Talerlisten
Atle Haglund

Atle Haglund

Inspirator | Buskerud

Pris / 45 min

NOK 13.000,- (eks. mva)

Beskrivelse

I 1973 måtte Atle Haglund amputere begge beina etter en fatal ulykke, og han fikk den gangen anledningen til å ta et valg – sitte der, eller ta den store utfordringen! Gjennom å dele hele sin historie om ulykken i detalj, får Atle de fleste til å se hverdagen med nye øyne. Det dukket opp flere fordeler enn ulemper ved å leve livet uten bein. Med en god dose selvironi har Atle flyttet fokuset fra å se det negative til det positive i hverdagen. I arbeidslivet er det ofte sett på som utfordrende og kanskje litt skummelt å tenke nytt, da man må bruke ekstra energi på å endre sine hverdagsrutiner. Atle beviser gjennom sine foredrag at det kommer mye godt ut av å tenke nytt!

Foredrag

Inspirasjon til hverdagsbruk i jobbsituasjon

• Begeistring som drivkraft • Viktigheten av dyktige mennesker i gode Team • Se unødig «visuell støy» i perspektiv (Fokus i sentrum) • Hverdagsrutine v.s endringsvilje • Mentale sperrer (Hvordan fjerne disse) • Ut av komfortsonen (Jeg tar med en komfortsone) • Positiv tenking. • Se (u)mulighetene og/eller gi blanke i begrensningene • Aksept i hverdagen • Gled deg selv hver dag med noe nytt (nye sokker kanskje) Målsetting og motivasjon på din vei (jeg gir deg fasit på å skape motivasjon)

Bruk din egen BEGEISTRING som DRIVKRAFT

Hvordan skal DU være ditt eget forbilde og hvorfor er DU unik ? Trenger dine rundt deg på jobb ett kick i hverdagen på å skape motivasjon,og på en enkel måte løpe fort ut av komforsonen for å se mulighetene og ikke begrensningene ? Jeg bruker mye idrettspsykologi som eksempel, hvordan det er å bygge seg opp mentalt igjen etter å ha mistet begge bena som ung. I dag kan jeg se tilbake på deltakelse i 7 paralympics, 5 gullmedaljer og 2 verdensrekorder

ENDRING i hverdagen fører til nye muligheter

Hvordan skal DU være ditt eget forbilde og hvorfor er DU unik ? Trenger dine rundt deg på jobb ett kick i hverdagen på å skape motivasjon, og på en enkel måte løpe fort ut av komforsonen for å se mulighetene og ikke begrensningene ? Jeg bruker mye idrettspsykologi som eksempel, hvordan det er å bygge seg opp mentalt igjen etter å ha mistet begge bena som ung. I dag kan jeg se tilbake på deltakelse i 7 paralympics, 5 gullmedaljer og 2 verdensrekorder. Foredraget som også har en tråd av galgenhumor.

Fasit på endringshåndtering

Hvordan skal DU være ditt eget forbilde og hvorfor er DU unik ? Trenger dine rundt deg på jobb ett kick i hverdagen på å skape motivasjon,og på en enkel måte løpe fort ut av komforsonen for å se mulighetene og ikke begrensningene ? Jeg bruker mye idrettspsykologi som eksempel, hvordan det er å bygge seg opp mentalt igjen etter å ha mistet begge bena som ung. I dag kan jeg se tilbake på deltakelse i 7 paralympics, 5 gullmedaljer og 2 verdensrekorder.Galgenhumor er også en god hverdagsvenn.

Inspirasjon til hverdagsbruk i jobb eller rett å slett hele tiden

Hvordan skal DU være ditt eget forbilde og hvorfor er DU unik ? Trenger dine rundt deg på jobb ett kick i hverdagen på å skape motivasjon,og på en enkel måte løpe fort ut av komforsonen for å se mulighetene og ikke begrensningene ? Jeg bruker mye idrettspsykologi som eksempel, hvordan det er å bygge seg opp mentalt igjen etter å ha mistet begge bena som ung. I dag kan jeg se tilbake på deltakelse i 7 paralympics, 5 gullmedaljer og 2 verdensrekorder. Galgenhumor er også min hverdagsvenn.

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for arrangører og få spesialtilbud, nyheter og nyttig informasjon!

Atle Haglund har 8 vurderinger

Lindis Græsdal

27. februar 2018

Norges Skytterforbund

6

Veldig inspirerende og underholdende!

Ronny Morken

10. november 2016

Olje- og energisenteret AS

6

Vi hadde gleden av å høre Atle sitt foredrag på en forsamling i bedriften før årets julebord. For vår del hadde vi vært gjennom endringsprosesser i selskapet. Det var herlig å høre Atle hjelpe oss å sette våre små utfordringer i perspektiv på en lun og humoristisk måte. Atle byr på seg selv og er virkelig inspirerende å høre på. Han har en flott formidlingsevne og har noe helt spesielt ved seg. Det var absolutt verdt å gi Atle en time av livene våres. Vi har snakket om hans inspirerende og beundringsverdige måte å møte utfordringer på ved flere anledninger siden. Det er godt gjort å få en forsamling i festmodus med et foredrag om endringsvilje og måter å håndtere endringer på, men det klarte han til gangs. Vi anbefaler Atle til absolutt alle!

Oddbjørn Hoem

1. november 2016

Ringerike og Hole Revmatikerforening

5

Atle ga oss alle en oppvekker og minnet om at det er viktig å se mulighetene fremfor begrensningene. Han har med fulle vist at det er mulig. Han lykkes med å inspirere oss alle.

Alexander Borgen

29. oktober 2016

Bufetat

Meget inspirerende foredrag! Ikke kjedelig i det hele tatt i forhold til hva enkelte andre kan være. Han historie engasjerer og motiverer. En blir ydmyk i forhold til livets realiteter og et en absolutt skal blåse i bagateller! Atle Haglund gir inspirasjon og et løft i hverdagen. Et litt annerledes men absolutt et av de beste foredragene jeg har hørt på. Anbefales! 🙂

Ulf Erik Knudsen

28. oktober 2016

Eiendomssjef, lokalpolitiker fra Buskerud

5

Atles foredrag er svært inspirerende og oppløftende. Han leverer på de forhold han lister opp i sin presentasjon.

Knut E. Pedersen

28. oktober 2016

Gol og Hemsedal Røde Kors

6

Hadde Atle Haglund til å holde foredrag for Gol og Hemsedal Røde Kors, og det ble en utrolig reise i følelser og livsglede. Anbefales på det varmeste!

Svein Eystein Lindberg

28. oktober 2016

RNF Ringerike EtablererSenter

6

Jeg har ved flere anledninger benyttet Atle til foredrag både for unge og voksne deltakere. Atle levere alltid og han gjør det med god humor og gode poeng som gir lytteren noe å tenke på. Trenger du noen til å motivere, eller til å se at motstand er til å takle. Da er Atle en rett mann. Ring meg gjerne på 40400934 for referanse om du trenger mer.

Morten Wold

28. oktober 2016

Frp/Stortinget

5

Jeg har hatt gleden av å høre Atles foredrag. Det ga inspirasjon til nye tanker og positivitet til de endringer som skjer i livet, uansett årsak.Atle er alvorlig i sitt temavalg, men krydrer det meste med herlig humor og fortellinger fra sitt liv og opplevelser.
Han er verdt å låne øret til, og vil gi enhver forsamling en time de aldri vil glemme. Anbefales på det varmeste. Morten Wold, Stortingsrepresentant for FrP

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

© 2018 Talerlisten AS