Cecilie Thunem-Saanum

Ledelse, kommunikasjon og tidsstyring

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Cecilie Thunem-Saanum

Cecilie er en av Norges ledende foredragsholdere innen kommunikasjon og tidsbruk, og har drevet sitt virke siden 2004. Cecilie jobber med temaer som tidsstyring, kundeservice, salg, selvledelse og presentasjonsteknikk, og jobber med alt fra toppledere til taxisjåfører. Hun holder også foredrag om møtekultur og møteledelse: Hvordan sikre gode møter fysisk eller via video, web og telefon, hvor hun snakker om virtuell tilstedeværelse. Cecilie har bakgrunn fra ulike lederstillinger knyttet til markedsføring og drift innenfor reise- og kulturlivet. Hun er blitt tildelt flere priser for sitt arbeid som en engasjerende formidler, og hun får alltid svært gode tilbakemeldinger for sine kurs og foredrag. Hun har en klar visjon: «Gjør mer av det du tror på. Tro mer på det du gjør.» Cecilie jobber bredt med både offentlige og private virksomheter, med hele landet som arbeidssted. Hun er også forfatter, rådgiver, mentor, mor og isbader. Cecilie er opptatt av at ethvert kurs eller foredrag hun leverer gir konkrete tips og praktisk nytteverdi. De fleste foredragene kan også tilbys som hel- eller halvdagskurs. Honorar varierer noe avhengig av oppdragets omfang og varighet. Alle seanser gjennomføres med en løs tone, stram regi og klare mål.

Foto: Victoria Nevland

Foredrag med Cecilie Thunem-Saanum

Fra negativt stress til positiv travelhet

Dette foredraget gir deg verktøyene for å planlegge og prioritere riktig i en hektisk hverdag. Cecilie gir deg den hjelpen du trenger til å ta tilbake kontrollen over egen tid. Få nyttige tips og praktiske verktøy for å få bedre tid i hverdagen ved å planlegge og prioritere riktig i en travel fase. Hvordan komme gjennom dagens viktigste gjøremål når «alle» vil ha en bit av deg? Her får deltakerne enkle tidsstyrings-teknikker som virker, og som kan tas i bruk umiddelbart.

Tid til alt

Hvordan prioritere og kommunisere når "alt" er like viktig? I dette foredraget får deltakerne konkrete tips for en mer effektiv hverdag, samt teknikker for grensesetting og håndtering av avbrytelser. Velkommen til en seanse med Cecilie: Hun gir deg verktøyene du trenger for å planlegge og prioritere riktig i en hektisk hverdag, slik at du kan ta tilbake kontrollen over egen tid. Seansen kan kjøres som en times foredrag, eller som et dagskurs for en mindre gruppe.

Kommunikasjon som virker

Et foredrag om det å bli sett, hørt og forstått med treffsikker kommunikasjon. Cecilie deler konkrete tips til hvordan effektiv og presis kommunikasjon påvirker situasjoner i jobbsammenheng, og i hverdagen ellers. Nyttige råd for hverdagssnakk, så vel som i faglige diskusjoner, møteledelse, salgssituasjoner – eller for den som skal presentere et budskap foran en forsamling. Et matnyttig og konkret foredrag som fenger og som virker.

Service som stammekultur

Foredraget gir bevissthet og kompetanse om hvordan vi virker på hverandre, og om hvordan yte service både internt og eksternt. Foredraget passer for de fleste næringer, om det er ledere eller ansatte i operativ service, eller hos dem som har arbeidsdagen på kontor. For Cecilie er service undervurdert som begrep ­– for hva enn vi gjør, ønsker vi oftest å selge inn vårt budskap, eller å hjelpe kunder og kolleger. Cecilies definisjon på service er: Salg = service = å hjelpe kunde/kollega.

Presentasjonsteknikk i teori og praksis

Hvordan nå enda bedre frem til kunder og kolleger? Bli mer bevisst din presentasjonsform – rundt møtebordet og foran en forsamling: Gjennom konkrete tips får deltakerne større trygghet og økt troverdighet når et budskap legges frem. Kurset gir innsikt i hvordan andre opplever den enkeltes kommunikasjon, og du vil få gode råd om hvordan du kan beherske ulike situasjoner når du har ordet. Kurset skreddersys til hver gruppe, og tilbys som et- og to-dagers-kurs, inkludert videofilming om ønskelig.

Kurs med Cecilie Thunem-Saanum

Tidsstyring og prioritering

Dette kurset gir deg de fremste teknikkene til hvordan du skaper struktur som gir resultater for deg i ditt daglige arbeid. • Hvordan prioritere det viktige når alt haster • Bli trygg på at du tar de riktige beslutningene i tide • Få bedre tid til det du er god på Tidsstyring er en undervurdert kunst som letter på arbeidspresset og gir deg rom til å prioritere det som er viktig for deg.

Presentasjonsteknikk i teori og praksis

Hvordan nå enda bedre frem til kunder og kolleger? Bli mer bevisst din presentasjonsform – rundt møtebordet og foran en forsamling: Gjennom konkrete tips får deltakerne større trygghet og økt troverdighet når et budskap legges frem. Kurset gir innsikt i hvordan andre opplever den enkeltes kommunikasjon, og du vil få gode råd om hvordan du kan beherske ulike situasjoner når du har ordet. Kurset skreddersys til hver gruppe, og tilbys som et- og to-dagers-kurs, inkludert videofilming om ønskelig.

Møtekultur og møteledelse / Digital møtekultur og møteledelse

Hvordan skape en god og effektiv møtekultur gjennom god møteledelse og struktur? Du vil få konkrete verktøy og tips for hvordan være tydelig og mer effektiv i møter. Teknikkene vil også bidra til at du oppnår større gjennomslagskraft i møter, og i samspill med andre: -Suksesskriteriene for gode møter -Sjargong og språkbruk internt og eksternt -Hvordan håndtere spørsmål, kommentarer og innvendinger. -Kroppsspråk og presentasjonsteknikk i møtesammenheng -Oppbyggingen av møter og agenda

Talerlisten mener

Cecilie er en erfaren og allsidig foredragsholder. Med ro, tydelighet og varme snakker hun om tidsstyring, personlig kommunikasjon og stressmestring på en utmerket måte. Håndterer både store og små forsamlinger med samme profesjonalitet.

Cecilie Thunem-Saanum har 9 vurderinger

Monica Salater

15. januar 2021

Bærum kommune/Plan, miljø og kultur

6

Cecilie oppleves som profesjonell og svært dreven på sine ting. Hun er energisk og opptatt av å gjøre kunden fornøyd, noe hun i stor grad lykkes med. Hun gir mange praktiske verktøy, tips og råd og henviser til forskning. Foredraget ga stor nytteverdi for våre ansatte.

Nicholas Lundberg

11. februar 2019

Wacker Chemicals Norway AS

6

Vi var en gruppe på 9 personer fra den lokale ledelsen til smelteverket på Kyrksæterøra. Vi er ferd med å bygge verdens største smelteovn av sitt slag, og er således inne i en travel periode. Cecilie hadde tilpasset to foredrag til vår situasjon, og hun presenterer flere gode verktøy og teknikker som vi kommer å implementere. Cecilie byr på seg selv, og fremstår som faglig dyktig. Vi gir Cecilie våre varmeste anbefalinger.

Tommy Sandø

2. oktober 2017

Lederne avd. 092 Stranda og sykkylven

6

Vi i Lederne avd. 092 Stranda og Sykkylven hadde booket inn Cecilie til foredrag om effektivitet, tidsstyring og stress i fantastiske omgivelser en fredagskveld. 1016 meter over havet på Roalds paviljongen tok Cecilie forsamlingen med storm, for en dame og for et engasjement. Tror vi alle lærte en del og fikk noen gode tips til arbeidsdagen. Dette frister til gjentakelse.

Leif Martin Salvesen

30. oktober 2016

NAV Kontaktsenter

6

Cecilie er en av de beste foredragsholderne jeg har møtt. Dyktig formidler og gir oss noe vi kan bruke. Hadde en hel kursdag for mine veiledere i NAV i fjor, og fortsatt huskes flere av hennes teknikker. Det imponerte oss også hvor godt forberedt hun var. Slikt legges merke til!

Lise Malin Engemyr Songe

27. oktober 2016

UIA fagdag psykisk helse

6

Var på foredrag på UiA om tid til alt. Mange gode verktøy som er enkle å bruke i praksis fikk vi. Går gjerne på foredrag igjen for hun fortalte lett, levende og var så engasjerende så hun på en god måte når de fleste mennesketyper.

Ingunn Strand

27. oktober 2016

Nordic Light Events

6

Cecilie er en utrolig dyktig og profesjonell formidler som gir av seg selv til alle som deltar. Kan anbefale hennes kurs eller foredrag på det varmeste.

Kristin Over-Rein

27. oktober 2016

Arbeids- og velferdsdirektoratet

6

Jeg hørte Cecilie på et arrangement i regi av Kvinner@NAV IT. Cecilie er ærlig, ekte, har stor utstråling og gir praktiske tips.

Arvd Brekke

27. oktober 2016

Privat

6

Hun er saklig, Hun bevarer roen. Hun er overraskende treffsikker når det gjelder det emne hun foredrar i. Dessuten har hun en god erfaring nå rdet gjelder menneskekunnskap og hva som skal til for å få fram gode ledere. Lytt til henne, hun har mye å bidra med.

Grete Brekke Klingberg

26. oktober 2016

Attaché Kommunikasjon

6

Dette foredraget ble starten på en bevisstgjøringsprosess hos meg som har vært svært nyttig og et viktig bidrag til økt livskvalitet. Formidlingsevnen og genuiniteten, kombinert med den gode og varme utstrålingen til Cecilie, bidrar til at det er lett å føle seg vel og inkludert på hennes kurs/foredrag. Det er ingen tvil om at dette er topp-score fra meg.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2022 © Talerlisten AS