Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Christine Calvert

Norges eneste tekstdoktor

Fra 29.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Christine Calvert

Christine Calvert er Norges eneste tekstdoktor. Hennes energi (og gullsko!) på scenen er velkjent, og hun får uten unntak gode tilbakemeldinger hos Talerlisten. Hun leverer skreddersydde foredrag og kurs, noe som både gir inspirasjon og nyttige verktøy. Christine har jobbet med skriving og kommunikasjon i 30 år – som tekstforfatter, global webredaktør, kursholder og høyskolelektor. Hun har blitt kåret til “Årets kursholder” av Confex og har fått høyest skår av samtlige foredragsholdere på flere konferanser, bl.a. Best i Tekst i 2019. Tekstdoktoren elsker godt språk og sitter i juryen på NTBs språkpris. Hun har skrevet bøkene Skriv så det selger og Skriv for nettet – kort og godt. Arrangører forteller oss at Christine er meget behagelig, lyttende og fleksibel å jobbe med. Hun er tidlig ute med å levere presentasjoner og møter opp i god tid. Hun er også generøs med å dele PDF-er i etterkant. Christine er ofte fullbooket. Kontakt oss tidlig hvis du vil se gullskoene på scenen din!

Foredrag med Christine Calvert

Bli en bedre tekstforfatter på 40 minutter

Elsker du å skrive? Hater du å skrive? I dette foredraget snakker Tekstdoktor Christine Calvert om skriveprosessen og hvordan du kan skrive (og få) bedre tekster. Du får en rekke praktiske tips du kan bruke med én gang.

Kommunikasjon som rocker

Hvorfor kommuniserer du lett og greit med noen, mens med andre stopper det meste opp? Å bli en profesjonell kommunikatør handler om å frembringe resultater som er til det beste for alle, enten du snakker med én person eller teamet ditt.

Skriv så det selger!

Vil du overbevise med tekstene dine? Dette foredraget gir deg en mengde praktiske tips du kan ta i bruk med én gang for å skrive tekster som treffer. På en enkel og engasjerende måte finner du ut hvilke teknikker og verktøy du kan bruke.

Hva skaper et førsteinntrykk?

Vet du hva som er den ærligste delen av kroppen? Hvordan lukt kan gi mer etiske avgjørelser? Hvordan vi evaluerer håndtrykk? I dette foredraget vil du lære hvordan vi blir påvirket og hva du kan gjøre for å gi et best mulig førsteinntrykk. Foredraget blir tilpasset til bransje og publikum.

Klarspråk - skriv godt, bli forstått

Skriver bedriften din uklart? I beste fall blir du misforstått, og i verste fall kan det være et demokratisk problem. I dette foredraget får du tips og eksempler som gjør at du forstår hva som skal til for å bruke et klarere og tydeligere språk. Foredraget blir tilpasset til bransje og publikum. Jeg har holdt det aller mest for helsevesenet, men også for komplekse fagmiljøer som ønsker å formidle budskapet til et bredere publikum.

Christine Calvert har 30 vurderinger

Per Kristian (Pelle) Knudsen

4. mars 2019

Synsinformasjon

6

Vi har benyttet Christine i forbindelse med vår kommunikasjonskveld for optometristudenter ved USN campus Kongsberg. Både ‘Kommunikasjon som rocker’ og ‘Hjælp! Hvordan påvirker jeg førsteinntrykket?’ fungerte utmerket! Studentene var kjempefornøyde. I tillegg har jeg gått på skrivekurs med den gode tekstdoktoren, noe som har endret måten undertegnede skriver på.

Marianne Holt Holgersen

4. mars 2019

KLP

6

Vi har brukt Christine Calvert ved flere anledninger i KLP. Hun formidler på en fantastisk inspirerende og engasjerende måte, og gjør alltid veldig grundige forberedelser. Liker spesielt godt at hun henter eksempler fra vår egen webside, tekster og bildevalg, og gir konkrete tips til forbedringer. Rådene hennes er matnyttige og lette å ta i bruk. Anbefaler henne på det sterkeste!

Johanne Mosti Borøy

4. mars 2019

Jobbnorge

6

Vi i Jobbnorge har vært så heldig å samarbeide med Christine over lengre tid. Hun har holdt flere fantastiske foredrag for oss og våre kunder. Hun er faglig dyktig og formidler kunnskap med entusiasme og en god dose humor. Hun gir deg inspirasjon og konkrete tips som du kan benytte i hverdagen. Jeg har lært utrolig mye av Christine og er definitivt blitt flinkere å skrive så det selger. Christine er virkelig en fantastisk foredragsholder som brenner for faget sitt. Anbefales på det sterkeste!

