Carina Elise Godou

Seriegründer og TikTok-spesialist

Fra kr 30.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Carina Elise Godou

Etter et internship i Silicon Valley ble 24 år gamle Carina inspirert til å stifte sitt første selskap. Siden den tid har hun lagt til ytterligere 7 på listen. Hun har vært gjennom de fleste opp- og nedturer som tidlig fase -gründere kan oppleve. Hun er over snittet nysgjerrig, og hun har etablert seg i svært varierende bransjer som vinimport, legaltech, medtech, fabrikkvirksomhet og markedsføring. Hun evner å kombinere alle firmaene i noe hun kaller et «perfekt kaos». I 2019 begynte hun å spesialisere seg innenfor TikTok, og i 2022 etablerte hun et nytt norsk mediebyrå; NOW Media. Hun samarbeider med alt fra mindre bedrifter til anerkjente reklamebyråer, og har koordinert TikTok-kampanjer for større private og offentlige kunder. Spisskompetansen har gjort henne ettertraktet i bransjen, og hun har hyppige opptredener på TV og i aviser som TikTok-spesialist. Carina har en trygg, uhøytidelig og genuin formidlingsevne, og hun får med seg publikum hele veien. Foto: Andreas Fadum

Foredrag med Carina Elise Godou

TikTok for markedsførere

I løpet av dette foredraget vil du få en innføring i TikTok - verdens raskest voksende medieplattform, fra en som jobber direkte med dem. Jeg vil introdusere plattformen på en enkel og lettfattelig måte, og snakke om hva som fungerer, og hva som ikke fungerer på TikTok. I tillegg vil jeg presentere brukerstatistikk på en ikke-teknisk måte. Foredraget inneholder en rekke eksempler og tips til å posisjonere seg på TikTok samt å lykkes med å nå en bestemt målgruppe.

Kurs med Carina Elise Godou

Lag TikToks, ikke reklame!

I denne workshopen på ca. 2 timer får din bedrift en grundig innføring i hvilke løsninger som finnes på TikTok, samt hvordan og hvorfor dette bør implementeres i deres markedsmiks. I tillegg vil dere få en gjennomgang i hvordan annonser kan lages på en organisk og ikke-irriterende måte, som skaper engasjement i stedet for å forstyrre. Det vises til casestudier, og det vil gis konkrete råd tilpasset den enkelte bedriften.

Carina Elise Godou har 4 vurderinger

Audrey Delaporte Pedersen

21. september 2022

Nordic Screens

6

Carina holdt et foredrag for oss om strategi og markedsføring på Tiktok.Hun var veldig flink til å engasjere publikum under foredraget og til å tilpasse innholdet til alle de ulike deltakerne. Hun kom også med veldig konkrete og relevante tips som vi kan ta til oss.

Dag Olav Stokken

1. august 2022

Orkla

5

Carina ga et godt innblikk i hvordan TikTok fungerer og muligheter og begrensninger som markeds/kommunikasjons-kanal. Hun gjør det også på en engasjerende måte.

Annette Kallevig

25. mars 2021

Kristiania University College

6

Carina holdt gjesteforelesning om TikTok markedsføring for førsteårsstudentene på Bachelor i Digital Markedsføring her på Høyskolen Kristiania i går. Hun var den perfekte medisin for Zoom-leie studenter som trenger fremtidsrettet inspirasjon og påfyll for å holde motivasjonen oppe og oppleve hvor mye som skjer på fagfeltet deres selv når verden tilsynelatende står stille. Carina er en raus og jordnær formidler som oversetter fenomenet TikTok ikke bare til norsk og norske forhold, men til tydelige råd og tips studentene kan anvende i det de holder på med. Innholdet var til og med tilpasset kundecaset de jobber med nå. Tilbakemeldingene fra studentene var udelt positive, krydret med adjektiver som lærerikt og gøy om hverandre.

Anna Hvinden

24. mars 2021

MFO

6

Carina har holdt både digitalt frokostmøte og kurs i TikTok for våre medlemmer. Vi gjør forberedelse før alle våre eventer og jobber sammen med foredragsholder for å få best mulig resultat. Carina var veldig lett å jobbe med, både i forberedelser og gjennomføring. Hun er en dyktig formidler og hun presenterte en god, ryddig og en fin visuell presentasjon. Både foredrag og kurs fikk gode tilbakemeldinger. Vi i MFO anbefaler Carina på det varmeste. MFO er en medlemsforening som samler 4000 markedsførere i Oslo.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS