Christina Kjær Seime

Christina Kjær Seime

Coach innen Smidig og Lean

Fra 10.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Christina Kjær Seime

Christina jobber som coach innen Smidig (Agile) og Lean i konsulentselskapet Miles AS. Hun er utdannet sivilingeniør i Kommunikasjonsteknologi fra NTNU i 2004 og har siden det jobbet som utvikler, teamleder, prosjektleder og coach. Christina er lidenskapelig opptatt av å jobbe smart og å ha det bra på jobb. Hun holder foredrag om Smidig og Lean – gjerne med fokus på kultur, tillit og ledelse, motivasjon på jobb og hvordan man bygger gode team.

Foredrag

Motivasjon - er det så viktig da?

Motivasjon er alfa og omega når det kommer til å ha det bra på jobb. Denne lyntalen tar for seg hvorfor motivasjon er så viktig og gi deg noen konkrete tips til hvordan DU kan motivere menneskene rundt deg og bidra til en bedre jobbhverdag. JavaZone 2015: https://vimeo.com/138852157 Smidigkonferansen 2015: https://vimeo.com/145011494

Trenger vi egentlig prosjektledere?

Det er bred enighet i Smidigmiljøet om at vi må slutte med IT-prosjekter. Det å organisere arbeidet i prosjekter gir ikke mening for utvikling av software. Ok, så vi er enige om at vi vil slutte med prosjekter, men hva da med prosjektlederen? Er det ikke lenger bruk for prosjektledere i en moderne IT-organisasjon? Booster 2016: https://vimeo.com/album/4049260/video/165152594 Smidigkonferansen 2016: https://vimeo.com/189702447

Smidig kultur

De fleste i IT-bransjen sier at de jobber Smidig. - Men hva betyr det å jobbe Smidig? I dette foredraget vil du lære om Smidige verdier og hva det vil si å jobbe i henhold til et Smidig tankesett. Du vil høre om hvilke egenskaper ved en bedriftskultur som ligger til grunn for å kunne jobbe Smidig. Du vil få svar på om man kan begynne å jobbe Smidig i alle organisasjoner eller om det er visse forutsetninger som må være på plass.

Christina Kjær Seime har 1 vurdering

Geir Amsjø

24. februar 2017

Lean Venture

4

Nøler ikke med å anbefale Christina som foredragsholder. Hun har solid erfaring og et stort engasjement rundt smidige metoder og Lean. Som formidler er hun veldig troverdig og engasjerende.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS