Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Einar Tønnessen

Einar Tønnessen

Snakker om innovasjon og entreprenørskap

Fra 7.500,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Einar Tønnessen

Einar Tønnessen har 20 års erfaring innen innovasjon, entreprenørskap, markedsføring, salg, strategi og forretningsutvikling fra ledende selskaper som Freia, Ringnes, TINE, PepsiCo, Geelmuyden-Kiese, Innovasjon Norge og CONNECT. Han har bidratt til over 100 oppstartselskaper, og har forelest i flere år på Høyskolen Kristiania innen relasjonsmarkedsføring, salgspsykolgi og tjenesteinnovasjon. Einar oppleves som en engasjert og motiverende foredragsholder.

Foredrag med Einar Tønnessen

Du er din egen suksess!

Foredraget handler om å lykkes med å etablere og vokse egen bedrift, og at de begrensningene man møter som regel ligger i eget hode. Foredraget hjelper til å se verden på en ny måte, og tenke annerledes enn det tradisjonelle og etablerte.

Einar Tønnessen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS