Berit Wattne

Berit Wattne

Inspirator, leder i Cloud Media

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Berit Wattne

Berit Wattne er en leder og en foredragsholder med en utstråling og troverdighet du sjelden finner. Gjennom flere lederjobber i Aller Media, The Pure Water Company og nå som daglig leder i Cloud Media Service har hun bevist at hun både kan snu selskaper og skape gode økonomiske resultater raskt. Den viktigste nøkkelen – ved siden av hardt arbeid – har vært en genuin interesse for å bygge sterke kulturer, noe hun klarer på en helt særegen måte. Berit Wattne har også jobbet som selvstendig rådgiver innen kommunikasjon, salg og mental trening. All denne erfaringen tar hun med seg på scenen, der hun holder engasjerende foredrag om kulturbygging, ledelse, teambuilding, organisasjonsutvikling og strategi. Hun snakker også om hvordan innholdsproduksjon og -markedsføring bør brukes i en bedrifts kundereise. «Med godt innhold blir din merkevare hovedattraksjonen, og ikke pauseunderholdningen», er et av hennes mantra da. Berit har en unik tilstedeværelse og energi, og er en erfaren foredragsholder som tilpasser seg store og små grupper. Hennes foredrag kan også utvides til hel- eller halvdags workshops.

Foredrag med Berit Wattne

Kulturbygging i organisasjoner - The Cloud Way

Å bygge en sterk organisasjonskultur er et av de viktigste suksesskriteriene for å skape gode resultater. Berit er daglig leder av det digitale kommunikasjonsbyrået, Cloud Media as. I dette foredraget deler hun noen av sine erfaringer og gir tips til hvordan du kan lykkes eller forsterke ditt lederskap gjennom en sterk organisasjonskultur.

Berit Wattne har 1 vurdering

Margrethe Otto Skar

20. april 2018

Margrethe Otto - Økonomiforenkler

6

Berit holdt et engasjerende og nyttig foredrag for Kvinner i Business. Hun er engasjert, kunnskapsrik og byr på seg selv . Hun blander læring med gode historier slik at det er lett å følge med, og gjør det lettere å huske hva vi lærte. Berit hadde publikum med seg fra først til sist. Anbefales

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS