Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Cecilie Ystenes

Mentaltrener/Ledertrener

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Cecilie Ystenes

Cecilie er en erfaren, engasjerende og fremoverlent foredragsholder, som holder foredrag om mentaltrening, anvendt psykologi, ledelse og teamwork! I Cecilie får du en faglig sterk foredragsholder med masse inspirasjon og energi. Etter foredragene vil du sitte igjen med forskingsbaserte verktøy du kan anvende i hverdagen med en gang – uansett arena. Dette kombinert med gode historier gjør at du husker hennes foredrag. Cecilie har erfaring med å jobbe med noen av verdens og Norges største prestasjonskulturer, og vet hva som må til for å få ut sitt eget og andres potensial under store endringer, og press. Cecilie har sin faglige bakgrunn med en Master i Ledelse og organisasjon fra NTNU og en Bachelor i Psykologi fra UIO. Hun er gründer av kompetanseselskapet RAW trening. Hun er forfatter av bestselgeren Mental Styrketrening (Aschehoug, 2015), og vært fast spaltist innen mentaltrening og ledelse i VG Helg, Ledernytt.no og Hegnaronline.no.

Foredrag med Cecilie Ystenes

Mental Styrketrening

Målet med foredraget er at du skal sitte igjen med konkret psykologisk kunnskap og verktøy som du kan benytte deg av i hverdagen for å oppleve større mestring og få mer ut av ditt eget og andres potensial. Ved å sette konkrete forskningsbaserte teknikker i system og trene over tid vil du klare å endre adferd, og oppnå større selvtilit, fokus, stressmestring og motivasjon! Å endre adferd er enklere enn du tror - bare du vet hvordan!

Ledermentalitet

Målet med dette foredraget er å gi deg som leder, enten du er ny eller erfaren, innsikt i effektive strategier, verktøy og råd som vil komme godt med i din karriere og å hjelpe deg med å løse problemer effektivt med kaldt hode. Hvordan du som leder eller arbeidstaker håndterer presset og de høye forventningene fra deg selv og de rundt deg vil si mye om hvem du er som person, og hvorvidt du klarer å mobilisere en ledermentalitet. I dette foredraget lærer Cecilie deg hvordan!

Vinnerlag!

I dette foredraget beskriver Cecilie hva som skaper godt samspill og samstemthet i team og bedrifter. Et team er med andre ord kun et team dersom det oppfører seg slik. Målet med foredraget er at du som lytter skal sitte igjen med kunnskap og inspirasjon til å bygge videre på den gode lagfølelsen i det selskapet eller laget du er en del av.

Ta kontroll på stresset!

Visste du at vi prosesserer 8 ganger mer informasjon idag, enn på 80 tallet? Det gjør oss mer stresset! Cecilie mener at det blir viktigere og viktigere i dagens samfunn å fylle på ”energitanken” oftere, ettersom vi er mer pålogget nå enn vi har vært tidligere. I dette foredraget snakker Cecilie om hva stress er, hvilken innvirkning det har, og hva du konkret kan gjøre for å minimere negativt stress!

Time Management

Mange skulle gjerne ønsket at vi hadde mer enn 24 timer tilgjengelig i døgnet. Det går dessverre ikke, men i dette foredraget lærer Cecilie deg og dine kollegaer konkrete teknikker for hvordan du kan optimalisere tiden din, og bli mer effektiv i hverdagen. Resultatet er mer overskudd, glede og mestring!

Cecilie Ystenes har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS