Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Bjørg Thorhallsdottir

Kunstner og inspirator

Fra 40.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Bjørg Thorhallsdottir

Bjørg Thorhallsdottir er en sjelden, unik og inspirerende foredragsholder. Hennes foredrag oser av kreativ energi. Å oppleve Bjørgs sprudlende humør med rungende lattersalver og smil, kombinert med fortellinger med dypt alvor og tårer-i-øynene-øyeblikk er noe for seg selv. Bjørg har utdanning og bakgrunn som kunstner, og har i løpet av livet erfart både livets lyse og mørke sider. Dette forteller hun om i sine foredrag, som handler om livsmestring, hvordan å lede seg selv og hva som må til for å skape ønsket forandring hos seg selv eller noen du er glad i. Bjørg har skrevet flere bøker, hun selger egen kunst og har stått for utsmykning av bygninger og offentlige rom. Hun har designet cavaglass for Hadeland glassverk, laget spansk Cava, italiensk vin og norskprodusert øl, alt med egendesignede etiketter. Bjørg har også åpnet sitt eget «kunstnerhus» på Sjøholmen i Bærum, der hun også har galleri og atelier.  Sammen med søsteren Dora Thorhallsdottir og artisten Cecilie Vennersten er hun også aktuell med showet Bobler, som går for fulle kulturhus over hele landet. Hun kan også snakke på engelsk og spansk, om det skulle være aktuelt. Bjørg er en allsidig, populær og travel foredragsholder – så book i god tid!

Talerlisten mener

Et foredrag med Bjørg Thorhallsdottir kan bli et minne for livet. Hun har en sterk tilstedeværelse på scenen, og deler raust av livets oppturer og nedturer, samtidig som hun gir klare og tydelige råd. Spennende, sårbar, morsom og verdt å oppleve for alle som er opptatt av mennesker, relasjoner, livsmestring og livsfilosofi.

Bjørg Thorhallsdottir har 3 vurderinger

Janne L Kraugerud

15. november 2019

Helfo

5.5

Bjørg forener kunst og åpenhet om egne erfaringer og erkjennelser på en måte som bearbeider følelser og viser veien mot hvordan man kan være tro mot seg selv. Du kan finne den veien som er riktig for deg, selv om kontoret ditt legges ned, noe som mange medarbeidere hos oss opplever. Hun gå oss eksempler på andre som hadde stått i lignende situasjoner. Hun gå oss en kime til framtidstro. Også er hun litt rå og har en fantastisk herlig latter som løser opp og skaper stemning. Anbefales på det varmeste!

Beate Lærum

6. oktober 2019

Joli AS

6

Varmt, levende og inspirerende foredrag som smelter rett inn i våre ulike hverdagsliv. Anbefales sterkt! Mvh Beate Lærum/ Joli AS

Anne Vatvedt

3. oktober 2019

Farmayoga

6

Bjørg er et fyrverkeri av en foredragsholder. Hun deler inderlig og nært, inspirerer og sprer masse latter og glede. Ei skikkelig bra dame!!!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS