Talerlisten
Arne Krokan

Arne Krokan

Professor i teknologi, digital økonomi og forretningsutvikling

Pris / 45 min

NOK 40.000,- (eks. mva)

Proff

Talerlisten Proff er håndplukkede foredragsholdere med lang erfaring og svært gode vurderinger. De er alle evaluert og anbefalt av Talerlistens ledelse, og vil være et trygt valg til ditt seminar. Ta gjerne kontakt med på nils@talerlisten.no hvis du har spesielle behov du vil diskutere.

Beskrivelse

Arne Krokan er en av Norges dyktigste og mest ettertraktede foredragsholdere innen digitalisering. Krokan er professor i teknologi, kommunikasjon, organisasjon og ledelse ved NTNU, og i digital markedsføring / digital økonomi og forretningsutvikling ved Høyskolen Kristiania. Han har utdanning i psykologi, statistikk, sosiologi og medievitenskap. Arne blogger på blog.krokan.com, heter @arnek på twitter og er lett gjenfinnelig på Facebook. Hans siste bøker heter: «Det friksjonsfrie samfunn», «Nettverksøkonomi», «Smart læring» og «Den digitale økonomien». Krokan holder 50-80 foredrag pr år for ulike grupper og på konferanser. Anita Krohn Traaseth, administrerende direktør i Innovasjon Norge, skrev følgende på sin Instagram-profil 9. januar 2017: «Er det en ting som burde stå på TO DO lista til enhver ledergruppe i 2017, så er det å invitere professor Arne Krokan fra NTNU». Arne Krokan er en travel mann, så det lønner seg å være tidlig ute med å bestille ham til ditt seminar.

Foredrag

Fremtiden står foran deg som en mur av muligheter

Om hvordan nye digitale tjenester endrer samfunnets måte å produsere på, kommunisere, forholde oss til hverandre, og hvilke konsekvenser dette har for ulike typer organisasjoner og ledere.

Smart læring

Om hvordan nye tjenester gjør det mulig å lære på andre måter enn tidligere, gjør det mulig å lære av andre aktører enn før og ikke minst; hvilke konsekvenser denne utviklingen har for ulike typer organisasjoner.

Dra meg baklengs inn i fuglekassa

Hva betyr de store endringene i teknologi for din organisasjon (jeg tilpasser) og hva kan du gjøre med det? Skal du være som Solan (som vil ligge innerst i senga) eller Ludvik? Foredraget tar opp utvikling innen 3D-print, kunstig intelligens, robotikk, delingsøkonomi og ser på utfordringer mht kompetanse og hva ledere må kunne for å være proaktiv i endringsprosesser.

Spesialtilpasset din problemstilling eller organisatoriske utfordringer

De fleste foredragene jeg holder er spesialtilpasset organisasjonene jeg arbeider for / leverer til. Dette gjelder form (event, strategisamling, kundekonferanse etc) og innhold. Eksempler velges på en måte som gjør at deltakerne vil kjenne seg igjen.

Talerlisten mener

Arne er ikke bare en av Norges mest kunnskapsrike når det gjelder digitalisering. Han er også en av de beste til å gjøre mulighetene som digitaliseringen gir levende og konkrete. Hans lune humor bidrar også til å gjøre foredragene morsomme og verdt å lytte til.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Arne Krokan har 3 vurderinger

Arne Thorud

28. mars 2017

Nets Branch Norway

6

Arne Krokan var en av våre hovedtalere under ett større kundearrangement. Hans foredrag «Vil du være med så heng på – hvordan teknologi endrer samfunnet» ble svært godt mottatt av våre kunder, som ga foredraget en gjennomsnittsscore på 4,8 i nytteverdi og 4,9 i fremføring, på en fempunkts skala. Krokan holdt et utrolig engasjerende foredrag som satte den teknologiske utviklingen i et samfunnsmessig og organisasjonsmessig perspektiv. Han viste gjennom dette foredraget svært god fagkompetanse og formidlingsevne. Innlegget hans ble også referert til av flere av de andre foredragsholderne senere under konferansen. Vi har gjennom årene hatt en rekke internasjonale og nasjonale foredragsholdere, der Arne Krokan plasserer seg i det helt øverste sjiktet blant disse. Vi gir våre aller beste anbefalinger av ham som foredragsholder!

Ben Marius Lundberg

27. mars 2017

Rælingen kommune

6

Arne Krokans holdt foredrag, for lederne i Rælingen kommune, om hva digitalisering egentlig innebærer, hvor vi har kommet på ulike områder og hva det har å si for fremtidig tjenesteyting og arbeidsformer i kommuner. Arne har en fremragende fremstillingsevne, og «hoppet bakken ned til 20 i stil». Han fikk med seg publikum på en glimrende måte. Arne sitt foredrag ble snakket om i flere dager blant ansatte i Rælingen. En skikkelig inspirasjon og tankevekker, og noen ble nok litt skremt for hvordan digitalisering vil endre samfunnet. Alt i alt en fantastisk kick-off til arbeid med digitalisering i Rælingen kommune. Anbefales!

Hege Bongard

17. mars 2017

Fredrikstad Næringsforening

6

Arne Krokans foredrag er noe av det mest overbevisende jeg har hørt. Med kunnskap, fantastisk formidlingsevne og engasjerende stil, hadde han salen i sin hule hånd. Hans foredrag om digitaliseringens påvirkning av samfunns- og arbeidsliv burde gå nasjonalt. Terningkast 7.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS