Christian Eek-Jensen

Storytelling, retorikk og presentasjonsteknikk

Fra kr 35.000,-

For 45 min. oppdrag nær talers hjemsted. Reise, evt. overnatting og mva kommer i tillegg.
Send forespørsel Bli kontaktet

Om Christian Eek-Jensen

Erfaren og ettertraktet kursleder, coach og foredragsholder innen retorikk og prestasjonsteknikk som lærer deg hvordan du kan bli på ditt beste foran en forsamling. Christian brenner for god formidling, og er opptatt av å dele konkrete tips og verktøy som hjelper deg til å nå frem med ditt budskap. Book et foredrag med Christian, og lær hvordan du kan møte opp på ditt aller beste, litt oftere. Et foredrag med Christian Eek-Jensen gir deg: Konkrete verktøy for hvordan du kan bli en bedre formidler, teknikker for hvordan du kan bli en mer effektiv og selvsikker formidler og økt bevissthet rundt effekten du har på andre. Christian har alltid vært opptatt av kommunikasjon og gikk sitt første kurs i presentasjonsteknikk som 15-åring. Som 16-åring solgte han oppslagsverk på Karl Johans gate, og da han var ferdig med gymnaset i 1995 begynte han som selger innen finans. Fra da og frem til i dag har overbevisende kommunikasjon vært sentralt i alt han har foretatt seg, og han har tilegnet seg bred erfaring innen salg og markedsføring. Både som selger, kursleder, instruktør og konsulent innen salgstrening, leder- og organisasjonsutvikling. Christian er opptatt av å bli godt kjent med publikum i forkant av sine kurs og foredrag, og bruker mye tid på forberedelser til sine oppdrag. I tillegg er han god på å skape kontakt med publikum og tilpasser innholdet underveis etter deres respons. Dette gjør at ingen foredrag blir nøyaktig like, og du får et inspirerende foredrag som passer akkurat din bedrift.

Kursholder
Fagekspert
Inspirator
Hjemsted
Oslo
Foredrag på engelsk
Ja

Foredrag med Christian Eek-Jensen

Effekten du har på andre

Noen mennesker kan lyse opp et helt rom når de kommer inn døra; og noen har den samme effekten når de går ut av rommet. Lar du omgivelsene påvirke hvordan du har det, eller påvirker du omgivelsene og menneskene rundt de deg? Du bestemmer selv hvem du er i møte med kollegaer, familie og venner. I dette foredraget får du konkrete øvelser, innspill og inspirasjon som gjør det enklere å møte opp som den beste utgaven av deg selv – litt oftere.

Hold bedre presentasjoner!

I dag er konkurransen om vår tid og oppmerksomhet større enn noen gang. Hvis du vil ha større gjennomslagskraft og holde presentasjoner som gjør at folk følger med, er dette midt i blinken. Trygg og tydelig kan gjennomføres som et foredrag, eller hel- eller halvdagskurs, hvor deltakerne får effektive verktøy og metoder, samt en mengde tips og gode råd for hvordan man kan bli en fantastisk formidler. Dette er kurset for deg med høy kompetanse innenfor et fagområde, men som er usikre på hvordan du best kan formidle din kunnskap. Det er også for deg som trenger hjelp til å forenkle komplekse temaer slik at de blir forståelige for målgruppen. På kurs vil du få mulighet til å holde flere korte presentasjoner, og få personlige tilbakemeldinger og veiledning fra Christian. Målet er at du skal lykkes med dine små og store formidlingsoppgaver.

Presenter som en proff med PowerPoint

Her får du metoder og grep som vil gjøre at du kan holde mye bedre presentasjoner med PowerPoint enn de aller, aller fleste du blir sammenlignet med. Dette er ikke et foredrag/ kurs i hvordan du bruker programmet PowerPoint, men en innføring i hvordan du i større grad kan fange – og holde på – tilhørerens oppmerksomhet når du presenterer. I løpet av kurset vil du blant annet lære: Forskjellen på et dokument og en presentasjon. Hva nyere hjerneforskning sier om effektiv presentasjonsteknikk. Enkle designprinsipper som vil hjelpe deg til å ta bedre valg når du lager presentasjoner. Konkrete og effektive presentasjonstekniske tips når du bruker PowerPoint.

Storytelling

Det har aldri vært enklere å dele ditt budskap med verden enn det er i dag. Og fordi det aldri har vært enklere å nå ut, har det aldri vært vanskeligere å nå frem. For du konkurrerer med ekstremt mange om oppmerksomheten. Storytelling handler om å fange oppmerksomheten når du tar ordet. Du får verktøy og trening som hjelper deg til å bruke dine egne – og bedriftens – historier som en naturlig del av dine presentasjoner. Kurset tar blant annet for seg: Elementene som må med for å skape en god historie. Åtte konkrete grep for å fange oppmerksomheten. Hvordan du skaper en pangstart på dine presentasjoner. Hvordan du finner historier du kan bruke. Kunsten å fatte seg i korthet. Det viktige kroppsspråket.

Kurs med Christian Eek-Jensen

Engasjerende møter og presentasjoner på nett

Har du noen gang opplevd at det blir stille når du stiller spørsmål i et nettmøte? At ingen svarer? Sånn er det ikke når du samler folk i et møterom, så hvorfor blir det sånn når vi samles på skjerm? Hva er det egentlig som skjer? Hvordan får du folk til å engasjere seg? I dette kurset får du konkrete grep du kan bruke for å få folk til å engasjere seg og følge med når du leder møter, eller holder presentasjoner på nett. Små grep som gjør stor forskjell. Dette er ikke en teknisk innføring i bruk av digitale verktøy. Om du bruker Teams, Webex, Zoom, Skype, Whereby, eller et helt annet programspiller ingen rolle. Det handler om hvordan vi forbereder oss, hvordan vi leder møter, hvordan vi engasjerer og involverer deltakerne underveis, og hvordan vi kommuniserer på et effektivt vis når vi møtes på skjerm. Innholdet presenteres på et morsomt og lett tilgjengelig vis, og vi involverer og utfordrer deltagerne underveis.

Talerlisten mener

Christian Eek-Jensen er et godt valg hvis temaet er kommunikasjon, presentasjonsteknikk og overbevisning. Han har en behagelig og energisk stil, og møter alltid godt forberedt. Et foredrag eller et kurs med Christian Eek-Jensen er garantert ikke kjedelig, og deltakerne vil sitte igjen med både inspirasjon og mange gode verktøy.

2023 © Talerlisten AS