Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Dagfinn Bergsager

Pedagog og IT-leder

Fra 7.500,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Dagfinn Bergsager

Dagfinn Bergsager tilbyr tilpassede foredrag innen teknologi og teamarbeid med spesialområder innen sikkerhet og personvern. Med et stort engasjement og humor garanterer Bergsager å få alle både til å følge med og le under sine presentasjoner. Det blir aldri et kjedelig foredrag når Dagfinn står på scenen! Ta kontakt, så kan vi se hvordan vi kan legge opp en presentasjon.

Foredrag med Dagfinn Bergsager

Slik ble vi GDPR-ready

På universitetet i Oslo hadde vi implementert alle krav i GDPR lenge før loven tredde i kraft. UiO fikk 2.plass i Datatilsynets konkurranse "Best på innebygd personvern". På grunn av den høye graden av sikkerhet og godt personvern i alle ledd, er UiO en av de få aktørene i Norge som lager mobilapper som brukes på Norske sykehus og studier som involverer pasienter. Dette er også et kurs i Utvikling med innebygd personvern!

Ikke velg SCRUM eller Kanban!

Du må lage din egen metodikk! Dersom du skal bygge opp team til å jobbe sammen metodisk, må teamet selv få være med å lage reglene for hvordan de skal jobbe. Etablerte metodikker kan brukes som utgangpunkt, men de vil ikke fungere dersom ikke teamet selv er istand til å tilpasse metoden fortløpende. Dette foredraget lærer opp team til å ta var på seg selv om sin metodikk!

BigData - Hvor er dere?

Nye begreper kommer stadig til, og første gang jeg skulle holde foredrag om BigData måtte jeg gjøre grundig research. Det er ikke alltid like lett å finne ting selv om de er store; og i jakten på BigData gjorde jeg en rekke erfaringer som jeg fremstiller på en morsom og lettforståelig måte i dette foredraget.

Universell utforming

Dette foredrag gir en introduksjon til kravene i WCAG 2.1 og viser i praksis hvordan dere kan overholde kravene til universell utforming og bygge det inn som en del av utviklingsprosessen.

Slik fikk vi apper og ipads inn på Norske sykehus

De siste årene har UiO fått bruke på iPads og mobilapper til klinisk bruk på norske sykehus. Hvordan klarte UiO å komme gjennom nåløyet til IT-sikkerhet og personvernombud på norske sykehus? Dagfinn har kan i dette foredraget fortelle hva de gjorde..

Dagfinn Bergsager har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS