Bjørn-Ali Abdullah

Bjørn-Ali Abdullah

Business mindcoach, kjent fra Hele Norge baker

Fra 13.500,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Bjørn-Ali Abdullah

Det var baking som skulle gjøre Bjørn-Ali «frisk» etter sykdommen han hadde som ungdom. Han er i dag kjent som kakebaker og MindCoach. Bjørn-Ali har erfart at ved å få kontroll over tanker, pust og sjel kan man komme langt, både privat og i forretningslivet. Ved å få frem din indre kreativitet og selvtillit, vil en ny verden åpne seg, og alt av stress og bekymringer vil forsvinne. Du vil sette større krav til deg selv, og stor suksess vil komme din vei. Bare vent å se. Du vil aldri mer trenge en sykmelding, og du vil glede deg til å komne på jobb hver dag.

Foredrag med Bjørn-Ali Abdullah

MindCoach til forretning og suksess

Hvordan tenke, snakke og handle? Hvis du kommer deg vekk fra en dårlig frekvens vil kunder, tilbud og avtaler komme strømmende til deg på kort tid.

MindCoach til å bli et friskt og bedre menneske

Ved å styre våre tanker og være i nåtid, vil vi kunne gi hundre prosent av oss selv og åpne våre skjulte sanser. Få bort indre blokkeringer og få frem din indre kreativitet og glede. Miljøet på arbeidsplassen vil bli totalt forandret og du vil yte ditt beste.

MindCoach til angst og depresjon

Angst og depresjon er et stort problem i arbeidslivet og privat i Norge. I dette foredraget lærer Bjørn-Ali deg å få kontroll over makten til tankene. Kan vi tenke oss friske? Hvis vi samarbeid med pusten vår kan vi få kontroll på vår indre karma. Når du etter hvert lærer deg å bruke denne teknikken, så vil du bli et helt nytt menneske og tiltrekke deg andre mennesker / kollegaer som føler seg trygge rundt deg og din energi.

Bjørn-Ali Abdullah har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS