Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Birgitte Kleivset

Kommunikasjons- og litteraturviter

Fra 10.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Birgitte Kleivset

Birgitte Kleivset er en engasjerende formidler og kursholder som har lang erfaring fra Universitetet i Agder, og fra formidling om sørlandsk språk og kultur i avisspalter, radio og TV. Birgitte er utdannet litteratur, språk og kommunikasjonsviter (MA) og elsker å formidle og snakke om hvor viktig språket vårt er for hvem vi er som en gruppe. Kleivset har også forsket på elektronisk litteratur og sosiale medier, hun holder også selvrespekt, grensesetting og kommunikasjon, med eksempler fra litteraturen.

Foredrag med Birgitte Kleivset

Sosiale medier er å snakke sammen!

Kleivsets foredrag tar utgangspunkt i egen forskning om hvordan man bygger netteverk i sosiale medier med bevisst bruk av språkhandlinger og tematikk. Birgitte gjør sosiale medier gøy, og viser til enkle grep man kan gjøre for å samsnakke og være oponionsbærer i sosiale medier.

Camilla Collett - Frygt & Bæven

Camilla Collett var Norges første feminist, hun gjennomlevde hele 1800-tallet, tok tøffe valg og reiste Europa rundt - mens hun skrev om byutvikling, historie, nasjonsbygging, litteratur og samfunn. Camilla var ironisk og morsom, bli med inn i hennes verden, selvrespekt, grensesetting og Communication.

Språk - Nogen i skriftlig, men ikkei muntlig!

Hva er det med språket som bare gjør det viktigere og viktigere? Kleivset tar dere med til 1800-tallets Norge, og forteller om datidens språkfolk. Hvordan var de med på å bygge det Norge vi ser i dag?

Fatisk kommunikasjon

Hvordan kommuniserer vi med hverandre? Hvordan bruker vi "fatisk kommunikasjon" til å nettverke og skape en felles virkelighet? Hvilke språkhandlinger, modus og tema diskuterer vi? Kleivset gir eksempler fra politikk, store talere og forfattere på hvordan de benytter patos, logos og etos i sin kommunikasjon.

Litteratur som liv

Litteratur er en måte å tenke om livene våre på. Meld inn et tema, og Kleivset skreddersyr et foredrag ut fra kjente og mindre kjente litteraturhistorier. Klogskap er etterpåklokskap, men kanskje kan litteraturen gi oss noen retninger, likevel?

Birgitte Kleivset har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS