Covid 19-tilpasning: Vi har god erfaring med digitale foredrag, og har råd og løsninger!

Eirik Bergesen

Politisk kommentator og satiriker

Fra 20.000,- per foredrag

Send forespørsel Hjelp meg

Om Eirik Bergesen

Eirik Bergesen er politisk kommentator og satiriker. Eirik kommenterer ofte politikk på TV2 Nyhetskanalen, leder det månedlige satireshowet All Makt og skriver Opplysningskontoret.org. Han har også skrevet for blant andre Bård Tufte Johansen & Harald Eia, Are Kalvø, Anne-Kat, Lindmo, Otto Jespersen, Nytt på Nytt. Han er tidligere diplomat og jobbet i utenriksministerens sekretariat, på DC-ambassaden, EU-delegasjonen i Brüssel og tok aspirantkurset. Han har lang erfaring som konferansier og debattleder.

Foredrag med Eirik Bergesen

All Makt

Hver måned møtes flere av landets fremste satirikere på Teaterkjellern i Oslo for å tulle med aktuelle gjester og saker på "All Makt". Dette ledes av Eirik. Kan skreddersys til et bestemt tema og inkludere flere av de andre aktørene fra All Makt-scenen.

Ingen kommentar

Eirik reflekterer over kreative skriveprosesser. Når er språk makt? Hvilke ord setter spor? Hvordan bruke humor og følelser? Og når bør du si ingenting? Basert på egne erfaringer tar han oss med i ulike skriveprosesser - fra politiske taler, talk show-manus til humortekster.

Hvordan bruke og forstå en byråkrat?

Eirik deler erfaringer fra 10 år som byråkrat og diplomat. Han tar oss inn i kulissene i det mystiske Utenriksdepartementet og aktuelle saker fra sin tjeneste. Han tar opp forholdet mellom byråkrater og politikere og spør hvordan media og offentligheten best kan forholde seg til byråkrater.

Hvordan forstå USA?

Mange nordmenn har en mening om USA og amerikanere, men få forstår hvordan amerikanere tenker og hvorfor de handler som de gjør. Eirik har jobbet på Den norske ambassaden i Washington og vokste delvis opp i USA. Han har kommentert USA-valget 2016 for TV2 og har vært medredaktør for boken "Rødt, hvitt og blått - norsk grunnlov, amerikansk inspirasjon".

All Makt quiz

Eirik lager en quiz basert på den siste tidens nyheter. Kan skreddersys til et bestemt tema, og gjerne i samarbeid med oppdragsgiver. Kan også inkludere flere av de andre aktørene fra All Makt-scenen, som Ole Andreas Laache Klevan fra NRK P2s Quizkampen. Tidligere gjort i samarbeid med aktører som bl.a. Agenda og Virke.

Eirik Bergesen har ingen vurderinger

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2021 © Talerlisten AS