Edgar Valdmanis

Edgar Valdmanis

Ekspert på nettverksbygging og LinkedIn

Fra 25.600,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Edgar Valdmanis

Edgar Valdmanis har mer enn 30 års erfaring innen kommunikasjon, markedsføring og salg. De siste 18 årene har han jobbet i IT-bransjen. I dag er Edgar kommunikasjonsrådgiver i eget selskap. Han er kjent som en av Norges beste på nettverksbygging og LinkedIn, og kalles ofte «Mr. LinkedIn». I november 2016 ga han ut boken «Bedre nettverking på 1-2-3» på Hegnar Media. Den følges av «Bedre Presentasjoner på 1-2-3» tidlig i 2018. Edgar har grunnutdannelse innen markedsføring og kommunikasjon, og en MBA fra Edinburgh Business School/ Heriot-Watt University. Prisen oppgitt her er for et foredrag på 45 min, men Edgar gjør gjerne kortere og lengre oppdrag, i ulike form og formater – så ta kontakt med Talerlisten!

Foredrag med Edgar Valdmanis

Bedre business med smartere bruk av LinkedIn

De fleste yrkesaktive "har en profil på LinkedIn", men mange utnytter ikke potensialet i denne. Presentasjonen tar deg og dine kolleger fra "Hvorfor LinkedIn?" til en lang rekke helt konkrete tips til hvordan du utnytter verktøyet til å skape bedre resultater.

Alle har et nettverk - slik skaper du resultater med det!

Alle har et nettverk, men de færreste vet hvordan man bygger, øker og utvikler nettverket - til glede for seg selv og andre. Denne presentasjonen gir deg helt konkrete tips om hvoran du bygger verdier inn i nettverket - og deretter henter verdier ut.

Slik nettverker du på events

Alle har hørt om at man kan nettverke på seminar og kurs, men de færreste nordmenn vet hvordan. Edgar deler her en håndfull helt konkrete tips. Alt fra hva du gjør før eventet, under og ikke minst i ettertid for å bygge videre.

Slik forbereder du en god presentasjon!

Hver dag foregår det talløse frokostmøter, kundearrangement og fagseminar. Et mindretall av presentasjonene er over middels. Edgar forteller hvordan du forbereder DIN neste presentasjon så du får frem budskapet.

Byens beste konferansier

Hver dag foregår det talløse møter og seminar. For at både arrangør og deltakere skal få maksimalt utbytte kreves det en god møteleder eller konferansier som smidig leder deltakerne gjennom eventet. Edgar har ledet en rekke møter og seminar i Norge og utenlands, og bidrar til at ditt neste møte gjennomføres og lander fjellstøtt.

Edgar Valdmanis har 7 vurderinger

Helene Hofoss Thompson

4. mai 2018

Opplysningen 1881 AS

5

Edgar har kurset oss i bruken av LinkedIn. Dette resulterte i store endringer i profiler og en bevisstgjøring av LinkedIn. Han kjenner LinkedIn godt og er god til å videreformidle kunnskapen. Bevisstgjøringen er viktig for alle – både som leder og/eller arbeidssøker.
Edgar er også en god nettverksbygger og kommer med gode råd til dette i kursene sine.

Fredrik W.

12. april 2018

AS3 Employment

5

Edgar har holdt foredrag om LinkedIn for våre kandidater ved to anledninger nå og vi synes det ble så bra at vi valgte å filme det hele for å legge det ut internt så alle får mulighet til å få det med seg. Han kjenner virkelig LinkedIN godt og formidler kunnskapen videre på en fin måte.

Øivind Schultz

12. april 2018

Schultz Bedriftsrådgiving

6

Heia Edgar! Jeg har hatt gleden av å oppleve at Edgar holdt foredrag om seniorvikarene, og jeg kan bare bekrefte at Edgar er blant de beste autentiske foredragsholdere jeg har sett. Mine aller beste anbefalinger!

Magnus Heltne

21. desember 2017

ANSA Alumni

5

Edgar holdt foredrag for tidligere utenlandsstudenter på ANSA Alumni sin fagkveld i høst. Han delte av sin ekspertise innenfor Linkedin og networking på en god og engasjerende måte, og tok villig i mot spørsmål. Edgar hadde et tydelig nærvær gjennom hele kvelden, og våre medlemmer fikk utvilsomt godt utbytte av at han kom! Vi takker for besøket og anbefaler Edgar til enhver som ønsker å forbedre nettverkingen sin.

Hans Christian Bjørne

7. april 2017

TheFactory - Startup Accelerator

6

The Factory er en akselerator og inkubator for teknologiske start-ups med primærfokus på bank og forsikring (Fintech og InsurTech). Edgar Valdmanis har hjulpet gründerne våre ved flere tilfeller, sist med en presentasjon om Nettverksbygging og smartere bruk av LinkedIn. Edgar får frem budskapet på en klar og tydelig måte. Han forteller både hva man bør gjøre, og hvorfor det er smart Både gründerne våre og vi ansatte har lært mye.

Roger Hegerland

30. januar 2017

Pilkoss VeXst

6

Edgar er en meget dyktig Linkedin ekspert. Han formidler på en engasjerende, og overbevisende måte. Jeg har hatt gleden av å delta på hans webinar, samt åpne Linkedin foredrag i januar 2017 og anbefaler også hans nye bok «Bedre Nettverking på 1-2-3»

Lisbeth Sæther Storli

8. november 2016

Contento AS

5

Edgar Valdmanis holdt et praktisk og nyttig foredrag, hvor jeg synes jeg lærte mye på kort tid
Det var verdifullt og inspirerende – og har allerede ført til at jeg har vært mer aktiv på LinkedIn, og ikke minst gjort noen endringer på min egen profil.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS