Elin Hauge

Elin Hauge

Strateg, erfaren leder og teknologievangelist

Fra 25.000,- per foredrag

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Elin Hauge

Elin har 20 års erfaring fra bruk av data, roboter og kunstig intelligens til å skape forretningskritisk innsikt og beslutningsstøtte, hvorav nesten et tiår i Gjensidige, og deretter i ulike konsulentselskaper innenfor teknologi og ledelse. Hun er siv.ing. i fysikk/matematikk, NTNU, og MSc i Management Science & Operational Research, Warwick Business School, er sertifisert executive coach, og har studert økologisk landbruk ved HINN. Alle har fått med seg at kunstig intelligens, roboter og digitalisering har kommet for å bli, men hva innebærer egentlig det? Elins fokus handler om det pragmatiske, og hun bruker eksempler fra egne erfaringer fra en rekke nordiske virksomheter fra ulike bransjer. Elin er kjent for sin evne til å kommunisere komplekse problemstillinger med enkelt og tydelig språk, og for å utfordre etablerte sannheter. Kombinasjonen av livserfaring og arbeidserfaring gir henne faglig og menneskelig tyngde i foredragene, elegant pakket inn i humor og sterk sceneenergi.

Foredrag med Elin Hauge

Millennials er ikke svaret på digitaliseringsutfordringen

I dette foredraget gir Elin først en enkel og lett forståelig oversikt over kunstig intelligens, roboter og andre nye teknologier. Deretter setter hun teknologiene i kontekst av samfunn, næringsliv og offentlig sektor, med særlig fokus på framtidens kompetansekrav, og behovet for diversifisering ut over alder og kjønn.

Kunstig intelligens - under "hypen" og konsulentfluffet

Det er fortsatt mye "hype" rundt begrepet kunstig intelligens. I dette foredraget gir Elin en enkel og konkret oversikt over hva kunstig intelligens og roboter er. Deretter snakker hun om noen av de største utfordringene rundt det å ta i bruk kunstig intelligens, og hva som skal til for å komme i gang. Stikkord er kompetanse, forretningsverdi, ledelse og mennesker. Eksemplene er lett gjenkjennelige, servert med en humoristisk og tankevekkende snert.

Kunstig intelligens - Fra festtale til faktiske resultater

Det er enkelt å omgi seg med skyer av fjonge ord og uttrykk om kunstig intelligens og roboter. Det er derimot betydelig mer krevende å faktisk kunne vise til konkrete implementerte tiltak med beviselig effekt. I dette foredraget påpeker Elin hva hun, basert på erfaring, mener at ledere må forstå og gjøre for å lykkes med å ta i bruk kunstig intelligens, og gir deretter konkrete forslag til handling og løsninger.

Talerlisten mener

Elin har solid utdanning og variert praktisk erfaring innen sitt fagfelt, og er en trygg og tydelig formidler. Hun evner å sette ny teknologi inn i en kontekst, og er behagelig å høre på.

Elin Hauge har 2 vurderinger

Stephan A Schultz Engblom

30. september 2019

DigiCare

6

Har deltatt på foredrag hvor Elin snakket om AI og maskinlæring. Hun presenterte flere interessante reelle caser, og er veldig dyktig til å forklare det komplekse med enkle ord. En veldig dyktig taler med god teknologiforståelse relevant for flere forretningsområder. Leverte mye inspirasjon samt motivasjon til å lære noe nytt for oss som deltok!

Nils Martin Simonsen

4. april 2019

EGN Norge

6

Jeg fikk høre Elin snakke om ledelse i teknologiens tidsalder på et frokostseminar. Elin klarte, med en utmerket fremføring, å klargjøre en del sentrale begreper rundt AI og maskinlæring og samtidig inspirere, berolige og utfordre de fremmøtte (stort sett ledere) om hvordan ledelse bør praktiseres i fremtiden. Jeg tror mange opplevde at dette var en nyttig seanse.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS