Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

August Németh Winther

Innovasjon, strategi og bærekraft

Fra 15.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om August Németh Winther

August Németh Winther er Konsernanalytiker i AF Gruppen og holder foredrag om fremtidens arbeidsliv og sirkulærøkonomi. Han har bakgrunn fra de to mastergradene Entreprenørskap og Sivilingeniør Bygg- og miljøteknikk ved NTNU, noe som gir en særdeles interessant fagkompetanse i skjæringspunktet innovasjon, strategi, ledelse og teknologi. Erfaring fra tunge studentverv, gründer i bygg- og eiendomsnæringen og utskrevet befalskurs bidrar til ulike perspektiver og spennende tanker om hva som kreves i fremtidens arbeidsliv. I 2019 gikk August helt til topps i Adecco sin talentkonkurranse «Konsernsjefen» hvor vinneren fikk vikariere som Konsernsjef for én måned. Med flere tusen søkere og Augusts fjerde forsøk på å vinne fikk dette stor medieoppmerksomhet. Med nordnorsk energi og stort engasjement påvirker August publikum på en svært inspirerende måte.

Foredrag med August Németh Winther

Hvordan selskaper skaper sin egen fremtid

Unge har store forventninger til arbeidsgiver og fremtidens samfunn. Dette foredraget setter publikum inn i hodet til millennials-generasjonen og peker på hva som kreves av fremtidens arbeidsplasser for å tiltrekke unge talenter. Morgendagens selskaper er de som satser på nyskapning og tør å skape sin egen fremtid.

Fra student til Konsernsjef

Foredraget handler om hvordan August gikk fra å være student til å vikariere som Konsernsjef i Adecco i august måned 2019. Etter fire forsøk på å gå til topps i konkurransen og en omfattende rekrutteringsprosess fikk August muligheten til å lede et konsern med 6000 ansatte og kontorer over hele landet. August deler sine erfaringer og historien hvor han ikke ga seg før han nådde målet sitt og gikk helt til topps. Passer godt for de som ønsker motivasjon og karriereråd, samt studenter.

Sirkulære forretningsmodeller i bygg- og eiendomsnæringen

Arealene og byggene vi lever i må bli grønnere. Dette foredraget introduserer publikum til sirkulærøkonomi og hvordan sirkulære forretningsmodeller kan bidra til å forandre byggenes verdikjeder. August har en svært spennende innfallsvinkel til bærekraftige forretningsmodeller; i tillegg til å studere sirkulære forretningsmodeller i mastergradene sine, har han som gründer jobbet med å fremme sirkulærøkonomi i bygg- og eiendomsnæringen.

August Németh Winther har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS