Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Cecilie Ystenes

Mentaltrener som gir konkrete verktøy

Fra 30.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Cecilie Ystenes

Cecilie er en erfaren, engasjerende og fremoverlent foredragsholder, som holder foredrag om mentaltrening, anvendt psykologi, ledelse og teamwork! I Cecilie får du en faglig sterk foredragsholder med masse inspirasjon og energi. Etter foredragene vil du sitte igjen med forskingsbaserte verktøy du kan anvende i hverdagen med en gang – uansett arena. Dette kombinert med gode historier gjør at du husker hennes foredrag. Cecilie har erfaring med å jobbe med noen av verdens og Norges største prestasjonskulturer, og vet hva som må til for å få ut sitt eget og andres potensial under store endringer, og press. Cecilie har sin faglige bakgrunn med en Master i Ledelse og organisasjon fra NTNU og en Bachelor i Psykologi fra UIO. Hun er gründer av kompetanseselskapet RAW trening. Hun er forfatter av bestselgeren Mental Styrketrening (Aschehoug, 2015), og vært fast spaltist innen mentaltrening og ledelse i VG Helg, Ledernytt.no og Hegnaronline.no. Foto: Hilde Brevig.

Sjekk ut Cecilies nye webinar: Motivasjon og mestring i vår nye hverdag!
Her deler hun råd og verktøy for hvordan du kan styrke motivasjon, fokus, stressmestring og selvtillit i vår nye hverdag! Spørsmål du vil få svar på er:
– Hvordan skape motivasjon fra hjemmekontoret?
– Hvordan ta kontroll på negativt stress og full kalender?
– Hvordan refokusere mellom møter – både på jobb og privat?
– Hvordan bygge selvtillit, når det du skal gjøre er helt nytt,
eller utenfor din kontroll?

Foredrag med Cecilie Ystenes

Mental Styrketrening

Målet med foredraget er at du skal sitte igjen med konkret psykologisk kunnskap og verktøy som du kan benytte deg av i hverdagen for å oppleve større mestring og få mer ut av ditt eget og andres potensial. Ved å sette konkrete forskningsbaserte teknikker i system og trene over tid vil du klare å endre adferd, og oppnå større selvtilit, fokus, stressmestring og motivasjon! Å endre adferd er enklere enn du tror - bare du vet hvordan!

Ledermentalitet

Målet med dette foredraget er å gi deg som leder, enten du er ny eller erfaren, innsikt i effektive strategier, verktøy og råd som vil komme godt med i din karriere og å hjelpe deg med å løse problemer effektivt med kaldt hode. Hvordan du som leder eller arbeidstaker håndterer presset og de høye forventningene fra deg selv og de rundt deg vil si mye om hvem du er som person, og hvorvidt du klarer å mobilisere en ledermentalitet. I dette foredraget lærer Cecilie deg hvordan!

Vinnerlag!

I dette foredraget beskriver Cecilie hva som skaper godt samspill og samstemthet i team og bedrifter. Et team er med andre ord kun et team dersom det oppfører seg slik. Målet med foredraget er at du som lytter skal sitte igjen med kunnskap og inspirasjon til å bygge videre på den gode lagfølelsen i det selskapet eller laget du er en del av.

Ta kontroll på stresset!

Visste du at vi prosesserer 8 ganger mer informasjon idag, enn på 80 tallet? Det gjør oss mer stresset! Cecilie mener at det blir viktigere og viktigere i dagens samfunn å fylle på ”energitanken” oftere, ettersom vi er mer pålogget nå enn vi har vært tidligere. I dette foredraget snakker Cecilie om hva stress er, hvilken innvirkning det har, og hva du konkret kan gjøre for å minimere negativt stress!

Time Management

Mange skulle gjerne ønsket at vi hadde mer enn 24 timer tilgjengelig i døgnet. Det går dessverre ikke, men i dette foredraget lærer Cecilie deg og dine kollegaer konkrete teknikker for hvordan du kan optimalisere tiden din, og bli mer effektiv i hverdagen. Resultatet er mer overskudd, glede og mestring!

Cecilie Ystenes har 4 vurderinger

Fredrik Refsnes

13. desember 2020

Studentsamskipnaden SiO

6

Jeg hatt gleden av å benytte Cecilie som foredragsholder flere ganger, både for konsernledergruppen og for andre team innad i organisasjonen. Tilbakemeldingene har vært svært gode ved alle anledninger, og foredragene kjennetegnes av et tydelig, smittende engasjement og av konkrete verktøy som deltakerne kan ta med seg i sitt arbeid.
Cecilie kombinerer på en utmerket måte å utvikle både team og den enkelte i ett og samme foredrag eller workshop.
Anbefales til alle som vil utvikle seg selv og de rundt seg!

Caroline

10. desember 2020

Nordea Liv

Vi hadde gleden av å ha Cecilie på besøk i slutten av november 2020. Hun holdt da et digitalt motivasjonsforedrag for alle ansatte hvor hun ga konkrete tips og triks til hvordan man kan motivere seg selv, stresse ned og fokusere på hjemmekontor. De ansatte noterte flittig og vi fikk mange gode tilbakemeldinger i etterkant, som bla.: «Dette var virkelig gøy»; «Takk for super inspirasjon!»; «Veldig nyttig og engasjerende!»; «Veldig relevant og inspirerende»; » Takk Cecilie for inspirerende foredrag og påfyll!»; «Takk for gode verktøy og inspirasjon til hverdagen!»

Anbefales!

Barbro Johansen

4. desember 2020

Advokatfirmaet Haavind AS

6

Jeg har hatt gleden av å delta på to foredrag med Cecilie, både live (2019) og digitalt (2020). Begge gangene leverte Cecilie 100%. Hun er på og engasjerer fra førte stund. Hun er godt forberedt, har konkrete tips og treffer målgruppen godt. Jeg opplever henne som veldig inspirerende. Hun utstråler varme og glede.
Anbefales på det sterkeste!

Pia Seeberg

1. desember 2020

Pia Seeberg AS

6

Hadde gleden av å ha Cecilie som foredragsholder på ShapeUp Convention i 2018. Cecilie er profesjonell til fingerspissene, og kommer alltid 100% forberedt. Det merkes at hun er over gjennomsnittet godt kjent med tematikken hun berører, og det føles ut som et berikende dypdykk inn i mental trening-verdenen. Opplevde at hun var rå på å tilpasse innholdet til kundegruppen.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS