Cecilie Ystenes

Mentaltrener som gir konkrete verktøy

Fra 35.000,- per foredrag

Fra 45.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Cecilie Ystenes

Cecilie er en erfaren, engasjerende og fremoverlent foredragsholder, som holder foredrag om mentaltrening, anvendt psykologi, ledelse og teamwork! I Cecilie får du en faglig sterk foredragsholder med masse inspirasjon og energi. Etter foredragene vil du sitte igjen med forskingsbaserte verktøy du kan anvende i hverdagen med en gang – uansett arena. Dette kombinert med gode historier gjør at du husker hennes foredrag. Cecilie har erfaring med å jobbe med noen av verdens og Norges største prestasjonskulturer, og vet hva som må til for å få ut sitt eget og andres potensial under store endringer, og press. Cecilie har sin faglige bakgrunn med en Master i Ledelse og organisasjon fra NTNU og en Bachelor i Psykologi fra UIO. Hun er gründer av konsulentselskapet Raw Performance as. Hun er forfatter av bestselgeren Mental Styrketrening (Aschehoug, 2015), og vært fast spaltist innen mentaltrening og ledelse i VG Helg, Ledernytt.no og Hegnaronline.no. Hun er aktuell med Podkasten GRIT.

Foredrag med Cecilie Ystenes

Stå støtt!

Foredraget bygger på Cecilie sin siste bok med samme navn; Å stå støtt handler om å tåle livet. Som alle ledere, arbeidstakere og arbeidsgivere vet: Det er ikke et spørsmål om du vil oppleve stress og press på jobben, men om når og hvor ofte det vil melde seg. Cecilie Ystenes Myhre byr på gode strategier og verktøy som vil gi deg de mentale ferdighetene du trenger for å løse kritiske situasjoner mer effektivt. Med gode verktøy vil du få bedre selvtillit og mestringsfølelse på jobben, og livet ellers. Ystenes Myhre har lang erfaring som mentaltrener for næringslivstopper, idrettsutøvere og folk innen kultursektoren. Teknikkene hun bruker er med andre ord gjennomprøvet - de fungerer. Og du kan bruke dem resten av livet.

Mental styrketrening - teknikkene du trenger for å trene kroppens viktigste muskel; hodet!

I dette foredraget gir Cecilie Ystenes Myhre deg verktøy, teknikker og konkrete mentale øvelser for hvordan du kan yte bedre i kritiske øyeblikk, håndtere press, mestre endringer og ta gode beslutninger. Ved å sette mentaltreningen i system vil du ta mer kontroll over følelser og tanker, øke selvtilliten din og mestre stress bedre. Foredraget vil hjelpe deg å minimere de forstyrrelsene som ofte står i veien for at du får frem den beste versjonen av deg selv. Mental Styrketrening er foredrag du vil ha nytte av lenge, og en god guide på hvordan du kan trene opp mentale ferdigheter som gjennom forskning viser at vi presterer bedre - og over tid!

Vinnerlag!

I dette foredraget beskriver Cecilie hva som skaper godt samspill og samstemthet i team og bedrifter. Et team er med andre ord kun et team dersom det oppfører seg slik. Målet med foredraget er at du som lytter skal sitte igjen med kunnskap og inspirasjon til å bygge videre på den gode lagfølelsen i det selskapet eller laget du er en del av.

Ta kontroll på stresset!

Visste du at vi prosesserer 8 ganger mer informasjon idag, enn på 80 tallet? Det gjør oss mer stresset! Cecilie mener at det blir viktigere og viktigere i dagens samfunn å fylle på ”energitanken” oftere, ettersom vi er mer pålogget nå enn vi har vært tidligere. I dette foredraget snakker Cecilie om hva stress er, hvilken innvirkning det har, og hva du konkret kan gjøre for å minimere negativt stress!

GRIT

Noen mennesker er ekstremt gode på det de gjør. Hvordan ble de så gode? Hvordan tenker de for å nå målene sine? Hvilke verktøy bruker de i hverdagen for å prestere på topp og hvilke feil har de gjort på veien til suksess som du kan lære av? Dette og mye mer får du svaret på når mentaltrener Cecilie Ystenes Myhre holder foredraget. Cecilie deler erfaringer fra sin jobb med de aller beste, og som presterer på ekstremt høyt nivå innenfor sitt felt. Mennesker som har GRIT.

Cecilie Ystenes har 8 vurderinger

Pernille Rist-Christensen

30. november 2021

NITO Studentene

6

Cecilie holdt et veldig godt foredrag om mental styrketrening for NITO Studentene i november 2021. Hun tilpasset foredraget godt til målgruppen vår, og tilbakemeldingene fra disse var veldig positive. Cecilie er en dyktig og engasjerende foredragsholder som virkelig kan anbefales!

Christina Gabriel

20. mai 2021

Oslo Børs

6

Takk Cecilie for et veldig bra levert foredrag om Vinnerlag!

I dette foredraget beskriver Cecilie hva som skaper godt samarbeid og samspill i team og bedrifter. Hva som skaper tillit i et team, hvordan gir man gode tilbakemeldinger og hva er det viktigste for at et team skal bli best. Dette og mye mer lærer du i foredraget. Hun har lang erfaring innen mental og ledertrening. Faglig tyngde, gitt ut to bøker og i tillegg kommet med sin egen podcast. Vi har fått mange gode forskningsbaserte verktøy som vi kan bruke i hverdagen fremover.

Camilla Guroplass

18. mai 2021

Finanstilsynet

6

Vi hadde gleden av å ha Cecilie som foredragsholder på et felles seminar som ble holdt på Teams for alle våre ansatte. Hun holdt et inspirerende foredrag om mental styrketrening og hvordan ta kontroll over stress i en travel hverdag. Hun ga oss forskingsbaserte verktøy og teknikker som styrker ferdigheter som fokus, motivasjon, selvtillit og stressmestring man kan anvende både i jobbsammenheng og privat. Cecilie er en engasjerende og dyktig foredragsholder som anbefales!

Anna V. Ragner

6. april 2021

Storebrand Livsforsikring AS

6

Kan anbefale Cecilies inspirerende foredrag om ‘Vinnerlag’ der hun gir konkrete verktøy på både individ og teamnivå. Et foredrag med elementer vi kjenner oss igjen i og som Cecilie på en herlig måte minner oss om viktigheten av.

Fredrik Refsnes

13. desember 2020

Studentsamskipnaden SiO

6

Jeg hatt gleden av å benytte Cecilie som foredragsholder flere ganger, både for konsernledergruppen og for andre team innad i organisasjonen. Tilbakemeldingene har vært svært gode ved alle anledninger, og foredragene kjennetegnes av et tydelig, smittende engasjement og av konkrete verktøy som deltakerne kan ta med seg i sitt arbeid.
Cecilie kombinerer på en utmerket måte å utvikle både team og den enkelte i ett og samme foredrag eller workshop.
Anbefales til alle som vil utvikle seg selv og de rundt seg!

Caroline

10. desember 2020

Nordea Liv

Vi hadde gleden av å ha Cecilie på besøk i slutten av november 2020. Hun holdt da et digitalt motivasjonsforedrag for alle ansatte hvor hun ga konkrete tips og triks til hvordan man kan motivere seg selv, stresse ned og fokusere på hjemmekontor. De ansatte noterte flittig og vi fikk mange gode tilbakemeldinger i etterkant, som bla.: «Dette var virkelig gøy»; «Takk for super inspirasjon!»; «Veldig nyttig og engasjerende!»; «Veldig relevant og inspirerende»; » Takk Cecilie for inspirerende foredrag og påfyll!»; «Takk for gode verktøy og inspirasjon til hverdagen!»

Anbefales!

Barbro Johansen

4. desember 2020

Advokatfirmaet Haavind AS

6

Jeg har hatt gleden av å delta på to foredrag med Cecilie, både live (2019) og digitalt (2020). Begge gangene leverte Cecilie 100%. Hun er på og engasjerer fra førte stund. Hun er godt forberedt, har konkrete tips og treffer målgruppen godt. Jeg opplever henne som veldig inspirerende. Hun utstråler varme og glede.
Anbefales på det sterkeste!

Pia Seeberg

1. desember 2020

Pia Seeberg AS

6

Hadde gleden av å ha Cecilie som foredragsholder på ShapeUp Convention i 2018. Cecilie er profesjonell til fingerspissene, og kommer alltid 100% forberedt. Det merkes at hun er over gjennomsnittet godt kjent med tematikken hun berører, og det føles ut som et berikende dypdykk inn i mental trening-verdenen. Opplevde at hun var rå på å tilpasse innholdet til kundegruppen.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS