Digitalt foredrag eller online konferanse? Les våre råd her

Elin Hauge

Leder, speaker coach, teknologibrobygger

Fra 25.000,- per foredrag

Fra 50.000,- per kurs

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Elin Hauge

Elin har 20 års erfaring med digital forretningsutvikling, salg og ledelse. Hun er siv.ing. i fysikk/matematikk, NTNU, og MSc i Management Science & Operational Research, Warwick Business School, er sertifisert executive coach, og har studert økologisk landbruk ved HINN. Alle har fått med seg at kunstig intelligens, digitalisering og bærekraft har kommet for å bli, men hva innebærer egentlig det? Elins fokus handler om det pragmatiske, og hun bruker eksempler fra egne erfaringer fra en rekke nordiske virksomheter fra ulike bransjer. Elin er kjent for sin evne til å kommunisere komplekse problemstillinger med enkelt og tydelig språk, og for å utfordre etablerte sannheter. Kombinasjonen av livserfaring og arbeidserfaring gir henne faglig og menneskelig tyngde i foredragene, elegant pakket inn i humor og sterk sceneenergi.

Foredrag med Elin Hauge

"Digital is not sustainable" - om teknologi og bærekraft

Bærekraft, sirkulærøkonomi, global oppvarming - krevende temaer som omgis av mange ord og meninger. Men hvilken rolle spiller teknologi i dette? Er teknologi en forutsetning eller en forurensning, eller kanskje begge deler? Hvilken rolle spiller digitalisering og kunstig intelligens? Elin skreddersyr sitt foredrag med relevante eksempler fra markedet, nye perspektiver på kjente problemstillinger, og konkrete forslag til tiltak.

Digitalisering - fra "strøm på papiret" til disrupsjon

I 2020 er ikke "digitaliseringsstrategi" lenger et av konsulentbransjens største inntektsområder, men fortsatt er det mange virksomheter der ute som sliter med å finne sin form i det digitale landskapet. Problemstillingene går langt ut over teknologi som sådan; strategi, forretningsmodeller, ledelse, mennesker, kompetanse, bærekraft, GDPR etc. Elin skreddersyr sitt foredrag med relevante eksempler fra markedet, nye perspektiver på kjente problemstillinger, og konkrete forslag til tiltak.

Buzzword compliance - ledelse i teknologiens tidsalder

Dess flottere og mer kompleks sjargong, dess bedre business og ledelse! Nei, ikke det? Understøttet av sin egen "dannelsesreise" gjennom arbeidslivet, harselerer og problematiserer Elin over bruken av sjargong og "buzzwords" i arbeidslivet. Kjernen i dette foredraget er at forenkling av kommunikasjonen ikke er et tegn på inkompetanse, men på klokskap, kunnskap og godt lederskap.

Donna non grata - om kvinner i teknologi og ledelse

Hvorfor nikker vi aksepterende når toppledere sier "vi lette etter kvalifiserte kvinner til lederjobben, men fant ikke noen"? Og jada, "vi er veldig opptatt av diversifisering" (så lenge du snakker som oss, tenker som oss, ser ut som en blomst og alltid er sjarmerende). I dette foredraget leker Elin med humor og ironi, godt blandet med fakta og reelle problemstillinger, og sparker litt i alle retninger rundt et tema som er av stor viktighet for landets økonomi i årene som kommer.

Kunsten å overbevise - hvordan fremføre en god presentasjon?

Retorikk er kunsten å overtale. I dette foredraget gir Elin først et faglig grunnlag for hvordan bygge et overbevisende budskap. Deretter gir hun konkrete råd om hvordan fremføre og overlevere budskapet, slik at publikum blir engasjert, og lar seg overbevise.

Kurs med Elin Hauge

Kommunikasjon og presentasjonsteknikk

I dette kurset bygges deltakernes kompetanse på kommunikasjon og presentasjonsteknikk gjennom en balansert kombinasjon av faglig forelesning, erfaringsutveksling og trening. Sentrale temaer er: Strukturering og oppbygning av budskapet, lingvistikk og retorikk / Kroppsspråk og stemmebruk / Historiefortelling / Visuelt støttemateriale / Forberedelser for du går på scenen. Kurset går i utgangspunktet over to dager. Kortere utdrag kan designes på forespørsel.

1:1 coaching på presentasjonsteknikk

Elins faglige tyngde på presentasjonsteknikk, lingvistikk og retorikk, kombinert med coacherfaring, menneskekunnskap og tydelig kommunikasjon, gjør henne til en høyt verdsatt støttespiller for foredragsholdere. Hun henter i tillegg mye inspirasjon rundt mentale forberedelser og mental trening fra fullkontakt kampsport, noe som gir en ekstra dimensjon i coachingen.

Talerlisten mener

Elin har solid utdanning og variert praktisk erfaring innen sitt fagfelt, og er en trygg og tydelig formidler. Hun evner å sette ny teknologi inn i en kontekst, og er behagelig å høre på.

Elin Hauge har 7 vurderinger

Margrethe Sandvand

10. mars 2020

Wetakecare

6

Jeg er så heldig å ha Elin som coach i Antler-programmet og hun er utrolig inspirerende og ikke minst engasjerende! Hun er klar og tydelig og et forbilde for oss kvinner.

Holger Hussmann

10. mars 2020

Sensorify

6

Luckily I was able to attend Elin´s presentation about presentation techniques with an additional 5 hours training session in a small group. Extremely valuable and insightful. There are so many things people don not think about when planning, preparing and holding a presentation. Tusen takk Elin for a great learning experience.

Elvis Nuñez

10. mars 2020

Antler

I had the pleasure to receive coaching from Elin thanks to the Antler program, since the very beginning you can feel she’s passionate about helping other people to express their ideas. I had a blast and I learned so much. Thank you, Elin!

Alexandra Haudemann

7. mars 2020

Antler

6

Vi i Antler Norge er så heldige å ha Elin med på laget som Advisor, hvorav hun jobber tett inn mot programmet mot både større grupper og ifm individuell coaching. Elin har holdt foredrag om presentasjonsteknikk med fokus på pitch struktur og tydelig levering av poenget ditt. Elin har ukentlig coaching av flere Antler teams, samt Individulle pitch workshops hvor hun virkelig tar oss ut av komforsonen, med mål om å skape en trygg arena for Improvisasjon, lærerike utfordringer, latter og personlig vekst. Vi ser utrolige resultater på scenen og får feedback av våre teams om at Elin får oss til å overraske oss selv, lære oss selv å kjenne på ny og at hun har fører til en gjennomgående forbedring i presentasjonene våre

Roy-Arne Høgestøl

20. desember 2019

F5IT

6

Elin snakket til oss om kunstig intelligens. Hun har dyp kunnskap om dette og forklarer deg hva dette er, og hva det innebærer på en folkelig måte som gjør at du forstår hva som må til for å komme i gang.
Ypperlig taler med god formidlingsevne. Anbefales!

Stephan A Schultz Engblom

30. september 2019

DigiCare

6

Har deltatt på foredrag hvor Elin snakket om AI og maskinlæring. Hun presenterte flere interessante reelle caser, og er veldig dyktig til å forklare det komplekse med enkle ord. En veldig dyktig taler med god teknologiforståelse relevant for flere forretningsområder. Leverte mye inspirasjon samt motivasjon til å lære noe nytt for oss som deltok!

Nils Martin Simonsen

4. april 2019

EGN Norge

6

Jeg fikk høre Elin snakke om ledelse i teknologiens tidsalder på et frokostseminar. Elin klarte, med en utmerket fremføring, å klargjøre en del sentrale begreper rundt AI og maskinlæring og samtidig inspirere, berolige og utfordre de fremmøtte (stort sett ledere) om hvordan ledelse bør praktiseres i fremtiden. Jeg tror mange opplevde at dette var en nyttig seanse.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2020 © Talerlisten AS