Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Birgit Strand

Birgit Strand

Tydelig ledelse - krever tydelig ledere

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Birgit Strand

Birgit Strand har over 20 års ledererfaring, og er brennende opptatt av tydelig ledelse med raushet for hverandre. Hennes foredrag skaper glede og refleksjon til ettertanke, og hun er kjent for å motivere, engasjere og inspirere. I dag driver Birgit sitt eget firma Vekst og Utvikling AS. Alle har vi et behov for å bli sett og lyttet til. Vi påvirkes av hverandre, hvordan vil du at andre skal oppfatte deg? Det er hvordan vi lar oss påvirke av hverandre gjennom vaner og bruk av kommunikasjon som gir hverdagen magi. Birgit holder foredrag og kurs innenfor ledelse, kommunikasjon, selvledelse, og for ikke å glemme motivasjon.

Foredrag med Birgit Strand

Irriterer eller inspirerer du?

Hva skal til for å bli forstått eller å forstå andre? Visste du at du kun har 7 sekunder på deg? Dette er tiden det tar for å bli likt eller for at du skal like noen. OG hva gjør du? Det handler om bruk av kommunikasjon, dine tanker og holdninger. Vi har alle en personlighet som styrer oss i møte med andre, og det er du som har valget! Trenger dere å bli motivert og få opp engasjementet? Da er dette foredraget på halvannen time et løft med inspirasjon til ny arbeidsglede.

En god leder kan alltid bli bedre

Raushet i lederskapet med merverdi i relasjonsbygging til ditt personal. Et foredrag om lederskapets verdier og om å være en god leder. Men hva er en god leder? Hva skal til for å få personalet til å lytte til deg og hvordan kommuniserer du med personalet? Hvilken betydning har du som leder i relasjon til ditt personal? Foredraget inneholder verdifulle tips som du som leder implementerer med en gang. Skap godt arbeidsmiljø.

Lekens betydning: Hvorfor gidder vi å leke?

Når barnet sier; ”Eg har bare lekt” hva er det som egentlig skjer da? Å leke for et barn er like viktig som det er å puste. Lek er barnets være- og levemåte, der barnet uttrykker sine følelser og tanker som er indre motivert. Hvilken betydning har de voksne? Den voksne i barnehagen er ”påskrudd” hele tiden og er en profesjonell leker - OG den aller beste lekekameraten er foreldrene. Vi må aldri glemme å leke og det er forfriskende for hjernen vår som har så godt av det! Aldri flaut å leke!

Motivasjon. Hvordan motiverer jeg meg selv og andre?

Dette er ett foredrag/kurs på motivasjon som skaper større resultater og nærvær på jobb. Du og ditt personal vil få verktøy og en bevisstgjøring på hva som må til for å skape en god hverdag. Vi er alle ulike og har forskjellige tanker og holdninger, og vi motiveres forskjellig. «Hva kan jeg gjøre for å motivere meg selv og hvem har ett ansvar for at jeg blir motivert?» Foredraget/kurset handler også om hvordan vi bruker vår egen kommunikasjon i sammen med andre.

Birgit Strand har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS