Cecilie Løvås

Cecilie Løvaas

Inspirator og kreftpasient

Fra 5.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Cecilie Løvaas

Hvordan lever man videre med kreft? Hvordan lever man godt, når man vet man har begrenset tid igjen? Hva skal til for å bli hun som «ikke ser ut som om du er syk»? Hun lever selv med kronisk eggstokkreft med spredning, og lever et fullverdig og aktivt liv med sin familie. Ikke alle har muligheten til å pakke sekken, og bare reise av gårde og oppfylle drømmene. Så hvordan finner man hverdagsgleden i livet? Cecilie finner stor glede i å motivere og inspirere kvinner (og menn) med kroniske sykdommer. Hennes bakgrunn som hudterapeut, stylist og make up artist, gjør at hun også hjelper kvinner med kreft og andre kroniske sykdommer å kle- og sminke seg.

Foredrag med Cecilie Løvaas

Hvordan lever man videre med kronisk kreft?

1 av 3 får kreft, og mange blir aldri kvitt sykdommen. Hvordan lever man videre med sykdommen? Hvilke egne tiltak kan man gjøre for å motivere seg selv til å ikke forbli i "kjelleren"? Livsmot, livsvilje, glede og motivasjon - hvordan "grave frem" disse viktige delene av livet. Dette er er foredrag for alle - ikke bare kronisk syke. De fleste av oss finner grunner til å ikke leve livet sitt til det fulleste. Dette foredraget tar for seg hverdagslivet - hvordan finner vi glede i det?

Hvordan skal jeg orke å kle meg nå?

Hva skal jeg ha på meg? Å kle seg når man har kreft eller annen kronisk sykdom, er ikke så lett. Man orker ikke så mange ting: det klør, lager sår, føles tungt osv.. og egentlig har man bare lyst og ork til å ta på seg den gamle "kosedressen".. På dette kurset tar vi enkle grep - og gjør hverdagen litt lysere med klær og farger!

Hva føler pasienten egentlig?

Hva vet du som helsepersonell om hvordan pasienten egentlig har der? Behandler du pasientene dine som de fortjener å bli behandlet? Snakker du et "språk" de forstår?

Cecilie Løvaas har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS