Elin Hauge

Elin Hauge

Ekspert på kunstig intelligens og strategi

Fra 20.000,- per foredragCa. pris for 45 min. i foredragsholders hjem-region. Mva. kommer i tillegg.

Send forespørsel Bli kontaktet

Om Elin Hauge

Elin er en inspirerende og engasjert foredragsholder og strateg innenfor kunstig intelligens og nye teknologier. Hun har nærmere 20 års erfaring fra næringslivet, med avstikkere til både økologisk landbruk, treningsbransjen og coaching. Hennes akademiske bakgrunn er fra «et par mastergrader i tall», og en rød tråd i karrieren er hennes grunnleggende analytiske interesse for å lære nye ting og se de store sammenhengene. Elin er kjent for sin sterke evne til å kommunisere komplekse problemstillinger med enkelt og tydelig språk, og for å utfordre etablerte sannheter. Kombinasjonen av livserfaring og arbeidserfaring har gitt henne en faglig og menneskelig tyngde i foredragene, elegant pakket inn i humor, ironi og sterk sceneenergi.

Foredrag med Elin Hauge

Millennials er ikke svaret på digitaliseringsutfordringen

I dette foredraget gir Elin først en enkel og lett forståelig oversikt over kunstig intelligens, roboter og andre nye teknologier. Deretter setter hun teknologiene i kontekst av samfunn, næringsliv og offentlig sektor, med særlig fokus på framtidens kompetansekrav. Det snakkes mye om millenials og generasjon Z, men svaret på digitaliseringsutfordringen er ikke å bytte ut erfarne ressurser med nyutdannede.

Bortenfor "hype" og konsulentfluff - hvordan bevege seg fra gode ideer og intensjoner til faktisk forretningsverdi?

Det er fortsatt mye "hype" rundt begrepet kunstig intelligens. I dette foredraget snakker Elin om noen av de største utfordringene rundt det å ta i bruk kunstig intelligens; det handler om kompetanse, forretningsverdi, ledelse og mennesker. Hva må ledere lykkes med for å lykkes med å ta i bruk kunstig intelligens?

Kunstig intelligens - hva handler det egentlig om?

Det er mye hype rundt kunstig intelligens, og mange strever med å forstå hva det egentlig handler om. I dette foredraget gir Elin en lett forståelig oversikt over kunstig intelligens og nye teknologier, hva de kan brukes til, og hvilke store og små spørsmål vi som innbyggere, medarbeidere og mennesker må forholde oss til. Eksemplene er lett gjenkjennelige, servert med en humoristisk og tankevekkende snert.

Talerlisten mener

Elin har solid utdanning og variert praktisk erfaring innen sitt fagfelt, og er en trygg og tydelig formidler. Hun evner å sette ny teknologi inn i en kontekst, og er behagelig å høre på.

Elin Hauge har 1 vurdering

Nils Martin Simonsen

4. april 2019

EGN Norge

6

Jeg fikk høre Elin snakke om ledelse i teknologiens tidsalder på et frokostseminar. Elin klarte, med en utmerket fremføring, å klargjøre en del sentrale begreper rundt AI og maskinlæring og samtidig inspirere, berolige og utfordre de fremmøtte (stort sett ledere) om hvordan ledelse bør praktiseres i fremtiden. Jeg tror mange opplevde at dette var en nyttig seanse.

Legg igjen en vurdering

Jeg bekrefter at denne vurderingen er basert på min egen erfaring. Jeg får ikke betalt for å skrive den, og er ikke i slekt med, god venn med eller i en arbeidsrelasjon med personen jeg har vurdert. Jeg er innforstått med at talerlisten.no sletter vurderinger som ansees som uekte og kan utestenge personer som skriver falske vurderinger.

2019 © Talerlisten AS