Unni-Lovise Godager Berge

3. mars 2019

Codan Forsikring

6

Da vi skulle sette sammen et program for lederne i Codan Forsikring, basert på innholdet og output vi så for oss for samlingen, var valget på ekstern foredragsholder soleklart – jeg måtte invitere Christine, etter å selv ha blitt inspirert på en mediekonferanse for et par år tilbake. Christine oser av positiv energi og snakker om kroppspråk og møtekultur på en engasjerende og morsom måte, som gjør at du tenker litt ekstra på din egen og andres adferd i lang tid og kanskje alltid, etter å ha hørt henne snakke. Hun baserer sine refleksjoner på dyp innsikt og forskning og har mange gode poeng i forhold til hvordan vi forholder oss i forskjellige situasjoner og gir tips og råd til hvordan vi med enkle grep kan gjøre små endringer, som har stor verdi både for både oss selv og omgivelsene. Jeg anbefaler henne på det sterkeste!

Ståle Tvete Vollan

23. mars 2018

Nasjonal kompetansetjeneste for sjeldne diagnoser

6

Vi hadde en helt utrolig inspirerende, tankevekkende og nyttig dag med Christine Calvert i mars 2018. Opp mot 90 av våre fagpersoner, helsepersonell og kommunikasjonsfolk var samlet for å lære om formidling, god kommunikasjon og omdømmebygging. Det var veldig grundig forarbeid på dette, derfor kunne vi motta tilbakemeldinger direkte i plenum på ting vi hadde publisert og laget, som vi kunne forbedre med enkle grep. Her skårer Calvert skyhøyt på vår interne evaluering! Vi fikk også anledning til å ha workshops og gruppearbeid, og her fikk vi jobbet enda tettere på den enkelte fagperson sine tekster og kommunikasjonsutfordringer. Vi ble godt tatt vare på, og alt med et glimt i øyet. Flott jobba – dette har satt varige spor i vår organisasjon!

Pia Henriksen

15. januar 2018

Mediaforum

5

Vi benyttet Christine Calvert som foredragsholder på Mediaforum 2017, et årlig arrangement for mediehus, mediebyråer, reklamebyråer og annonsører. Christine fikk en score på 5 av 6 mulige, som var blant de høyeste. Det kom også muntlige og skriftlige tilbakemeldinger fra deltakerne på at foredraget hennes leverte innholdsmessig godt og at deltakerne fant det relevant.

Bodil Sandøy Tveitan

5. desember 2017

USUS / Norwegian Digital Travel Conference

6

Vi benyttet Christine på konferansen Norwegian Digital Travel Conference i sept 2017 og Christine var en fryd å samarbeide med og deltakerne elsket henne! Hun bidro med et 3-timers dybdespor kalt «Kommunikasjon som rocker – og gir klingende mynt i kassa» og i tøff konkurranse med flere gode foredragsholdere scoret hun best av alle med en score på hele 6,7 av 7. For oss som arrangør var hun lett og trivelig å kommunisere med, ryddig og tidlig ute med å levere materiell/presentasjon.

Lena Rølles

26. september 2017

MTG TV A/S

6

Vi benyttet Christine Calvert i en workshop en halv dag for våre kanalverter. Christine er inspirerende og kunnskapsrik. Hun hadde tydelig forberedt seg godt, og leverte en workshop som var tilpasset oss og det vi jobber med. Dessuten sørget hun for en avslappet stemning, som gjorde det enkelt for deltagerene å delta og bidra underveis.

Dorte Birch

19. september 2017

Informasjonskontoret for folkehøgskolen

6

Jeg har hørt Christine Calvert i flere omganger, nå sist i forbindelse med folkehøgskolenes informasjonskonferanse. Hun er alltid svært engasjerende og gjør også et grundig forarbeid. Deltakerne på vår konferanse opplever henne som både nyttig og underholdende, hvilket er grunnen til at vi har invitert henne som foredragsholder flere ganger.

