Bjørg Thorhallsdottir

Kunstner og inspirator

Fra kr 40.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Bjørg Thorhallsdottir

Mitt store kunstprosjekt er å glede andre, sier kunstner og foredragsholder Bjørg Thorhallsdottir.  Gjennom bildene, bøkene og foredragene mine, ønsker jeg å gi mot til å være seg selv, følge drømmer og tørre å elske, seg selv og andre. Björg er en av Norges mest folkekjære kunstnere. Hun er også en anerkjent forfatter, en ettertraktet foredragsholder, samt utdannet både relasjonsterapeut (Eq- instituttet) og Mpower-agent (Mpower Academy). Hun og søsteren Dora har tidligere år gjort stor suksess landet rundt med sitt show Lykkebobler. Björg er i år aktuell med kurskonseptet Destinasjon Glede. Du kan lese mer om henne her.

Talerlisten mener

Et foredrag med Bjørg Thorhallsdottir kan bli et minne for livet. Hun har en sterk tilstedeværelse på scenen, og deler raust av livets oppturer og nedturer, samtidig som hun gir klare og tydelige råd. Spennende, sårbar, morsom og verdt å oppleve for alle som er opptatt av mennesker, relasjoner, livsmestring og livsfilosofi.

Bjørg Thorhallsdottir har 4 vurderinger

Margrethe Wam Solvang

25. mai 2022

Partner Manager - Google Norway

6

Vi hadde gleden av å ha Bjørg Thoraldsdottir som foredragsholder på vår Return to Office dag i Google Norge. Det fører potensielt en del stress med seg å skulle flytte fra hjemmekontor til kontor igjen, og mange vil nok kjenne litt ekstra på det i tiden etter pandemien. Bjørg leverte et fantastisk foredrag om viktigheten av å være tro mot seg selv, og raus mot andre. Hun delte hvordan man aktivt kan velge glede, og hvorfor det er bra både for deg selv, og for businessen. Med hennes engasjerende historiefortelling, nydelige bilder og dype kunnskap, motiverte hun oss fra start til slutt, og berørte oss fra toppen av intellektet til langt inn i hjerterota. Fantastisk! Rørende! Ekte! Inspirerende! Morsomt! Viktig! Takk! Var ord som sirkulerte i etterkant fra alle ansatte i samtlige avdelinger, og noen lurte til og med på om de kunne få Bjørgs latter som ringetone! Anbefales på det varmeste.

Janne L Kraugerud

15. november 2019

Helfo

5.5

Bjørg forener kunst og åpenhet om egne erfaringer og erkjennelser på en måte som bearbeider følelser og viser veien mot hvordan man kan være tro mot seg selv. Du kan finne den veien som er riktig for deg, selv om kontoret ditt legges ned, noe som mange medarbeidere hos oss opplever. Hun gå oss eksempler på andre som hadde stått i lignende situasjoner. Hun gå oss en kime til framtidstro. Også er hun litt rå og har en fantastisk herlig latter som løser opp og skaper stemning. Anbefales på det varmeste!

Beate Lærum

6. oktober 2019

Joli AS

6

Varmt, levende og inspirerende foredrag som smelter rett inn i våre ulike hverdagsliv. Anbefales sterkt! Mvh Beate Lærum/ Joli AS

Anne Vatvedt

3. oktober 2019

Farmayoga

6

Bjørg er et fyrverkeri av en foredragsholder. Hun deler inderlig og nært, inspirerer og sprer masse latter og glede. Ei skikkelig bra dame!!!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS