Birgit Strand

Birgit Strand

Tydelig ledelse - krever tydelig ledere

Fra kr 10.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Birgit Strand

Birgit Strand har over 20 års ledererfaring, og er brennende opptatt av tydelig ledelse med raushet for hverandre. Hennes foredrag skaper glede og refleksjon til ettertanke, og hun er kjent for å motivere, engasjere og inspirere. I dag driver Birgit sitt eget firma Vekst og Utvikling AS. Alle har vi et behov for å bli sett og lyttet til. Vi påvirkes av hverandre, hvordan vil du at andre skal oppfatte deg? Det er hvordan vi lar oss påvirke av hverandre gjennom vaner og bruk av kommunikasjon som gir hverdagen magi. Birgit holder foredrag og kurs innenfor ledelse, kommunikasjon, selvledelse, og for ikke å glemme motivasjon.

Foredrag med Birgit Strand

Irriterer eller inspirerer du?

Hva skal til for å bli forstått eller å forstå andre? Visste du at du kun har 7 sekunder på deg? Dette er tiden det tar for å bli likt eller for at du skal like noen. OG hva gjør du? Det handler om bruk av kommunikasjon, dine tanker og holdninger. Vi har alle en personlighet som styrer oss i møte med andre, og det er du som har valget! Trenger dere å bli motivert og få opp engasjementet? Da er dette foredraget på halvannen time et løft med inspirasjon til ny arbeidsglede.

En god leder kan alltid bli bedre

Raushet i lederskapet med merverdi i relasjonsbygging til ditt personal. Et foredrag om lederskapets verdier og om å være en god leder. Men hva er en god leder? Hva skal til for å få personalet til å lytte til deg og hvordan kommuniserer du med personalet? Hvilken betydning har du som leder i relasjon til ditt personal? Foredraget inneholder verdifulle tips som du som leder implementerer med en gang. Skap godt arbeidsmiljø.

Lekens betydning: Hvorfor gidder vi å leke?

Når barnet sier; ”Eg har bare lekt” hva er det som egentlig skjer da? Å leke for et barn er like viktig som det er å puste. Lek er barnets være- og levemåte, der barnet uttrykker sine følelser og tanker som er indre motivert. Hvilken betydning har de voksne? Den voksne i barnehagen er ”påskrudd” hele tiden og er en profesjonell leker - OG den aller beste lekekameraten er foreldrene. Vi må aldri glemme å leke og det er forfriskende for hjernen vår som har så godt av det! Aldri flaut å leke!

Motivasjon. Hvordan motiverer jeg meg selv og andre?

Dette er ett foredrag/kurs på motivasjon som skaper større resultater og nærvær på jobb. Du og ditt personal vil få verktøy og en bevisstgjøring på hva som må til for å skape en god hverdag. Vi er alle ulike og har forskjellige tanker og holdninger, og vi motiveres forskjellig. «Hva kan jeg gjøre for å motivere meg selv og hvem har ett ansvar for at jeg blir motivert?» Foredraget/kurset handler også om hvordan vi bruker vår egen kommunikasjon i sammen med andre.

Kurs med Birgit Strand

Bli en trygg og tydelig leder.

Er du en av de som har blitt leder, fordi du var veldig dyktig i faget ditt og nå sitter du i lederstolen og føler deg ganske utrygg på rollen som leder? OG du tør kanskje ikke si det til noen! Skulle du ønske at med hjelp av relativt enkle teknikker kunne føle deg trygg i lederstolen og aldri lure på om du gjorde de riktige tingene som leder for andre mennesker? Det er en utfordring å lede andre mennesker når man ikke har gjort det før. Men det er ganske enkelt å lære hvordan.

2023 © Talerlisten AS