye muliggjørende teknologier og endrede forbrukervaner, men hva betyr dette for norske virksomheter? Jeg analyserer disse endringene med utgangspunkt i virkningene for din sektor og skreddersyr et innlegg for dere.

Fra digitale forelesninger/foredrag til læringsdesign med variasjon

Det er mange som har måttet forholde seg til nettbasert opplæring en tid, og kanskje også "forelesninger på nett". Jeg har lang erfaring i å designe innovative, digitale læringsdesign og deler gjerne noen tanker med dere. Hvilke pedagogiske modeller bygger slike innovative design på? Hva skal til for å lage gode læringsdesign? Hvordan vil fremtidens læreprosesser være utformet ved hjelp av gamification og adaptive systemer?

Digital transformasjon og bærekraft

Så langt har over 3000 gått i gang med hans gratis kurs i Digital transformasjon og bærekraft, se https://digit.ntnu.no/courses/course-v1:NTNU+IOT6570+2020/course/ Med utgangspunkt i tematikk fra kurset skaper han en unik fremstilling for ditt arrangement. Ta kontakt for nærmere informasjon.

Spesialtilpasset din problemstilling eller organisatoriske utfordringer

De fleste foredragene jeg holder er spesialtilpasset organisasjonene jeg arbeider for / leverer til. Dette gjelder form (event, strategisamling, kundekonferanse etc) og innhold. Eksempler velges på en måte som gjør at deltakerne vil kjenne seg igjen. Med et unikt hjemmestudio med grønnskjerm, to kameraer, mac, ipad, profesjonelt lys, kamera- og lydutstyr skaper jeg en opplevelse som nesten er mer nærværende enn det du kan oppleve i en stor sal.

Kurs med Arne Krokan

Forstå digital transformasjon

Alle kurs er skreddersøm ut fra tid til rådighet, ressurser, hva en vil oppnå med kurset etc. Ta kontakt for en hyggelig prat så finner vi ut av dette videre dersom det er aktuelt for din organisasjon med slik bistand.

Talerlisten mener

Arne er ikke bare en av Norges mest kunnskapsrike når det gjelder digitalisering. Han er også en av de beste til å gjøre mulighetene som digitaliseringen gir levende og konkrete. Hans lune humor bidrar også til å gjøre foredragene morsomme og verdt å lytte til.

Arne Krokan har 4 vurderinger

Anette Wiborg

28. mai 2018

Acos

5

Vi ba deltagerne gi Arne terningkast fra 1-6, etter hans foredrag og hans snittkarakter ble da: 5,4. Det er VELDIG bra, og jeg har hørt så mange lovord om foredraget internt og fra kunder. Snittkarakteren på alle foredragene var 4.7. Igjen, tusen takk!

Arne Thorud

28. mars 2017

Nets Branch Norway

6

Arne Krokan var en av våre hovedtalere under ett større kundearrangement. Hans foredrag «Vil du være med så heng på – hvordan teknologi endrer samfunnet» ble svært godt mottatt av våre kunder, som ga foredraget en gjennomsnittsscore på 4,8 i nytteverdi og 4,9 i fremføring, på en fempunkts skala. Krokan holdt et utrolig engasjerende foredrag som satte den teknologiske utviklingen i et samfunnsmessig og organisasjonsmessig perspektiv. Han viste gjennom dette foredraget svært god fagkompetanse og formidlingsevne. Innlegget hans ble også referert til av flere av de andre foredragsholderne senere under konferansen. Vi har gjennom årene hatt en rekke internasjonale og nasjonale foredragsholdere, der Arne Krokan plasserer seg i det helt øverste sjiktet blant disse. Vi gir våre aller beste anbefalinger av ham som foredragsholder!

Ben Marius Lundberg

27. mars 2017

Rælingen kommune

6

Arne Krokans holdt foredrag, for lederne i Rælingen kommune, om hva digitalisering egentlig innebærer, hvor vi har kommet på ulike områder og hva det har å si for fremtidig tjenesteyting og arbeidsformer i kommuner. Arne har en fremragende fremstillingsevne, og «hoppet bakken ned til 20 i stil». Han fikk med seg publikum på en glimrende måte. Arne sitt foredrag ble snakket om i flere dager blant ansatte i Rælingen. En skikkelig inspirasjon og tankevekker, og noen ble nok litt skremt for hvordan digitalisering vil endre samfunnet. Alt i alt en fantastisk kick-off til arbeid med digitalisering i Rælingen kommune. Anbefales!

Hege Bongard

17. mars 2017

Fredrikstad Næringsforening

6

Arne Krokans foredrag er noe av det mest overbevisende jeg har hørt. Med kunnskap, fantastisk formidlingsevne og engasjerende stil, hadde han salen i sin hule hånd. Hans foredrag om digitaliseringens påvirkning av samfunns- og arbeidsliv burde gå nasjonalt. Terningkast 7.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS