Cecilie Thunem-Saanum

Snakker om tidsstyring, service, pres.teknikk

NOK 30.000,- per time

Send forespørsel

Om Cecilie Thunem-Saanum

Cecilie Thunem-Saanum er en av Norges ledende foredragsholdere innen kommunikasjon og tidsbruk, med temaer som tidsstyring, kundeservice, salg, selvledelse og presentasjonsteknikk. Alle seanser gjennomføres med en løs tone, stram regi og klare mål. Hun har en klar visjon: «Gjør mer av det du tror på. Tro mer på det du gjør.» Cecilie er opptatt av at ethvert foredrag hun leverer gir konkrete tips og praktisk nytteverdi. Cecilie ble tildelt «Årets Hederspris 2015» (Confex) for sitt arbeid som en engasjerende formidler, og hun får alltid svært gode tilbakemeldinger for sine kurs og foredrag. Honorar varierer noe avhengig av oppdragets omfang og varighet.

Foredrag

Fra negativt stress til positiv travelhet

Dette foredraget gir deg verktøyene for å planlegge og prioritere riktig i en hektisk hverdag. Cecilie gir deg den hjelpen du trenger til å ta tilbake kontrollen over egen tid. Få nyttige tips og praktiske verktøy for å få bedre tid i hverdagen ved å planlegge og prioritere riktig i en travel fase. Hvordan komme gjennom dagens viktigste gjøremål når «alle» vil ha en bit av deg? Her får deltakerne enkle tidsstyrings-teknikker som virker, og som kan tas i bruk umiddelbart.

Tid til alt

Hvordan prioritere og kommunisere når "alt" er like viktig? I dette foredraget får deltakerne konkrete tips for en mer effektiv hverdag, samt teknikker for grensesetting og håndtering av avbrytelser. Velkommen til en seanse med Cecilie: Hun gir deg verktøyene du trenger for å planlegge og prioritere riktig i en hektisk hverdag, slik at du kan ta tilbake kontrollen over egen tid. Seansen kan kjøres som en times foredrag, eller som et dagskurs for en mindre gruppe.

Kommunikasjon som virker

Et foredrag om det å bli sett, hørt og forstått med treffsikker kommunikasjon. Cecilie deler konkrete tips til hvordan effektiv og presis kommunikasjon påvirker situasjoner i jobbsammenheng, og i hverdagen ellers. Nyttige råd for hverdagssnakk, så vel som i faglige diskusjoner, møteledelse, salgssituasjoner – eller for den som skal presentere et budskap foran en forsamling. Et matnyttig og konkret foredrag som fenger og som virker.

Service som stammekultur

Foredraget gir bevissthet og kompetanse om hvordan vi virker på hverandre, og om hvordan yte service både internt og eksternt. Foredraget passer for de fleste næringer, om det er ledere eller ansatte i operativ service, eller hos dem som har arbeidsdagen på kontor. For Cecilie er service undervurdert som begrep ­– for hva enn vi gjør, ønsker vi oftest å selge inn vårt budskap, eller å hjelpe kunder og kolleger. Cecilies definisjon på service er: Salg = service = å hjelpe kunde/kollega.

Presentasjonsteknikk i teori og praksis

Hvordan nå enda bedre frem til kunder og kolleger? Bli mer bevisst din presentasjonsform – rundt møtebordet og foran en forsamling: Gjennom konkrete tips får deltakerne større trygghet og økt troverdighet når et budskap legges frem. Kurset gir innsikt i hvordan andre opplever den enkeltes kommunikasjon, og du vil få gode råd om hvordan du kan beherske ulike situasjoner når du har ordet. Kurset skreddersys til hver gruppe, og tilbys som et- og to-dagers-kurs, inkludert videofilming om ønskelig.

Talerlisten mener

Cecilie er en erfaren og allsidig foredragsholder. Med ro, tydelighet og varme snakker hun om tidsstyring, personlig kommunikasjon og stressmestring på en utmerket måte. Håndterer både store og små forsamlinger med samme profesjonalitet.

2018 © Talerlisten AS