Trond Støfring

11. september 2017

Byte AS

6

Byte har samarbeidet med Christine Calvert i en årrekke. Hun er i en egen liga hva gjelder kunnskap så vel som hennes suverene formidlingskraft. Christine har også holdt foredrag på Big Byte Breakfast som er arrangert to ganger på Latter med totalt 1200 gjester. Begge gangene rangerte gjestene Christine Calvert som beste foredragsholder.

Tom Holen

11. september 2017

Jobbnorge

6

Energisk, inspirerende og engasjerende foredragsholder. Christine stråler energi og deler kunnskap på en utmerket måte.

Maria Ludvigsen

2. august 2017

Tekstforfatter / journalist, var på kurs i regi av Content Marketing Norge

6

Jeg var så heldig at jeg fikk en hel dag med Christine under Content Marketing-sertifiseringen jeg deltok på. Aldri har jeg følt meg så inspirert og motivert, jeg elsket hvert eneste minutt. For en fantastisk dame! Jeg håper jeg får muligheten til å lære mer av Christine Calvert, hennes kunnskap og innsikt er enestående. Alle burde booke Tekstdoktoren en eller flere ganger – du kommer ikke til å angre. Det kan jeg garantere. Jeg tipper at 10 av 10 som får møte Christine og lære av henne, skulle ønske hun var både bestevenn, mentor, kollega og fast sparringspartner.

Elisabeth Velle Andersen

29. juni 2017

Velle Film

6

Christine Calvert holdt foredrag på filmskolen jeg gikk på, og er en skikkelig energibombe av inspirasjon! Hun har virkelig tenkt igjennom hva som er viktig, og ikke, og hvordan det lønner seg å presentere noe! Hun er også en dyktig sanger!

Kristina Dahlberg

6. mars 2017

DNV GL

6

Vi benyttet Christine Calvert til et kveldsarrangement som konferansier for studenter på NTNU. Vi hadde hatt et lengre dagseminar, og Christine var det friske pustet som kom inn på scenen og ledet oss gjennom en flott kveld. Christine klarte å «bygge broen» fra dag til kveldsarrangementet, noe som gjorde at alle deltakerne fikk en utrolig bra opplevelse. Christine er proff, vant til å jobbe med studenter, har en smittende humor og klarer å få alle med seg. En av studentene utbrøt at han ble med neste gang dersom Christine ble med! Bedre kan det vel ikke sies?! Vi hadde et studentjazzband på scenen og fikk også deilig musikalsk innslag av Christine. Hun har et stort repertoar som konferansier, og kan absolutt anbefales på det varmeste.

Marit Asheim

21. oktober 2016

Folkehøgskolene

6

Inspirerende foredrag med mye engasjement! Christine er flink til å komme med konkrete råd som gjelder for dine nettsider/tekster, og har skreddersydd foredraget med eksempler vi kjenner igjen fra eget arbeid. Det gjør det enkelt å gå hjem og gjøre små endringer på egne tekster, og samtidig føle at du har fått et løft. Anbefales!

Eirik Berge

21. oktober 2016

Possibility AS

6

Christine holdt et glimrende foredrag når vi arrangerte Digitaldagen i Bergen. Full av energi og samtidig veldig klar og tydelig i kommunikasjonen slik at tilhørerne fikk med seg en rekke smarte tips. Vi kommer definitivt til å booke Christine flere ganger.

Rita H. Mamelund

7. oktober 2016

Gramo

6

Christine Calvert er en faglig dyktig og engasjerende foredragsholder! Mange konkrete råd og tips og en stor dose inspirasjon gjorde at vi fikk stor praktisk nytte av kurset. Klar og underholdende tale om skriftlig språk!

Thomas Hovde

3. oktober 2016

Schibsted Norge Abonnementsmedia

6

Entusiastisk, morsomt og inspirerende. Veldig lærerikt og relevant med eksempler og ris og ros til egen virksomhet! Anbefales.

Liv Hilde Hansen

2. oktober 2016

YS

6

Inspirerende og lærerikt kurs om enklere og bedre språk! Anbefaler Calvert! Engasjert og dyktig!

Manfred Bjørlin

30. september 2016

Bring Dialog Norge AS

6

Fantastisk engasjerende! Var med på en workshop, som var enkel og lettfattelig, men likevel viktig og nyttig. Christine kommer med enkle og smarte tips man kan ta med seg og få bruk for med det samme. Alt lagt frem med en solid dose humor, og et fantastisk humør. Christine er alltid sprudlende og full av energi, og definitivt engasjerende. Anbefales!

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS