Arnt Sæther

Profesjonell gledesspreder

Fra 15.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel

Om Arnt Sæther

Arnt Sæther (1964) Gledesspreder Arnt har arbeidet som foredragsholder siden 1994. Han benyttes i hovedsak i Norge, men har også hatt foredrag i Danmark, Sverige, Belgia og Spania. Utover å holde foredrag benyttes han som inspirator i bedrifter. En del av arbeidet hans går også ut på å være refleksjonspartner for daglig ledere. Hvordan lede med glede? Hvordan lykkes med glede? Hvordan gjøre bedriften gladere? Arnt benyttes også som prosessveileder og som konferansier ved gjennomføring av events. Han har sin bakgrunn som lærer i F.M, Alexanderteknikk (undervisning i kroppsspråk – holdning og bevissthet), lærer i Gjensidig Terapi (kropps- og uttrykksorientert psykoterapi), psykologi grunnfag, samarbeid og ledelse, en lang rekke kurs i egenutvikling, samt en forkjærlighet for polynesisk og buddhistisk livsfilosofi. I 9 år arbeidet han innen motivasjon og karriereveiledning, og i dag er Arnt gledesspreder på fulltid.

Foredrag

Et alvorlig foredrag om glede!

Foredraget er mer preget av gode spørsmål enn av bastante svar. Mer preget av undring og ydmykhet, enn av kjappe løsninger. Det blir stilt grunnleggende spørsmål om glede. Kan det hende at du ikke vet hva glede er, og at du bommer på gleden i hverdagen? Hva er glede egentlig? Kan det hende at du er mer glad enn du er klar over? Hvem er ansvarlig for at du er glad? Hvordan gjør du deg selv glad? Hvordan skaper du glede i ditt eget liv? Dette er noen av spørsmålene som det reflekteres over.

Å lede med glede!

Hvordan være glad mens man leder? Hvordan bruke glede som verktøy for å lede? Hvordan finne den grunnleggende motivasjonen i lederrollen? (Hvorfor være leder egentlig? Det er jo mye ansvar, mye jobb og mye pes?) Hvordan glede skapte fornøyde medarbeidere, reduserte møtevirksomhet, ga perioder med null sykefravær, og ga den beste økonomien bedriften hadde hatt noen sinne! Et case fra virkeligheten.

Endringsglede

Hvordan kan jeg være tilfreds i meg selv samtidig med at endringene herjer? Hvordan møte endringer med glede? Jeg vil gjerne at livet forblir som det alltid har vært, men har livet egentlig noen sinne vært sånn? Har livet noen sinne IKKE endret seg?

Kunsten å anerkjenne!

Uttrykke vennlighet, ros, anerkjennelse, komplimenter, oppmuntring, eller slik HR sjefen sa det på HR språk; "Hvordan effektivisere Human Kapitalen!" Grupper som presterer på høye nivåer er ofte anerkjennende internt i gruppen. Eller som den ansatte så feilaktig sa: "Å anerkjenne er et ledelsesansvar!" Å anerkjenne er ikke et ledeleseansvar, det er et medmenneskes-ansvar. Hvordan får vi det til? Hvordan anerkjenne?

Hvordan håndtere utfordrende mennesker med Glede.

Hvordan være glad i møtet med vanskelige mennesker? Ikke være glad for at de er vanskelige, men ha det godt i meg selv samtidig med at de er som de er? For mennesker er som de er og ikke alltid som de burde ha vært. Livet er som det er, og ikke alltid som det burde ha vært. Hva gjør jeg da?

Arnt Sæther har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2018 © Talerlisten AS